لایحه تجدید نظر خواهی تعیین دیه به ریال

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
لایحه تجدید نظر خواهی تعیین دیه

نظر خواهی تعیین دیه معمولاً به درخواست یکی از طرفین پرونده (محکوم‌علیه یا شاکی) و با هدف کاهش یا افزایش مبلغ دیه تعیین‌شده یا تجدیدنظر در نحوه تعیین آن انجام می‌شود. در این نوع درخواست، دلایل و مستندات جدید ارائه می‌شود تا دادگاه را به بررسی دوباره و اصلاح رای صادرشده قانع کند.

قبل از هر اقدامی جهت تنظیم لایحه تجدید نظر خواهی و جهت نتیجه گیری بهتر است با وکیلی که در زمینه دیه تجربه و دانش کافی را دارد، مشورت نمایید. جهت اطلاعات بیشتر صفحه وکیل دیه را مطالعه نمایید.

نظر خواهی تعیین دیه

معمولاً به درخواست یکی از طرفین پرونده (محکوم‌علیه یا شاکی) و با هدف کاهش یا افزایش مبلغ دیه تعیین‌شده یا تجدیدنظر در نحوه تعیین آن انجام می‌شود. در این نوع درخواست، دلایل و مستندات جدید ارائه می‌شود تا دادگاه را به بررسی دوباره و اصلاح رای صادرشده قانع کند.

ریاست محترم و مستشاران عالی قدر دادگاه تجدیدنظر استان …… (شعبه مرجوع الیه)

از طریق شعبه …… دادگاه شعبه کیفری دو ……

سلام علیکم- احتراماً

به وکالت از ناحیه تجدیدنظرخواه محکوم علیه در اعتراض به حکم موضوع دادنامه شماره …… مورخ …… تصدیری از شعبه ……… دادگاه کیفری دو …… متضمن پذیرش اعسار و تقسیط محکوم به (دیه) به شرح مبلغ …… ریال بعنوان پیش پرداخت و الباقی مبلغ …… ریال بصورت ماهیانه تا استهلاک کامل به استناد تمام شقوق ذیل ماده ۴۳۴ ق.آ.د.ک. مصوب ۱۳۹۲ خاطر عالی را مستحضر می‌دارد؛

حکم موضوع دادنامه تجدیدنظر خواسته واجد اشکال قانونی می‌باشد.

چه اولاً: تجدیدنظر خوانده فردی متمکن بوده و اموال غیر منقول فراوانی دارد هر چند این اموال سابقه ثبتی ندارد. لکن با انجام تحقیقات محلی نامحسوس این امر قابل احراز بوده که در مانحن فیه چنین نشده است.

ثانیاً: دیه بشکل (درصدی) از دیه کامل تعیین می‌شود لذا تقسیط آن بصورت (ریالی) فقدان محل قانونی برای پذیرش خواهد داشت.
بنائاً به مراتب و معنونه در فوق:

و استناداً به اصل ملائت، نقض رأى مندرج در دادنامه معترض علیه تحت استدعاست.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *