قرارداد مشارکت ساختمان (برج)

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد مشارکت ساختمان (برج)

قرارداد مشارکت ساختمان توافقی بین مالک زمین و سازنده است که در آن، مالک زمین در ازای بخشی از ساختمان ساخته شده، زمینی را در اختیار سازنده قرار می‌دهد. در این قرارداد، هر دو طرف تعهداتی دارند و باید به آن‌ها پایبند باشند. برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، بهتر است این قرارداد با دقت و توسط افراد متخصص تنظیم شود.

قرارداد مشارکت ساختمان

این قرارداد فی مابین آقایان …… به عنوان سازندگان برجهای …… به آدرس …… از این پس در این قرارداد «‌فروشنده‎» نامیده می‌شود. از یک طرف و آقای / خانم …… دارای شماره شناسنامه …… صادره از …… فرزند …… متولد سال ………….. به نشانی …… تلفن تماس …… از این پس در این قرارداد به اختصار «خریدار‎» نامیده می‌شود. از طرف دیگر با شرایط و مقررات مشروحه ذیل منعقد می‌گردد:

ماده ۱- موضوع قرارداد

تخصیص فقط یک دستگاه آپارتمان مسکونی به انضمام یک واحد پارکینگ و یک واحد انباری از ساختمانهای بلند مرتبه در حال احداث به نام برجهای …… متعلق به شرکت تعاونی مسکن کارکنان شرکت …… با متراژ زیربنای مفید …… متر مربع برج به نام (به نام ماه) مطابق سایت ضمیمه در طبقه …… ضلع …… به شماره …… واحد …… که زیربنای مشاعات و ضمائم مربوطه بالغ بر یک سوم متراژ بنای مفید بوده و مشاعات شامل راهروها، راه پله‌ها، آسانسورها، لابی‌های ورودی و مسیرهای عبور

توجه: می‌توانیم زیرزمین یا پیلوت یا راهرو را هم اضافه کنیم مقدار «جزء گذر‎» در طرحهایی که جهت را به رایگان به شهرداری واگذار نماید. تراکم بر اساس مساحت اولیه یعنی مساحت سند محاسبه.

ارتفاع مجاز ساختمانهای مسکونی

  1. در تراکم ۱۰۰% و ۱۲۰% دو طبقه روی زیرزمین و پیلوت یا سه طبقه روی زیرزمین می‌توان ساخت (آنچه که بیرون از زمین میماند سه طبقه است).
  2. در تراکم ۱۸۰% سه طبقه روی پیلوت و زیرزمین یا چهار طبقه روی زیرزمین می‌توان ساخت آنچه که بیرون زمین می­ماند چهار طبقه است.

۲۸- نحوه اعتراض به رأی بدوی کمیسیون ماده ۱۰۰

چنانچه مالکان / ذینفعان، پس از ابلاغ رأی بدوی کمیسیون ماده ۱۰۰ اعتراضی داشته باشند، می‌توانند ظرف مهلت قانونی (۱۰ روز از زمان ابلاغ) لایحه اعتراضیه خود را تنظیم و جهت ارائه آن به شهرداری منطقه مراجعه نمایند.

  • توجه: در صورت عدم اعتراض ظرف مهلت قانونی مقرر (۱۰ روز از زمان ابلاغ) رأی بدوی به رأی قطعی تبدیل و غیر قابل اعتراض خواهد بود.
دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *