قرارداد نظارت فنی

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد نظارت فنی

قرارداد نظارت فنی سندی حقوقی است که بین کارفرما (مالک پروژه) و ناظر فنی (شخص یا شرکتی که مسئولیت نظارت بر اجرای صحیح یک پروژه را بر عهده دارد) منعقد می‌شود. این قرارداد، چارچوب حقوقی برای نظارت بر اجرای یک پروژه ساختمانی، صنعتی یا هر پروژه دیگری که نیاز به نظارت فنی دارد را مشخص می‌کند.

نمونه ای از قرارداد نظارت فنی

این قرارداد بین کارخانه سیمان …… از واحدهای تابعه شرکت سهامی عام سیمان …… و …… به شماره ثبت …… کد اقتصادی …… به نمایندگی آقای/ خانم؛ مهندس …… (مدیریت کارخانه) به آدرس: …… که منبعد در این قرارداد کارفرما نامیده می‌شود، از یک طرف و آقای/ خانم؛ …… فرزند …… به شماره شناسنامه …… صادره …… به آدرس: …… تلفن: …… که منبعد در این قرارداد بازرس، نامیده می‌شود، از طرف دیگر بشرح زیر منعقد می‌گردد:

 

ماده ۱- موضوع قرارداد

بازرسی و کنترل کمی و کیفی قطعات ریخته گری سیمان …… طبق مشخصات فنی نقشه قطعاتی که بازرس اعلام خواهد شد.

 

ماده ۲- مدت قرارداد

مدت زمان انجام قرارداد از تاریخ انعقاد به مدت یکسال تعیین می‌گردد.

 

ماده ۳- مبلغ قرارداد

ماده حق الزحمه فنی معادل 020/0 (دو درصد) ارزش قرارداد ساخت قطعات ریخته گری پس از ابلاغ کتبی کارفرما جهت بازرسی می‌باشد.

 

ماده ۴- نحوه پرداخت

020/0 مبلغ قرارداد به عنوان علی الحساب پس از ارجاع کار با تحویل قرارداد به بازرس پرداخت و مابقی مبلغ در پایان هر مرحله از انجام کسورات قانونی و با تائید دستگاه نظارت پرداخت خواهد گردید.

 

ماده ۵- کسورات قانونی

  • از کلیه مطالبات پیمانکار 050/0 بعنوان مالیات موضومع ماده ۱۰۴ قانون مالیات‌های مستقیم کسر بحساب اداره دارائی واریز خواهد شد.
  • از کلیه مطالبات پیمانکار 070/0 بعنوان یک نهم مبلغ حق بیمه بعنوان سپرده تضمین پرداخت حق بیمه بعنوان سپرده تضمین پرداخت حق بیمه موضوع ماده ۳۸ قانون تأمین اجتماعی کسر و در پایان کار با ارائه مفاصاحساب از سازمان تأمین اجتماعی مسترد خواهد گردید

 

ماده ۶- ناظرین قرارداد

از طرف کارفرما آقایان …… و …… بعنوان دستگاه نظارت معرفی می‌گردند

 

ماده ۷- خسارت تاخیر

در صورت بروز تاخیر در تحویل موضوع قرارداد به ازاء هر روز دیرکرد معادل 020/0 (دو درصد) از مبلغ قرارداد بعنوان جبران خسارت کسر و چنانچه تاخیر بیش از ۱۰ روز باشد، طرف مقابل با اخطار کتبی مجاز به فسخ قرارداد و دریافت کلیه خسارات وارده خواهد بود. چنانچه بروز تاخیر در اجرای قراردا ناشی از عدم انجام تعهدات به موقع کارفرما باشد. به ازاء هر روز تاخیر یک روز بمدت قرارداد افزوده خواهد شد.

 

ماده ۸- فسخ قرارداد

در صورت عدم اجراء تعهدات بموقع و با شرایط مقرر در این قرارداد یکی از طرفین قرارداد با اخطار کتبی قبلی مجاز به فسخ قرارداد می‌باشد. در این صورت کلیه خسارات و هزینه‌های ناشی از عدم اجرای کامل این قرارداد به عهده طرف مقابل می‌باشد.

 

ماده ۹- حوادث غیر مترقبه

در صورت بروز حوادث غیر مترقبه قرارداد معلق و پس از رفع آن قرارداد ادامه می‌یابد. چنانچه مدت حوادث غیر مترقبه بیش از شش ماه به طول انجامد ادامه قرارداد با توافق طرفین انجام خواهد شد.

 

ماده ۱۰- حل اختلاف (حکمیت و داوری)

هرگونه اختلاف در تفسیر یا اجرای ابتداء از طریق مذاکره با طرح در کمیسیونی مرکب از نمایندگان طرفین رسیدگی و در صورت عدم حصول سازش از طریق حکم مرضى الطرفین رسیدگی و حل و فصل خواهد شد. در صورت عدم توافق طرفین در انتخاب حکم و داور از طریق مراجع قضائی بر اساس مقررات داوری تعیین خواهد شد. رأی داور قطعی و لازم الاجرا است

 

ماده ۱۱- سایر شرایط قراداد

  • کارفرما در عقد قرارداد با سازنده نام بازرس (شرکت خدماتی صنعتی سیمان) را در متن قراردا قید کرده و تحویل قطعات را منوط به تائید بازرس می­نماید.
  • بازرس با توجه به زمان تحویل و آماده سازی نمونه هماهنگی لازم را با سازنده به عمل آورده و مراتب را به اطلاع کارفرما خواهد رساند.
  • بازرس و کنترل کیفیت قطعات مطابق نقشه مورد تائید طرفین و طبق مشخصات فنی مندرج در فرمهای ضمیمه قرارداد و یا مشخصات فنی توافق شده با سازنده به عمل خواهد آورد.
  • مراحل بازرسی شامل کنترل حین ساخت و کنترل نهایی خواهد بود.
  • در هر مرحله از بازرسی چنانچه قطعه مورد تائید باشد. علامت گذاری گردیده و در غیر این صورت قطعه مرجوع و مراتب با اطلاع سازنده و کارفرما رسانده خواهد شد.
  • چنانچه استاندارد خاصی مد نظر کارفرما نباشد. جزء استاندارد قطعات ریخته گری مورد مصرف در صنعت سیمان بعنوان استاندارد مبنا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
  • بازرس متعهد می‌گردد، که دقت لازم را در انجام خدمات خود به عمل آورده و بر اساس مبانی عملی و استاندارد، کالای مورد نظر را کنترل و مورد تائید نماید.

 

ماده ۱۲- اقامتگاه

اقامتگاه طرفین همانست که در مقدمه ذکر شده و در صورت تغییر باید کتبا به اطلاع طرف مقابل رسانیده شود و مادامیکه به ترتیب فوق عمل نشده، ارسال هرگونه نامه یا اخطار به اقامتگاه طرفین ابلاغ شده محسوب و عذر عدم اطلاع مسموع نخواهد بود.

 

ماده ۱۳- مواد و نسخ

این قرارداد در ۱۳ ماده، ۲ نسخه در محل کارخانه سیمان …… تنظیم گردیده و هر نسخه آن دارای حکم واحد می‌باشد.

 

کارفرما

مدیریت کارخانه ……

بازرس ……

 

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *