لایحه دفاعیه پاسخ به دفاعیات وکیل خواهان و دادگاه

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
لایحه دفاعیه پاسخ به دفاعیات وکیل خواهان و دادگاه

لایحه دفاعیه پاسخ به دفاعیات وکیل مستندی است که توسط طرف مقابل (معمولاً شاکی یا دادستان) برای رد یا تضعیف استدلال‌های مطرح‌شده در دفاعیات وکیل متهم ارائه می‌شود. این لایحه باید به‌صورت دقیق، مستدل و مستند به قوانین و شواهد مرتبط باشد. هدف آن، تقویت موضع حقوقی و پاسخ به ادعاهای وکیل به شکلی منطقی و قانونی است.

لایحه دفاعیه پاسخ به دفاعیات وکیل

لایحه دفاعیه پاسخ به دفاعیات وکیل خواهان

ریاست محترم شعبه …… دادگاه عمومی حقوقی شهرستان  ……

سلام علیکم احتراماً

عطف به برگ اخطاریه با شماره …… ابلاغنامه …… به تاریخ تنظیم ۹۲/۱۲/۱۷

متضمن:

1) رد ایراد عدم صلاحیت به استناد ماده ۶۳ ق.آ.د.م.

2) استماع شهادت شهود آقای …… به تاریخ حضور ۹۲/۲/۱۵ ساعت ۹:۳۰ صبح بدینوسیله اموال ذیل را به استحضار می‌رساند:

1. آنچه موجبات صدور قرار رد نسبت به ایراد عدم صلاحیت اعلام شده موضوع ماده 63 ق.آ.د.م. می‌باشد، که اصولاً ارتباطی به ماده ۶۳ ندارد. چه ماده مذکور در خصوص اختلاف صحابه دعوی در خصوص بهای خواسته می‌باشد.

2. براساس ماده ۱۰ قانون مدنی محل عملیات و استقرار شرکت به وضوح در قرارداد قید شده است. لذا به علت استقرار محل شرکت و تمرکز عملیات اداری و بازرگانی در شهرستان …… کماکان ایراد عدم صلاحیت باقی می‌باشد.

(ماده ۱۰۰۲ ق.م.)

3. اصولاً موکلین هرگز هیچ قراردادی با خواهان در شهرستان …… به امضاء نرسانده‌اند و انجام تعهد در شهرستان …… قید شده است.

4. قطع نظر از ایراد عدم صلاحیت ایراد دیگری که وارد بوده عدم انشاء و ابلاغ فسخ قرارداد به موکلین بوده است، و فسخ یک عمل قضائی نمی‌باشد که بتوان از دادگاه آن را تقاضا نمود. لذا بدلیل عدم انشاء و ابلاغ فسخ قرارداد که از طریق اظهار نامه انجام می‌پذیرد تقاضای فسخ از دادگاه فاقد وجاهت قانونی است.

در ماهیت:

5. خیار غبن فاحش دارای فوریت است که در مانحن فیه خواهان هر سید کرم و کود خاکی را با علم بر وضعیت آن ۲۴ هزار تومان از شرکت موکل خریداری نموده و براساس توافق سبد تولید شده توسط خود را ۶ هزار تومان فروخته است، و مابه التفاوت قیمت ۲۴ هزار تومان در هر سبد براساس قرارداد مکتوب مابین صرف هزینه جاری شرکت، پرسنل، آب، برق، گاز، ساخت دستگاه‌های جداساز سرند، تبلیغات جاد‌ه‌ای تبلیغات تلویزیونی ماهوار‌ه‌ای شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور شده و الباقی در حساب صندوق ذخیره طلائی شرکت، اندوخته تا در مواقع بحران و شکسته شدن قیمت منبعی برای پشتیبانی شرکت از تولید کنندگان باشد که در مانحن فیه خواهان با علم بر موضوع مذکور اقدام به امضاء قرارداد نموده و هیچ جهلی به موضوع وجود نداشته است.

6. مضافاً خواهان بعد از خرید سبد از شرکت موکلین اقدام به تولید نموده و هر سبد را به قیمت ۶ هزار تومان از طریق شرکت موکل به عنوان بازاریاب به فروش رسانده است. لذا در فرض محال وجود خیار، فوریت آن زایل شده است.

همچنین با تولید مجدد سبد و فروش آن، دیگر کالای اولیه وجود ندارد.

با وصف فوق ملاحظه می‌فرمائید:

هیچ جهلی در بهای سبد فروخته شده و سبد خریداری شده از لحاظ قیمت وجود نداشته و مفاد قرارداد حاکم بر روابط طرفین است.

و خواهان با توفیق تولید کرم خاکی و کود ورمی کمپوست آن را به قیمت هر سید ۶ هزار تومان فروخته و بعد از مدت‌های مدید مدعی غبن در معامله شده است.

بناء به مراتب و معنونه در فوق:

1) اتخاذ تصمیم در خصوص ایراد دیگر (عدم انشاء و ابلاغ مراتب فسخ از طرف ذوالخیار) مورد درخواست است.

مضافاً:

براساس بند ۶ ذیل ماده ۵۱ ق.آ.د.م. بدلیل عدم تعرفه نام و مشخصات شهود در دادخواست دادگاه تکلیفی در سنجش قضائی شهود، نداشته و به مراتب اولیتر خوانده نیز تکلیفی به پاسخگوئی نخواهد داشت چرا که مقصود مقنن از ماده ۵۱ ق.آ.د.م. آن است.

همه دلائل خواهان ذکر شده و در قالب نسخه ثانی برای خوانده ارسال تا خوانده بتواند تا جلسه اول دادرسی تدارک دفاع ببیند که در مانحن فیه خواهان به تکلیف قانونی خود در ذکر دقیق ادله و نام و مشخصات شهود خود عمل ننموده و امکان دفاع بعد جلسه اول دادرسی بر خوانده میسور نبوده و تکلیف آن دادگاه محترم بر حضور خوانده جهت استماع شهادت شهودی که در دادخواست خواهان تعرفه نشده برخلاف قانون و مقصود مقنن از ماده ۵۱ می‌باشد.

نتیجتاً:

صدور حکم بر بطلان دعوی تحت استدعاست.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل متهم ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *