لایحه دفاعیه تخلیه منزل مسکونی و اجرتالمثل به معنای ارائه دلایل و مستندات قانونی به دادگاه برای دفاع از حقوق متهم در خصوص تخلیه ملک و پرداخت اجرتالمثل است. در این لایحه، وکیل متهم به بررسی شرایط قرارداد اجاره، مدت زمان سکونت، پرداختهای انجام شده، و دلایل عدم تخلیه ملک در موعد مقرر میپردازد. مدارکی نظیر قرارداد اجاره، رسیدهای پرداخت اجارهبها، گزارش کارشناسان رسمی و شهادت شهود به دادگاه ارائه میشود. هدف از این لایحه، اثبات انجام تعهدات از سوی مستأجر، دفاع از حقوق وی در برابر ادعای موجر و تعیین اجرتالمثل منصفانه در صورت لزوم است.
نوشتن لایحه دفاعیه تخلیه منزل مسکونی و اجرت المثل
موضوع؛ اعلام نظر ماده ۱۸
با سلام
احتراماً؛
ینجانب خانم م. ک. در تاریخ .….. منزل مسکونی از خانم ب. م. در بنگاه معاملات ملکی اسکان واقع در سه راه .….. به مدت یک سال در قبال پرداخت مبلغ 70.000.000 ریال ودیعه و اجاره ماهیانه به مبلغ 1.500.000ریال اجاره نمودم.
در اسفندماه بنگاه مذکور به ما اطلاع داد که خانه مذکور به شخص دیگری به نام الف. پ. فروخته شد، و چون مالک جدید قصد سکونت دارد، میبایست خانه را در پایان قرارداد .….. تخلیه نمایم. اینجانب خانه اجارهای دیگری پیدا کردم و در تاریخ .….. درخواست استرداد مبلغ ودیعه انعقاد قرارداد جدید به بنگاه دادم. علیرغم این که وسایل خانهام را جمع کردهام مالک قدیم سرکار خانم ب. م. به بهانه فروختن خانه و آقای الف. پ. مالک جدید هم با بیان این که پولم تا پایان اردیبهشت درگرو صاحب خانه قبلی است و تا پایان اردیبهشت قادر به پرداخت ودیعه مذکور نیستم،
از استرداد ودیعه طفره رفتند (شاهد مسئول بنگاه اسکان) پافشاری اینجانب به استرداد ودیعه به خاطر قرارداد جدید با بنگاه معاملاتی دیگر برای خانه جدید دیگر و جمع آوری وسایل منزل و بلاتکلیفی و سرگردانی نتیجه نداد و به ناچار قرارداد جدیدم را در جای دیگر فسخ نمودم اجاره ماهیانه را از سر بلاتکلیفی به ناچار به بنگاه اسکان تحویل میدادم علیرغم این که استرداد ودیعه در پایان اردیبهشت با توجه مورد نیاز حداقل یک ماهه برای پیدا کردن یک واحد مسکونی با ماه خرداد فصل امتحانات بچهها منتهی میشد، با وساطتت بنگاه اسکان به ناچار پذیرفتم.
در پایان اردیبهشت با اطلاع بنگاه مبنی بر آمادگی آقای پ (مالک جدید) مبنی بر توان استرداد ودیعه یک باب واحد مسکونی اجارهای دیگر برای تحویل در پایان خردادماه تهیه نمودم و به اطلاع بنگاه رساندم. متأسفانه در طول ماه خرداد علیرغم این که نامبرده خود توان استرداد ودیعه را نداشت مرتب برای خانواده اینجانب مزاحمت و تهدید ایجاد مینمود.
اینجانب در تاریخ .….. ده روز دیرتر از فرصت (یکماهه) منزل مسکونی نامبرده را تخلیه و به اطلاع بنگاه رساندم. به خاطر تأخیر ده روزه که در هر معاملهای ممکن است. پیش بیاید نامبرده با شکایت از دادگاه حل اختلاف و بلوکه کردن مبلغ هفت میلیون تومان ودیعه اینجانب به خاطر ادعای افزایش مبلغ اجاره مدت مذکور از تاریخ .….. لغایت .….. بدون هیچ گونه انعقاد قرارداد با اینجانب و دریافت حکم ورود به منزل و شکستن قفل درب منزل که مقداری کمی از وسایل هنوز در آن به خاطر استرداد ودیعه مانده بود شد. از قاضی محترم دادگاه درخواست دارم به خاطر اقدامات غیرقانونی و غیر اخلاقی نامبرده که بیهوده مبلغ ودیعهای را که سالها با آن سرپناهی برای خانوادهام تهیه میکردم را بلوکه کرد و ضررهای به شرح مندرج در زیر را متوجه اینجانب نمود رسیدگی نماید.
1- با بلوکه کردن ۶ میلیون تومان مبلغ ودیعه مذکور توسط نامبرده، در دادگستری به مدت یک ماه از زمان درخواست بلوکه کردن تا دریافت مبلغ مذکور به دلیل سیستم (اداری) اینجانب مجبور شدم برای به جای عدم توان پرداخت ودیعه خواسته شده صاحب خانه جدید مبلغ پرداخت ۲۱۰۰۰۰ تومان بابت اجاره نقداً بپردازم.
2- خانهای که در اسفندماه با ده میلیون تومان ودیعه اجاره کردم به خاطر عدم توان استرداد به موقع نامبرده مجبور شدم مشابه همان خانه در جای بدتر و مساحت کمتر با ۱۵ میلیون تومان اجاره کردم
3- یک میلیون تومان پول اینجانب بیجهت بدون انعقاد هیچ قراردادی با من جهت ادعای خسارت افزایش اجاره به زعم خود توسط نامبرده از تاریخ درخواست غرامت تاکنون .….. بلوکه شد.
باکمال احترام
نام و نام خانوادگی
امضاء