تجدیدنظر خواهی دیه ناشی از بیمه سرنشین

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
تجدیدنظر خواهی دیه ناشی از بیمه سرنشین

تجدیدنظر خواهی دیه ناشی از بیمه سرنشین یک سند حقوقی است که به منظور اعتراض به رأی صادره در خصوص مبلغ دیه یا شرایط بیمه‌نامه تهیه و به دادگاه تجدیدنظر ارائه می‌شود. در این لایحه، تجدیدنظرخواه (معمولاً زیان‌دیده یا بیمه‌گذار) دلایل و مستندات خود را برای اعتراض به رأی اولیه ارائه می‌دهد.

این نوع پرونده‌ها معمولاً در شرایطی مطرح می‌شوند که یکی از طرفین نسبت به میزان یا نحوه پرداخت دیه تعیین‌شده توسط بیمه‌گر اعتراض دارد. در این میان، یک وکیل متخصص در جرایم پزشکی نیز می‌تواند نقش مؤثری ایفا کند، زیرا تجربه او در بررسی مدارک پزشکی، ارزیابی صدمات بدنی، و تعیین ارتباط بین حادثه و آسیب، کمک می‌کند تا ادعای تجدیدنظرخواه با استناد به اسناد و شواهد قوی‌تری پیش رود. وکیل جرایم پزشکی به‌واسطه آگاهی از جنبه‌های فنی و پزشکی موضوع، می‌تواند در ارائه نظرات کارشناسی درباره میزان آسیب و اثبات استحقاق موکل برای دریافت دیه یا افزایش آن کمک کند. همچنین، توانایی این وکلا در تحلیل گزارش‌های پزشکی قانونی و ارتباط دادن آن‌ها با قوانین بیمه، نقش کلیدی در موفقیت پرونده‌های تجدیدنظر در حوزه دیه دارد. ترکیب تخصص در حقوق بیمه و دانش در زمینه پزشکی، می‌تواند بهترین نتیجه ممکن را در چنین دعاوی پیچیده‌ای برای موکل به همراه داشته باشد.

لایحه تجدیدنظر خواهی دیه ناشی از بیمه سرنشین

تجدیدنظر خواهی دیه ناشی از بیمه سرنشین

ریاست محترم دادگاه‌های تجدید نظر استان …… 

از طریق شعبه …… دادگاه عمومی حقوقی ……

سلام علیکم- احتراماً اینجانب …… با اختیار حاصله از یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی مرحله تجدیدنظر بوکالت از ناحیه تجدیدنظرخواه آقای / خانم…… در اعتراض بـــه دادنامه شماره …… مورخ …… تصدیری از شعبه …… دادگاه عمومی حقوقی …… متضمن: صدور حکم بر محکومیت شرکت بیمه موکل به پرداخت دیه ناشی از بیمه حوادث سرنشین و راننده

به استناد شقوق …… ذیل ماده ۳۴۸ ق.آ.د.م. خاطر عالی را مستحضر می‌دارد؛ دادنامه پیش گفته فرد اجلای خلاف بیّن شرع و قانون بوده و مآلاً در وضعیت اصداری در محور تأیید و استواری قرار نداشته، بدلایل ذیل واجب النقض است.

1) آنچه شرکت بیمه موکل به موجب شرایط عمومی بیمه نامه حوادث سرنشین و راننده متعهد به پرداخت آن است. پرداخت غرامت و هزینه‌های پزشکی است. لذا پرداخت دیه به جانی موضوعاً منتفی است. چه آنکه پرداخت دیه به شخصی که خود عامل بروز حادثه و ایجاد صدمه و آسیب می‌باشد. با منطق حقوقی سازگاری ندارد و بدین ترتیب آنچه تجدیدنظر خوانده استحقاق دریافت آن را دارد غرامت و هزینه‌های پزشکی به میزان مندرج در بیمه نامه می‌باشد.

2) لذا محکومیت موکل به پرداخت دیه و یا ارش موضوعاً منتفی بوده است. ولی مورد لحوق حکم قرار گرفته است.

بنا به مراتب که ذکر آن رفت و دلایل ابرازی، دادنامه تجدیدنظر خواسته شایسته نقض می‌باشد.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل تجدید نظر خواه …… 

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *