لایحه دفاعیه در پرونده لواط

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
لایحه دفاعیه در پرونده لواط

لایحه دفاعیه در پرونده لواط به توضیح دقیق اتفاقات از دیدگاه موکل، تحلیل مواد قانونی مرتبط، و ارائه شواهد و مدارک برای اثبات بی‌گناهی موکل می‌پردازد. این لایحه همچنین به نقض احتمالی آیین دادرسی و درخواست صدور حکم برائت تأکید دارد. در ادامه نمونه ای از لایحه دفاعیه در پرونده لواط منجر به قرار بازداشت موقت را مشاهده می‌کنید.

نمونه لایحه دفاعیه در پرونده لواط

بسمه تعالی

تاریخ: …… 

ریاست محترم دادگاه‌های عمومی و انقلاب مجتمع قضائی …… 

با سلام و عرض ادب؛

احتراماً اینجانب ……  وکیل آقای …… در خصوص کلاسه پرونده …… مطروحه در شعبه …… بازپرسی نسبت به قرار بازداشت موقت اعتراض و مشروحاً باستحضار می‌رساند:

موکل فردی سرشناس و محترم مهندس رشته …… فارغ‌التحصیل از دانشگاه …… است که در طول ۳۰ سال زندگی خانوادگی معروف به…… شهرت و فاقد هرگونه سوء پیشینه‌ای بوده و هرگز مرتکب اعمال خلاف شئونات و عفت نگردیده است.

در …… در حالیکه به قصد خرید با اتومبیل خود به سمت مغازه‌های اطراف در تردد بوده در خیابان …… متوجه رفتار ناشایست و کودکانه ۲ خردسال می‌شود، که در پشت بوته‌ها مشغول به آن بودند.

و از آنجا که موکل فردی بسیار رئوف و دلسوز و حتی بیش از اندازه حساس می‌باشد، بسراغ بچه‌ها رفته و آنها را از این عمل ناشایست، نهی می‌کند و به منظور ایجاد ترس و پشیمانی در کودکان از ایشان خواسته تا سوار اتومبیلش شوند تا آنها را به درب منزلشان برساند.

و بدین ترتیب از ادامه چنین حرکتی خودداری شود که گویا کودکان از ترس متوجه شدن پدر و مادرشان موکل را به غلط در کوچه پس کوچه‌ها گردانیده و به وی آدرس دقیقی از منزلشان نمی‌دهند.

و در همین حال که موکل به منظور درست کردن غذای ظهر به بیرون آمده بوده و به یاد می‌آورد، زیرا اجاق گاز را خاموش نکرده به سمت منزل رفته و بچه‌ها را پشت در آپارتمان می­گذارد، که ‌البته آنها خودشان کمی داخل شده و لحاظاتی در منزل می‌ایستند تا در این فاصله ضمن خاموش کردن اجاق گاز و بستن پنجره‌ها منزل را ترک نماید.

نهایتاً در فاصله زمانی کمتر از ۵ دقیقه در حالیکه موکل بالاجبار به قصد جلوگیری از بروز خطر آتش سوزی در منزلش به آنجا بازگشته و چون بچه‌ها را برای رساندن به درب منزلشان سوار کرده بوده، فورا منزل را ترک می‌کند و از بچه‌ها می‌خواهد تا آدرس دقیقشان را اعلام کنند.

و جالب اینجاست کودکان باهوش تر از بزرگسالان بوده و باز هم آدرس را به غلط به موکل داده و در اتومبیل از او می­خواهند که به پدرشان حرفی نزند. و‌الا آنها را از درس خواندن و مدرسه رفتن محروم می‌کنند و موکل که باز هم در این جریان عاطفی و مسئولانه عمل کرده آنها را سر کوچه شان پیاده می‌کند و به منزل باز می‌گردد.

حال از آنچه که موکل مرتکب هیچگونه عمل مجرمانه‌ای نشده و کاری را به غلط انجام نداده و در حالیکه متوجه رفتار فاعل و مفعول ‌شده، آنها را نهی از منکر نموده، در حال حاضر دچار دردسر بزرگی شده که هیچ نقشی در آن نداشته است.

از نظر قوانین و مقررات آمره جزایی می‌بایست، در هر حالت عناصر تشکیل دهنده رفتار مجرمانه موجود باشد و قصد مجرمانه بهمراه فعل مجرمانه و عناصر قانونی است که می‌تواند جرم را تشریح نماید.

در حالیکه برعکس در پرونده مطروحه، موکل که هرگز مرتکب فعل مجرمانه‌ای نشده و حتی از حیث اتهام به لواط علاوه بر اقرار صریح موکل که مرتکب هیچگونه عمل خلافی عفت نگردیده است، هیچگونه دلیل دال بر انجام این رفتار در پرونده موجود نمی‌باشد، بجز شکایت والدین خردسالان که در روز رسیدگی بنده و خانواده محترم موکل شاهد آموزش پدران به فرزندانشان بودیم که به آنها یاد می‌دادند،، موکل را به عنوان فاعل معرفی کنند و حرف دیگری نزنند.

آیا عقل می‌پذیرد، شخصی که قصد لواط دارد ۲ کودک را همزمان با هم به منزل ببرد و در مقابل چشم یکی از کودکان نسبت به کودک دیگر عمل لواط انجام دهد. جای بسی تعجب است که کودکان بدون اینکه از جزئیات این موضوع به دادگاه توضیح دهند، دادگاه عین اتهام را متوجه موکل کرده است.

شایان ذکر است، شرایط جرم لواط به هیچ عنوان بر موکل صدق نمی‌کند، چرا که موکل تنها شاهد رابطه ۲ کودک با یکدیگر بوده و اگر مسئله‌ای صورت پذیرفته به یقین بدلیل ارتباط و عمل ۲ کودک نسبت به هم بوده است و مسلم است جوانی تحصیلکرده که خانواده آبرومند و محترمی دارد و تا بحال در زندگی­‌اش کوچکترین دردسری ایجاد نشده، آنقدر مستاصل نمی‌شود که به ۲ کودک خردسال تجاوز نماید.

علاوه بر نبود عناصر مجرمانه نمی‌توان به اقرار صغیر استناد کرد و اقرار صغیر اعتباری ندارد و حتی گواهی پزشکی قانونی نیز وجود چنین رفتار مجرمانه‌ای را به صراحت تائید نمی‌نماید و مگر می‌شود زمانی که جرمی به وضوح احراز نگردیده، بتوان نسبت به آن اظهار نمود؟

که ‌البته حتی گواهی پزشکی قانونی نیز نمی‌تواند موجب حصول علم قاضی شود و در صورتی که وجود آثاری در اطراف مقعد را تائید نماید، باز هم ادعای موکل مبنی بر استفاده کودکان از انگشت نسبت بهم را اثبات می‌کند.

در خصوص انتساب جرم آدم ربایی به موکل مشروحا توضیح داده می‌شود، آدمربایی در زمانی تحقق می‌یابد که آزادی شخص سلب ‌شود. در اتهام وارده مبنای احراز قصد متهم بایستی مشخص باشد و عمدتاً مخفی نمود. عنصر مادی این جرم محوب می‌شود.

با توجه به ماده ۶۲۱ قانون مجازات اسلامی بایستی عمل ربایش تحقق یابد و به مجنی علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود که در پرونده مطروحه موکل هرگز قصد ربایش خردسالان را نداشته و بلکه برعکس به نیت خیرخواهانه و دلسوزانه به عنوان بزرگتری که متوجه رفتار کودکانی شده که آینده جامعه را میسازند و گویا بدرستی تربیت نشده‌اند، اقدام به هدایتشان کرده.

که در این میان تنها بدلیل ضرورت مجبور به تغییر مسیر به سمت منزلش شده تا از بروز هر حادثه‌ای جلوگیری کند و جای بسی تعجب است، چگونه قاضی محترم عمل موکل را که حتی کودکان را به زور و اجبار وارد منزلش نکرده و حضورشان کمتر از دقایقی بوده است، مشمول جرم آدم ربایی دانسته و توجهی ننموده.

در آدمربایی علاوه بر احراز فعل مجرمانه قصد و نیت مجرمانه شخص بایستی معلوم شود. چطور اگر موکل قصد آدمربایی داشته، کودکان را به درب منزلشان می‌رساند؟ و مگر می‌شود آدمربایی که قصد و نیتی پلید در سر دارد، چنین دلسوزانه رفتار کند و از این نترسد که مبادا والدین کودکان را در آنجا ببیند؟

از آنجا که در این جریان نه عمل ربایش صورت گرفته و نه موکل بچه‌ها را مخفی کرده هیچگونه عمل مجرمانه‌ای تحقق نیافته و معلوم نیست قاضی محترم چگونه وقوع جرم را احراز کردند و قرار بازداشت موقت صادر نمودند؟

لذا با توجه به اینکه لواط و آدمربایی صرفاً از ناحیه ۲ کودک علیه موکل مطرح شده و اتهامی است که هیچ دلیل محکم پسندی نیز به استناد آن، موکل نیست و از آنجا که موکل بدون هیچ سوء سابقه و شخصی باشان و اعتبار اجتماعی است.

بنظر می‌رسد، بازداشت وی آسیبهای روحی و روانی شدیدی بر وی و خانواده‌اش وارد سازد. از طرفی در جامعه اسلامی که سفارش موکدی بر امر به معروف و نهی از منکر می‌شود.

این موضوع نیز مورد نظر واقع شود و دیگر کسی با شنیدن چنین داستانی و احجافی که بر موکل شده است، حتی حاضر نشود نسبت به برادر و خواهر مومن خود احساس مسئولیت نماید و از این وظیفه شرعی و عقلی خود سرباز زند. تا مبادا آنها نیز دچار مشکل شوند. دیگر هیچ انسان مومنی به کسی که در راه مانده است، کمک کند.

دیگر هیچ جوان باغیرتی به خود اجازه ندهد که اگر خواهر دینی وی مورد تعرض دیگران واقع شد به حمایت از وی برخیزد و …. علیدا از دادگاه محترم تقاضای نقص قرار بازداشت نسبت به موکل و چنانچه ضرورت ایجاب می‌نماید، تبدیل به قرار مناسب به شان و منزلت موکل مورد استدعاست.

با تقدیم احترام

نام و نام خانوادگی

امضاء

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *