در صورتی که به دنبال طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی و یا طلاق به دلیل درخواستهای رابطه جنسی نامتعارف از سوی همسرتان هستید بهتر است مشکلات زناشویی خود را بیش از هر کسی با یک مشاور خانواده یا وکیل طلاق در میان بگذارید. زیرا وکیل طلاق به عنوان یک وکیل متخصص در امور خانواده مشکلات زناشویی شما را از تمام زوایا بررسی میکند. سپس برای فسخ نکاح و یا گرفتن طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی بدون حضور شما در هیچ کدام از جلسات دادگاه اقدامات لازم را انجام میدهد.
یک وکیل طلاق با دادخواست آزمایشات پزشکی قانونی و ارائه ادله لازم به دادگاه میکوشد تا با اثبات برخی ناتوانیهای جنسی زن یا مرد قبل از جاری شدن صیغه عقد همواره نکاح را فسخ کند. از آنجایی که رابطه زناشویی جزو موارد مهمی در ازدواج به حساب میآید بنابراین کارشناسان حقوقی ما در گروه وکلا ایران دادگستر در تلاش هستند که با مشاورههای آنلاین و حضوری به این گونه مشکلات خاتمه بدهند.
سپس در صورت طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی این گونه دعاوی خانوادگی را مطرح کنند و به طور ویژهای از حق و حقوق مالی و معنوی زن و مرد دفاع کنند. پس چنانچه آشنایی زیادی در مورد طلاق به دلیل عدم رابطه زناشویی زن و مرد ندارید بهتر است با وکیل متخصص و باتجربه در امور خانواده در گروه وکلا ایران دادگستر مشورت نمایید.
🔗بیشتر بخوانید : دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف مرد (۸ دلیل مهم)🔗
طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی از طرف مرد
طبق قانون اساسی ایران هر مردی در خصوص رابطه زناشویی با زن خود حق طلاق دارد. بنابراین میتواند در صورت بیکیفیت بودن رابطه زناشویی یا غیر از آن هر لحظهای که مرد بخواهد با پرداخت حق و حقوق مالی زن مثل مهریه، نفقه، نحله و… همسر خود را طلاق بدهد، این کار نیازی به اثبات و ارائه دلایل محکمه پسند در دادگاه ندارد. تنها کافیست در طلاق به دلیل رابطه زناشویی از طرف مرد با راهنمایی و مشاورههای یک وکیل طلاق گواهی عدم سازشی را برای مدت ۳ ماه بگیرید و تمام تشریفات لازم را طی کنید. سپس در کمترین زمان ممکن از همسر خود جدا شوید.
در صورت عدم وجود رابطه زناشویی و مشکلات ناشی از آن در زندگی زناشویی، فرد میتواند به دادگاه مراجعه کرده و درخواست طلاق بدهد. در این شرایط، وکیل نفقه میتواند به زوج یا زوجه کمک کند تا حق و حقوق خود را در این زمینه پیگیری کند. وکیل نفقه میتواند با ارائه دلایل قانونی و مستند، اثبات کند که عدم برقراری رابطه زناشویی موجب آسیب به زندگی مشترک شده است و درخواست طلاق بر اساس همین دلایل مطرح شود.
طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی از طرف زن
اگر زن به علت نداشتن رابطه زناشویی با همسر خود دچار عسر و حرج شود. یعنی زندگی زناشویی برای زن غیرقابلتحمل باشد زن میتواند درخواست طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی بدهد. درست است که در قانون اساسی ایران حق طلاق فقط با مرد است؛ ولی کارشناسان حقوقی ما به عنوان یک وکیل خانواده در گروه وکلا ایران دادگستر به نمایندگی از شما میتوانند دعوای طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی را در دادگاه مطرح کنند. سپس با توجه به ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی به زن کمک کنند که با اثبات عسر و حرج نیز دادگاه حکم طلاق از طرف زن را صادر کند.
طلاق به خاطر رابطه جنسی غیر متعارف
یکی از علت های طلاق از طرف زن طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی غیر متعارف است. یعنی ممکن است مرد میل جنسی زیادی داشته باشد و مداوم از زن رابطه زناشویی بخواهد به اندازهای که زن دچار عسر و حرج شود. در چنین شرایطی زن میتواند برای طلاق یکطرفه درخواست بدهد. البته در شرایطی دیگر ممکن است که مرد به دلیل دلخوری یا قهری به مدت طولانی به طور عمدی با زن رابطه جنسی برقرار نکند. چنانچه زن بتواند این مسئله را در دادگاه به اثبات برساند و وکیل طلاق مدارک مورد نیاز را به دادگاه ارائه بدهد دادگاه با طلاق از طرف زن موافقت میکند.
حکم مردی که با زنش همبستر نمیشود
نداشتن رابطه زناشویی مرد با زن خود یکی از علت های عسر و حرج زن به شمار میآید، بنابراین اگر مردی به مدت ۶ ماه با همسر خود رابطه زناشویی برقرار نکند زن میتواند برای طلاق یکطرفه اقدام کند. پس حکم مردی که با زنش همبستر نمیشود جدایی یا همان طلاق گرفتن زن است.
طلاق به دلیل رابطه جنسی مقعدی
یکی دیگر از موارد طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی، درخواست مرد برای برقراری رابطههای غیر متعارف مثل رابطه جنسی مقعدی است. در چنین شرایطی زن میتواند به دلیل عسر و حرج درخواست طلاق بدهد.
برای طرح این نوع دعوا، شاکی یا زن باید مدارک و شواهد کافی ارائه دهد. استفاده از وکیل متخصص در امور خانوادگی میتواند کمک بسیاری در پیشبرد صحیح پرونده داشته باشد. همچنین، اگر این نوع رابطه باعث آسیبهای جسمی یا روانی شده باشد، مراجعه به وکیل جرایم پزشکی برای بررسی آسیبهای وارده و تنظیم شکایت مرتبط اهمیت پیدا میکند. وکیل جرایم پزشکی میتواند نقش مؤثری در پیگیری حقوقی آسیبهای ناشی از چنین روابطی ایفا کند.
طلاق به دلیل ناتوانی مرد
اگر مرد به شکل ژنتیکی یا بیماری و… دچار ناتوانی جنسی باشد یعنی رغبتی برای برقراری رابطههای زناشویی با همسر خود نداشته باشد زن میتواند با اثبات این موضوع در دادگاه به صورت یکطرفه طلاق بگیرد.
طلاق به دلیل زود انزالی مرد
اگر مردی دچار مشکلات زود انزالی باشد؛ ولی برای درمان آن کاری نکند یا اینکه با انجام درمانهای مختلف مشکل مرد برطرف نشود زن میتواند به صورت یکطرفه طلاق بگیرد.
باطل شدن عقد در صورت نداشتن رابطه
گاهی اوقات نداشتن رابطه زناشویی زن و مرد به دلیل ناتوانیهایی مثل قرن، جذام، برص و افضاء زن و یا خصاء، عنن و مقطوع بودن آلت تناسلی مرد میباشد. بنابراین زن یا مرد نمیتواند با همسر خود رابطه زناشویی داشته باشد. در چنین شرایطی به طور ۱۰۰ درصد عقد باطل است و زن یا مرد میتواند از دادگاه درخواست فسخ نکاح را داشته باشد؛ ولی اگر طرف مقابل این شرایط را قبل از جاری شدن صیغه عقد دانسته و قبول کرده باشد بعد از ازدواج میتواند با طلاق به دلیل نداشتن رابطه زناشویی از همسر خود جدا شود.