قرارداد طبخ غذا

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد طبخ غذا

قرارداد طبخ غذا سندی حقوقی است که بین دو طرف منعقد می‌شود: طرفی که به دنبال تهیه غذا است (کارفرما) و طرفی که مسئولیت طبخ و ارائه غذا را بر عهده می‌گیرد (پیمانکار یا کترینگ). این قرارداد، چارچوب حقوقی برای تهیه، طبخ، و تحویل غذا را مشخص می‌کند و شامل مواردی مانند نوع غذا، تعداد پرس، زمان تحویل، قیمت، و شرایط پرداخت می‌شود.

تنظیم قرارداد طبخ غذا

این قرارداد بین راه آهن جمهوری اسلامی که منبعد در این قرارداد کارفرما نامیده می‌شود.

با نمایندگی …… از یک طرف و شرکت …… بشماره ثبت …… به نشانی …… تلفن …… دارای شماره اقتصادی …… که منبعد در این قرارداد پیمانکار نامیده می‌شود. به نمایندگی آقای …… بموجب تفویض اختیار مندرج در روزنامه رسمی شماره ……  مورخ …… بشرح زیر منعقد می‌گردد:

 

ماده ۱- موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارت است از تهیه مواد، طبخ، سرویس دهی و توزیع غذا بصورت روزانه به شرح ذیل در رستوران (ناهار خوری) کارخانه جات توسط پیمانکار در شش (۶ روز هفته، شنبه الی پنج شنبه) و تعطیلات رسمی پیش بینی شده (به صورت کشیک) با بهره برداری از آشپزخانه کارفرما با تمام تجهیزات و دستگاه‌های موجود در آن به شرح صورت انواع غذاهای مندرج پیوست شماره یک و با رعایت سایر شرایط مندرج در این قرارداد اوزان انواع غذا برابر پیوست شماره ۲ می‌باشد.

  • الف- روزانه حدودا یک هزار و ششصد و سی (۱۶۳۰) پرس غذا
  • ب- برنامه غذایی هفتگی یا ماهیانه مشمول روزهای جمعه نمی‌گردد.

تبصره- کارفرما می‌تواند بدون رعایت محدودیت، مقادیر تولید موضوع قرارداد در روز حدود بیست و پنج درصد از محل ماده هفده افزایش یا کاهش دهد در هر صورت کارفرما باید این تغییر را حداکثر ده روز قبل به اطلاع پیمانکار برساند.

 

ماده ۲- اسناد و مدارک قرارداد

  • قرارداد خاص
  • شرح خدمات پیمانکار ناهارخوری کارخانه جات در دو برگ.
  • پیوست شماره یک شامل صورت غذاها و قیمت واحد آنها در یک برگ
  • پیوست شماره دو قرارداد در چهار برگ
  • پیوست شماره سه قرارداد در دو برگ مشخصات مواد اولیه مورد مصرف اغذیه
  • پیوست شماره چهار قرارداد دستورالعمل بهداشت (مواد غذایی، محیط، فردی) در چهار برگ
  • اعلامیه بهداشتی (سالمسازی سبزیجات) در یک برگ.
  • دستور العمل وسایل و لوازم کار در یک برگ
  • فهرست غذای هفتگی یا ماهیانه
  • دستور کارها که در طول مدت قرارداد از طرف نماینده معرفی شده کارفرما یا دستگاه نظارت که به صورت مستمر در آشپزخانه و رستوران پیمانکار ابلاغ می‌گردد.
  • برنامه تفصیلی اجرایی و صورت مجلسها و موافقت نامه‌ها و هر نوع سند دیگری که در مورد کارها و یا امور دیگر در مدت قرارداد تنظیم گردد. و به امضاء طرفین برسد.
  • دستورالعملهایی اجرایی که در طول مدت قرارداد تهیه و توسط نماینده کارفرما و یا دستگاه نظارت به پیمانکار ابلاغ می‌گردد.

 

ماده ۳- مدت قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ تحویل آشپزخانه رستوران به مدت یکسال خواهد بود.

 

ماده ۴- مبلغ قرارداد

مبلغ قرارداد …… ریال می‌باشد، که بر اساس میانگین قیمتهای واحد مندرج در پیوست شماره یک قرارداد تعداد پرسهای غذای پیش بینی در ماده یک برای مدت قرارداد برآورد گردیده است

(قیمت پیشنهادی شرکت کننده در مناقصه در این قسمت قید نگردد) و لازم است همان پاکت (ب) قیمت درج شود.

تبصره ۱- مبلغ قطعی قرارداد طبق بهای واحد پیوست شماره یک قرارداد و تعداد‌های غذای تهیه شده بر اساس آمار ارائه شده از طرف کارفرما تعیین می‌گردد.

تبصره ۲- کارفرما می‌تواند در مقابل تقاضای کتبی پیمانکار و ارائه ضمانت نامه معتبر بانکی حداکثر تا میزان 025/0 مبلغ کل معامله را به عنوان پیش پرداخت در وجه پیمانکار پرداخت نماید.

 

ماده ۵- نظارت در اجرا و نماینده کارفرما

  • نظارت بر اجرای تعهداتی که پیمانکار بر طبق مفاد این قرارداد و اسناد مدارک پیوست آن تقبل نموده است از طرف کارفرما به عهده اداره رفاهی و خدماتی می‌باشد. پیمانکار موظف است کارها را بر طبق قرارداد و اصول فنی و همچنین بر طبق دستورات و تعلیماتی که دستگاه نظارت کارفرما در حدود شرح خدمات و دستور کارها و اسناد و مدارک پیماان می‌دهد اجراء کند. لکن در هر صورت این امر رافع مسئولیتهای پیمانکار نخواهد بود. دستگاه نظارت می‌تواند به صورت مستمر در آشپزخانه و رستوران مرکز حضور داشته باشد، و نظارت کامل بر نحوه پخت و توزیع غذا و همچنین اجرای صحیح دستورالعملهای بهداشتی را به کارشناسان تغذیه و بهداشت و کارشناسان اداره نواحی واگذار نماید.
  • اداره کل تدارکات به عنوان نماینده کارفرما می‌باشد.

 

ماده 6- بکار گماردن نیروی انسانی مورد لزوم

  • پیمانکار مکلف است کلیه نیروی انسانی مورد لزوم برای اجرای تعهدات و عملیات و نگهداری کارگاه و ابزار و تجهیزات مورد نیاز را با رعایت قوانین جاری کشور و از میان افراد سالم و بدون نقص عضو، مجرب و کارآزموده تأمین و انتخاب نماید.
  • پیمانکار موظف است کلیه عوامل انسانی خود را که در جهت اجرای تعهدات این قرارداد به کار می‌گمارد با هزینه خود بیمه عمر و حوادث کار و راه آهن نماید، و در این زمینه کارفرما هیچگونه تعهد و مسئولیتی نخواهد داشت.

ضمناً پیمانکار و کلیه کارکنان وی ملزم به رعایت ضوابط ایمنی و حفاظتی و مقررات سیر و حرکت راه آهن می‌باشد، و پیمانکار مکلف است مقررات مذکور را به کلیه کارکنان خود آموزش داده و در صورت لزوم نسبت به اخذ آئین نامه و مقررات سیر و حرکت راه آهن اقدام نماید. در صورت بروز هرگونه حادصه از جمله) فوت، نقص عضو و غیره) کارفرما هیچگونه تعهدی در قبال پیمانکار و کارکنان وی نخواهد داشت. و چنانچه حادثه‌ای ایجاد گردد. پیمانکار متعهد است که خسارات وارده تحت هر عنوان که از طرف مراجع ذیصلاح تعیین می‌گردد، و به نحوی عمل نماید، که هیچگونه مسئولیتی متوجه کارفرما نگردد.

  • پیمانکار مکلف است خود و کارکنانش در تمام مراحل اجرای کار رعایت اصول بهداشتی را نموده و استانداردهای آن را رعایت نمایند و کارکنان مذکور باید کارت بهداشتی داشته باشند
  • پیمانکار و عوامل انسانی موظفند کلیه مقررات اداری) به استثناء ساعات کار عوامل پیمانکار) و انضباطی محل کار را رعایت نمایند و به هر صورت پیمانکار مسئول پاسخگویی به عدم رعایت موارد فوق می‌باشد.
  • چنانچه بنا به تشخیص کارفرما در هر موقع یک یا چند نفر از کارکنان پیمانکار صلاحیت اخلاقی و فنی لازم را نداشته باشد. پیمانکار موظف است بلافاصله پس از اعلام کتبی کارفرما نسبت به جایگزینی آنها اقدام نماید. این اقدام پیمانکار هیچگونه تعهدی برای کارفرما ایجاد نخواهد کرد.
  • پیمانکار موظف است در شروع کار کلیه کارکنانی را که در آشپزخانه و رستوران بکار گیرد با هماهنگی اداره تدارکات به واحد گزینش تشکیل پرونده گزینش معرفی نماید.

معهذا در تمام قرارداد پیمانکار مسئول اعمال پرسنل خواهد بود.

  • کلیه کارکنان پیمانکار شاغل در آشپزخانه و رستوران باید از روپوش، کلاه و پیش بند سفید، چکمه سفید استفاده نمایند و در موقع سرو غذا استفاده از دستکش یکبار مصرف الزامی می‌باشد.

 

ماده ۷- بکار بردن ابزار و تجهیزات

  • کارفرما توسط دستگاه نظارت خود دستگاه‌ها و تجهیزات آشپزخانه و رستوران را در هنگام شروع قرارداد و در حد امکانات موجود و با تنظیم صورت مجلس در جهت انجام تعهدات پیمانکار به طور امانی در اختیار وی قرار می‌دهد. در صورت نیاز به تجهیزات و امکانات اضافی پیمانکار متعهد به تأمین آن با هزینه خود خواهد بود.
  • پیمانکار حق بیرون بردن ابزار و تجهیزات و اموال فوق و تولیدات آشپزخانه را از محل کار و یا محدوده‌های تعیین شده در این قرارداد را ندارد
  • پیمانکار متعهد است عملیاتی که به وسیله ابزار تجهیزات انجام می‌شود. به شکلی سرپرستی نماید، که حداکثر بازده را با توجه به عرف و بازده ابزار و تجهیزات داشته و مسئول هرگونه خسارتی که در اثر کاربرد ابزار و تجهیزات بوجود می‌آید می‌باشد.

 

ماده ۸- مصالح و لوازم

  • گاز مصرفی به صورت بانک (تانکر و کپسول)
  • البسه پرسنل شاغل در آشپزخانه و رستوران
  • مواد غذایی مورد نیاز
  • لوازم بسته بندی مخصوص توزیع غذا از جمله ظروف یکبار مصرف و مواد شستشو و پاک کننده
  • لیوان یکبار مصرف جهت توزیع آب همراه غذا
  • هرنوع مصالح و لوازم که برای اجرای تعهدات این قرارداد ضروری می‌باشد. کلیه مصالح و لوازم و مواد فوق باید منطبق با شرایط مندرج در این قرارداد و با کیفیت بالا و استاندارد باشد. تشخیص مطلوبیت آنها با دستگاه نظارت کارفرما می‌باشد.

 

ماده ۹- تاسیسات و تجهیزات

کارگاه ساختمان، تاسیسات و تجهیزات کارگاه که جهت انجام عملیات موضوع قرارداد مورد لزوم باشد، و کارفرما آنها را در مالکیت و یا در اختیار خود وجود داشته باشد. به پیمانکار به طور امانی تحویل می‌نماید، و پیمانکار افرادیکه جهت نگهداری و یا توسعه آنها مورد نیاز باشد. طبق ماده ۷ بکار گمارد.

 

ماده ۱۰- انبارداری اموال، ابزار و تجهیزات

پیمانکار اقدامات لازم در مورد افراد یک دقیق و صحیح ابزار و تجهیزات، مصالح و تولیدات آشپزخانه به عمل آورده و افرادیکه برای اینکار مورد نیاز باشند به مسئولیت خود یا موافقت کارفرما طبق ماده ۷ بکار گمارد.

 

ماده ۱۱- هزینه‌هایی که پیمانکار متعهد به تأمین آن می‌باشد.

پیمانکار در مقابل دریافت حق الزحمه برای اجرای کارهای موضوع قرارداد علاوه بر هزینه‌هایی که به موجب سایر مفاد این قرارداد بر عهده دارد متعهد به تأمین هزینه هائی به شرح زیر می‌باشد.

  • الف- کلیه هزینه‌های شخصی و جاری پیمانکار و عوامل انسانی خود را در رابطه با اجرای این قرارداد.
  • ب- کلیه حقوق، مزایا و فوق العاده‌های نقدی و غیر نقدی اعم از حقوق ماهیانه، اضافه کار و پاداش، هزینه غذا، ایاب و ذهاب، لباس کار و وسایل ایمنی و لوازم کمکهای اولیه و هزینه‌های پوشش بیمه‌ای در رابطه با انجام کار و یا شخص و غیره برای افرادیکه جهت اجرای تعهدات این قرارداد متعهد به تأمین آنها می‌باشد

هزینه مربوط به تعمیرات جزئی ماشین‌آلات و تجهیزات، تاسیسات داخلی آشپزخانه و رستوران (تعمیرات کلی و عمده به عهده کارفرما می‌باشد.) تشخیص حدود و دامنه تعمیرات جزئی و یا کلی و عمده به عهده دستگاه نظارت می‌باشد.

  • ‌د- هزینه تعمیرات شبکه آب و برق داخل آشپزخانه
  • و- هزینه تأمین مصالح و لوازم موضوع ماده ۹ قرارداد.
  • ر- سایر هزینه هائی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم میباید توسط پیمانکار جهت انجام تعهدات موضوع قرارداد انجام گیرد.

 

ماده ۱۲- شرایط و محل تحویل غذا

پیمانکار موظف است غذای موضوع قرارداد را به صورت سلف سرویس و بسته بندی شده با دریافت کوپن و یا به هر شکل دیگری که دستگاه نظارت تشخیص دهد در رستوران و یا محل‌های مورد نظر کارفرما توزیع نماید. توزیع ناهار بر اساس ساعات اعلام شده توسط دستگاه نظارت می‌باشد. پیمانکار در پایان هر روز آمار غذای تحویلی را بر اساس مدارک مذکور صورت مجلس می‌نماید. صورت مجلس مذکور در تعداد کافی نسخ تنظیم و یک نسخه آن را پس از امضاء نماینده و دستگاه در اختیار پیمانکار قرار می‌گیرد تا به همراه کوپن‌های مصرف و آمار غذای اعلام شده توسط کارفرما مبنای محاسبه صورت حساب‌های خود نماید.

تبصره- برنامه غذایی به صورت ماهیانه توسط دستگاه نظارت به پیمانکار ابلاغ خواهد شد، و در صورتیکه کارفرما برنامه غذایی اعلام شده را بخواهد تغییر دهد حداقل ۴۸ ساعت قبل باطلاع پیمانکار می­رساند.

 

ماده ۱۳- سایر تعهدات پیمانکار

پیمانکار علاوه بر خدمات موضوع قرارداد مکلف به اجرای تعهدات زیر می‌باشد.:

  1. پیمانکار اعلام می‌نماید، از محل اجرای کار بازدید به عمل آورده و از شرایط اجرا کار اطلاع کامل دارد و کلیه دستورها و دستورالعملهای ارائه شده از سوی کارفرما دستگاه نظارت را دریافت و تائید نموده است.
  2. پیمانکار متعهد است برنج مورد نیاز را از نوع طارم درجه یک و مواد اولیه نظیر گوشت، مرغ، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و ادویه جات را از مراکز مورد تائید و با نظر کارشناس بهداشت دستگاه نظارت تهیه نماید.
  3. پیمانکار متعهد است کلیه اولویتهای و نقطه ظراف کارفرما دستگاه نظارت را در مراحل انجام کار موضوع قرارداد در نظر گرفته و بر اساس آن خدمات موضوع قرارداد را انجام دهد لیکن این امر رافع مسئولیتهای پیمانکار در اجرای تعهدات نبوده و در هر صورت پاسخگوی رفع معایب و نواقص کار خواهد بود.
  4. پیمانکار موظف است تعهدات ناشی از این قرارداد را با بکار بردن بهترین روش و اصول فنی و بر اساس استانداردهای تخصصی و حرفه‌ای انجام دهد
  5. پیمانکار موظف است هر پرس از انواع غذای موضوع قرارداد را برابر اوزان تعیین شده در پیوست شماره ۲ قرارداد تهیه و توزیع نماید.
  6. پیمانکار موظف است کیفیت مواد غذایی را قبل از طبخ و پخت به تائید نماینده درستگاه نظارت (کارشناس تغذیه) برساند.
  7. پیمانکار موظف است به هیچ عنوان از غذای پس مانده نگهداری و مصرف ننماید.
  8. پیمانکار موظف است در تولید و بسته بندی و توزیع غذا علاوه بر رعایت کلیه نکات بهداشتی طبق مقررات اداره نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت و درآمد آموزش پزشکی را دستور العمل کارفرما در خصوص بهداشت مواد غذائی، بهداشت فردی، بهداشت محیط و نیز دستورالعمل و سایر و لوازم کار را دقیقاً رعایت و به مورد اجرا گذارد. دستورالعمل‌های مذکور جزء لاینفک قرارداد می‌باشد.
  9. مسئولیت شست و شوی کلیه ظروف، کف بدنه آشپزخانه و رستوران و دیواره‌ها و نظارت میزهای نهار خوری به عهده و به هزینه پیمانکار می‌باشد. پیمانکار موظف است از مواد شست و شو پاکننده استاندارد و مرغوب استفاده نماید.
  10. انجام تعمیرات جزئی دستگاه‌ها و تجهیزات موضوع ماده ۹ با پیمانکار چنانچه دستگاه‌ها و تجهیزات مذکور نیاز به تعمیرات کلی داشته باشد. پیمانکار باید مراتب را به نحوی به کارفرما اطلاع دهد که هیچگونه وقفه در کار تهیه غذا ایجاد نشود و در غیر این صورت مسئول کلیه خسارات وارده خواهد بود.
  11. پیمانکار موظف است در پایان قرارداد، آشپزخانه و رستوران و کلیه دستگاه‌های تجهیزات و آن را سالم و با تنظیم صورت مجلس که با تائید دستور العمل نظافت رسیده باشد. به کارفرما تحویل دهد.

 

ماده ۱۴- تعهدات و تسهیلات کارفرما

  • کارفرما موظف است ترتیبی فراهم کند که مجوز لازم برای ورود کارکنان پیمانکار تهیه شود.
  • کارفرما موظف است حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ انعقاد قرارداد آشپزخانه به نهار خوری موضوع قرارداد را بانضمام تجهیزات و وسائل موجود طی صورت مجلس با حضور نماینده دستور العمل نظافت به طور امانی در اختیار پیمانکار قرار دهد. کلیه تجهیزات و دستگاه‌ها و امکانات مذکور متعلق به کارفرما بوده و پس از خاتمه قرارداد پیمانکار مکلف است آنها را عینا و به طور سالم تحویل کارفرما دهد.
  • کارفرما می‌تواند در صورتی که دستگاه‌ها و تجهیزات واگذاری فوق مورد نیاز به تعمیرات اساسی داشته باشد، و پیمانکار بالافاصله نسبت به انجام آن اقدام ننماید راساً نسبت به تعمیر آنها اقدام نماید، و هزینه‌های متعلق را باضافه ۰/۰۱۵ به عنوان هزینه‌های بالاسری از حف الزحمه پیمانکار کسر نماید.
  • کارفرما موظف است از طریق دستگاه نظارت خود بر کار پیمانکار و حسن انجام تعهدات وی نظارت نماید، و در پایان هر ماه صورت حساب کارهای انجام شده توسط پیمانکار را بر اساس شرایط مندرج در این قرارداد رسیدگی و پس از تائید دستگاه نظارت و نماینده کارفرما پرداخت نماید.
  • کارفرما موظف است از طریق دستگاه نظارت خود دستورالعل مربوط به زمان بندی و نحوع توزیع و تحویل موضوع قرارداد را جهت پیمانکار تهیه و در اختیار وی قرار دهد. سرویس کارفرما می‌۱۴,۶ تأمین ظروف سلف ۱۴٫۷ هزینه مصرف تلفن، آب و برق آشپزخانه و رستوران بعهده کارفرما می‌باشد هزینه گاز مصرفی بر عهده پیمانکار می­باشد.

 

ماده ۱۵- تضامین قرارداد:

  1. یک فقره ضمانت نامه بانکی حسن انجام تعهد در هنگام امضاء و مبادله قرارداد معادل ده درصد مبلغ برآوردی یکسال قرارداد
  2. یک فقره ضمانت نامه بانکی حسن انجام تعهد در هنگام امضاء و مبادله قرارداد معادل ده درصد مبلغ برآوردی یکسال قرارداد.

تحویلی این تضمین پس از استرداد کامل و سالم تجهیزات و دستگاه‌ها و آشپزخانه موضوع قرارداد به پیمانکار مسترد می‌گردد.

تبصره: در صورت عدم اجرای قرارداد و با قصور و یا کوتاهی از طرف پیمانکار در انجام هر یک از تعهدات موضوع قرارداد و یا کسر در اقلام تحویلی کارفرما می‌تواند بدون هرگونه اقدام اداری و یا قضائی و حقوقی تمام یا قسمتی از ضمانت نامه‌های فوق را به نهف خود ضبط نماید، و پیمانکار در این مورد حق هیچگونه اعتراضی را ندارد.

 

ماده ۱۶- جرائم و تخلفات

  1. چنانچه پیمانکار نتواند طبق برنامه تنظیمی غذای روزانه را به موقع و بطور کامل طبق آمار تسلیمی از سوی دستگاه نظارت تأمین نماید. کارفرما می‌تواند غذای مورد نیاز را به هر ترتیب که ممکن است تهیه و معادل ۰/۰۵۰ درصد وجه پرداختنی از بابت آن را بعنوان جریمه از هرگونه مطالبات پیمانکار کسر نماید.
  2. چنانچه پیمانکار نتواند ۲ روز متوالی و یا ۶ روز متناوب موضوع قرارداد را بطور کامل تأمین نماید. کارفرما می‌تواند علاوه بر کسر جریمه فوق قرارداد را فسخ نماید، و ضمانت نامه حسن انجام تعهد قرارداد بشرح مندرج در ماده ۱۶ را بنفع خود منظور نماید.
  3. چنانچه در اثر قصور پیمانکار، کارکنان کارفرما بصرت گروهی و یا دسته جمعی دچار مسمومیت غذایی گردند، پیمانکار موظف به جبران هزینه‌های درمانی و خسارات وارده خواهد بود. ضمناً کارفرما از پرداخت بهای مربوط به آن غذا عده از کارکنان مذکور خودداری نموده و علاوه بر آن معادل همان مبلغ را نیز به عنوان جریمه از مطالبات پیمانکار بدون احتیاج به انجام تشریفات قانونی و قضایی و حقوقی و اداری برداشت خواهد نمود. بدیهی است پیمانکار در این خصوص مسئول پاسخگویی به مراجع قانونی و قضائی در برابر هرگونه ادعای احتمالی کارکنان خواهد بود، و کارفرما در این مورد هیچگونه مسئولیتی را بعهده نخواهد داشت.
  4. چنانچه بر اثر فعل یا ترک فعل پیمانکار و یا عوال انسانی وی به کارگاه و تجهیزات منصوب در آن و یا لوازم و قطعات پیمانکار و مصالح و اقلام واگذاری موضوع پیمان خسارات وارد شود پیمانکار مسئول جبران خسارات وارده به آنها بوده و کارفرما می‌تواند بدون نیاز به اقدامات اداری و یا قضائی و حقوقی اقدام به تعقیب موضوع و اخذ خسارت از پیمانکار نماید.
  5. چنانچه در اثر قصور پیمانکار غذای پخته شده از لحاظ کیفی از حد متعارف پائین تر باشد. کارفرما می‌تواند با اعلام دستگاه نظارت بعنوان جریمه از پرداخت بهای ۱ الی ۵۰ درصد غذای روزانه خودداری نماید.

 

ماده ۱۷ افزایش یا کاهش قرارداد

در صورت لزوم کارفرما می‌تواند تا حدود بیست و پنج- 025/0 (موضوع قرارداد) را کاهش و یا افزایش داده در هر شرایط تا قبل انقضاء مدت قرارداد به پیمانکار اطلاع خواهد داد

پیمانکار موظف است مطابق با مفاد قرارداد و مطابق قیمت و شرایط مقرره در این قرارداد نسبت به آن عمل نماید.

 

ماده ۱۸- صورت وضعیت ماهانه و نحوه پرداخت حق الزحمه

پیمانکار هر روز ۱۵ روز صورت وضعیت غذاهای تهیه و توزیه شده را بر اساس آمار اعلام شده توسط کارفرما متناسب با شرح خدمات قسمتهای مندرج در پیوست شماره یک قرارداد تنظیم و به انضمام کوپنها و دستور کارها و یا هرگونه اسناد اجراء کار که توسط نماینده کارفرما یا دستگاه نظارت تا آن زمان به وی ابلاغ شده است را به نماینده کارفرما جهت تائید ارائه و نماینده کارفرما نیز پس از تائید آن توسط دستگاه نظارت مقدمات پرداخت را فراهم خواهد آورد.

نماینده کارفرما صورت وضعیت پیمانکار را بررسی نموده و همراه با تأدیه دستگاه نظارت مقدمات پرداخت را فراهم خواهد آورد. میزان حق الزحمه پیمانکار برای هر صورت وضعیت تائید شده به شرح فوق پس از کسر کسورات قانونی به وی قابل پرداخت خواهد بود.

 

ماده ۱۹- مالیاتها- حقوق بیمه‌های تأمین اجتماعی

پیمانکار تائید می کند که از جمیع قوانین و مقررات مربوط به کار و بیمه تأمین اجتماعی حفاظت و ایمنی و همچنین قوانین مربوط به مالیاتها که در زمان انعقاد قرارداد و مجری بوده است کاملا مطلع بوده و متعهد است همه آنها جهت عوامل انسانی خود که در این قرارداد بکار گرفته است رعایت نماید. در هر حال مسئولیت عدم اجرای قوانین و مقررات مورد اشاره توسط پیمانکار متوجه کارفرما نخواهد بود. آن قسمت از مالیاتها، حقوق بیمه‌های تأمین اجتماعی و سایر حقوق دولتی مربوط به این قرارداد که باید طبق قوانین و مقررات از طریق کارفرما وصول گردد. از پرداخت‌های پیمانکار کسر شده و به حساب مراجع مربوط حواله خواهد شد، و رسید مربوط به پیمانکار تسلیم می‌گردد.

تبصره 1- پرداخت آخرین صورت حساب پیمانکار منوط با ارائه مفاصاحساب تأمین اجتماعی خواهد بود.

تبصره 2- هرگونه عوارض قانونی که به این قرارداد تعلق گرفته و یا خواهد گرفت بر عهده پیمانکار می­باشد.

 

ماده ۲۰- فسخ قرارداد

  • الف- در موارد زیر کارفرما می‌تواند قرارداد را فسخ نماید:
  1. در صورتیکه بر کارفرما معلوم شود که پیمانکار توانائی مالی و عوامل فنی و عملی لازم برای انجام موضوع این قرارداد را نداشته و یا به موقع فراهم ساختن و یا دقت لازم برای انجام تعهدات خود اعمال ننماید.
  2. کسری غذای روزانه نسبت به تعداد غذای مقرر بیش از دو بار متوالی یا ۵ بار متناوب
  3. پائین بودن کیفیت و کمیت غذا و یا ناسالم بودن آن و نادیده گرفتن اصول بهداشتی
  4. در صورتیکه پیمانکار به طور کلی مفاد تمام و یا قسمتی از این قرارداد را رعایت ننماید. در موارد فوق دستگاه نظارت به پیمانکار اخطار خواهد کرد که نواقص و معایب کار خود را برطرف سازد. پیمانکار موظف است نواقص و معایب مذکور را ظرف مدت نذکور که با تشخیص دستگاه نظارت تعیین خواهد شد. نباید از سه روز تجاوز نماید.

در صورتیکه در پایان مدت مذکور پیمانکار مطابق دستگاه نظارت عمل نکرده باشد، و همچنین در صورت تکرار کارفرما حق خواهد داشت با رعایت ماده ۱۴ قرارداد بدون احتیاج به انجام تشریفات اداری و قضائی و حقوقی این قرارداد را فسخ نماید.

  • ب- در موارد زیر کارفرما می‌تواند بدون اخطار قرارداد را فسخ نماید:
  1. در صورتیکه پیمانکار تمام یا قسمتی از تعهدات موضوع پیمان را بدون موافقت کتبی کارفرما به غیر اعم از شخص یا اشخاص حقیقی و یا حقوقی واگذار نماید، و یا انتقال دهد.
  2. در صورتیکه انجام تعهدات و خدمات موضوع قرارداد با توجه به شرایط ماده فوق تاخیر افتد
  3. چنانچه پیمانکار کشمول ممنوعیت قانونی موضوع ماده ۲۲ قرار گیرد.
  4. چنانچه پیمانکار به علت بعضی از اقدامات ناصواب محکومیت جزائی پیدا کند
  5. انحلال
  6. ورشکستگی

که در این صورت کارفرما پس از فسخ قرارداد و چنانچه در مدت کار واگذار شده خسارتی ناشی از قصور پیمانکار صورت گرفته را محاسبه و علاوه بر ظبت ضمانت نامه حسن انجام تعهد و کار از محل تضمینات دیگر کارفرما نسبت به اخذ خسارات متعلقه اقدام خواهد نمود.

 

ماده ۲۱- خاتمه دادن به قرارداد

کارفرما حق خواهد داشت در هر موقع بدون آنکه تقصیریث متوجه پیمانکار باشد. بنا به مصلحت خود به این قرارداد خاتمه دهد چنانچه کارفرما تصمیم بگیرد که به این قرارداد خاتمه دهد این تصمیم ظرف سی روز به اطلاع پیمانکار خواهد رسید در این صورت پیمانکار محقق به دریافت وجوهی به شرح زیر خواهد بود:

  1. مبالغ کارهای انجام شده توسط پیمانکار تا تاریخ خاتمه قرارداد پس از کسر مبالغی که از این بابت قبلا پرداخت شده و کسور قانونی و طبق صورت مجلس پیمانکار متعهد است آنها را تحویل کارفرما دهد
  2. کلیه هزینه‌های ناشی از موافقت نامه‌ها با تعهدات پیمانکار در مقابل اشخاص ثالت مشروط بر اینکه هزینه‌های به منظور اجرای این قانون ایجاد شده و مورد تائید کارفرما قرار گیرد و بابت آنها به پیمانکار پرداختی شده باشد، و جزء پرداختی مذکور در بند یک فوق نباشد.
  3. آزادسازی تضامن مربوط به پیمانکار البته مشروط بر اینکه به هنگام خاتمه قرارداد خسارتی به دستگاه‌ها و تجهیزات در اختیار، توسط پیمانکار وارد نشده باشد، که در این صورت پس از محاسبه میزان خسارات از تضامن پیمانکار کسر و بقیه آن مسترد خواهد شد.

 

ماده ۲۲- منع قانونی

پیمانکار علام می‌نماید، که مشمول ممنوعیت مذکور در قانون مصوب ۲۲ دی ماه ۱۳۳۷ نمی‌باشد. در صورت تخلف از مراتب فوق مشمول مفاد ماده ۲۰ قرارداد خواهند شد.

 

ماده ۲۳- حوادث قهری (فورس ماژور)

در موارد بروز حوادث قهری که مانع ایفای تعهدات پیمانکار گردد. پیمانکار از مسئولیت میرا است مشروط بر آنکه اینگونه حوادث اولا غیر قابل پیشبینی بوده و جلو دفع آن از عهده پیمانکار خارج بوده ثالثاً فعل یا ترک فعل پیمانکار در بروز آن موثر نبوده باشد. پیمانکار مکلف است در اسرع وقت کارفرما را از بروز اینگونه حوادت مطلع نماید. کار فرما پس از حصول اطلاع موضوع را بررسی نموده و در صورت احراز ادعای پیمانکار یا تمدید مناسبی در نظر گرفته و به اطلاع می‌رساند با آن قسمت را حذف و یا قرارداد را خاتمه می­دهد.

 

ماده ۲۴- حل اختلاف

در صورتیکه اختلافاتی بین کارفرما و پیمانکار بروز کند اعم از اینکه مربوط به اجرای تعهدات موضوع قرارداد به تفسیر و تغییر هر یک از مواد و پیوستهای آن باشد. چنانچه طرفین نتوانند موضوع اختلافات را از راه توافق رفع نماید، از طریق مراجعه به مراجع صالح قانونی حل و فصل خواهد شد. پیمانکار ملزم است که تا حل اختلافات تعهداتی را که به موجب قرارداد به عهده دارد اجراء نماید، و در غیر این صورت کارفرما به تشخیص خود طبق قرارداد نسبت به پیمانکار عمل خواهد نمود.

بدیهی است کارفرما نیز در طول مدت اختلاف تعهدات خود را بر اساس قرارداد نسبت به پیمانکار انجام خواهد داد. البته موضوع حل اختلاف رافع اختیارات کارفرما مربوط به تبصره ماده یک و بند ۵ ماده ۱ و مواد ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ و ۲۰ و ۲۱ نمی‌گردد، و پیمانکار نیز بر اساس وجود این ماده نمی‌تواند در صورت اجرای اختیارات کارفرما در هر یک از موارد اشاره شده اعتراضی داشته باشد.

 

ماده ۲۵- حق واگذاری

پیمانکار حق ندارد بدون موافقت کارفرما تمام یا قسمتی از موضوع پیمان را به غیر اعم از شخص یا اشخاص حقیقی و یا حقوقی واگذار نماید، و یا انتقال دهد.

 

ماده ۲۶- پیوستهای قرارداد

این قرارداد دارای پیوستهای زیر می‌باشد، که همگی جزء لاینفک پیمان خواهد بود.

  1. شرح خدمات پیمانکار ناهارخوری کارخانه جات
  2. پیوست شماره ۱ صورت انواع غذاها و قیمت واحد آن‌ها.
  3. پیوست شماره ۲ اوزان انواع غذاها
  4. پیوست شماره ۳ مشخصات مواد اولیه مورد مصرف اغذیه
  5. پیوست شماره ۴ دستوالعملهای بهداشتی مندرج در بند ۸ ماده ۱۳ قرارداد.
  6. دستور العمل وسایل و لوازم کار
  7. اعلامیه بهداشتی (سالمسازی سبزیجات)

 

ماده ۲۷- نشانی طرفین

کارفرما نشانی خود را

پیمانکار نشانی خود را

تعیین نموده است و هرگاه یکی از طرفین قرارداد نشانی خود را در مدت قرارداد تغییر دهد باید موضوع را کتبا به طرف دیگر اطلاع دهد و تا وقتی نشانی جدید به طرف دیگر اطلاع دهد و تا وقتی نشانی جدید به طرف دیگر ابلاغ نشده کلیه نامه هائی که به نشانی: مذکور در

فوق با پست ارسال و یا اخذ رسید تحویل خواهد شد. ابلاغ شده تلقی می‌گردد.

 

ماده ۲۸ فسخ قرارداد

این قرارداد در ۲۸ ماده، و ۷ تبصره و در …… تنظیم گردیده و به امضاء طرفین رسیده و هر نسخه آن دارای حکم واحد می­باشد.

 

پیمانکار ……              

کارفرما ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *