قرارداد سند بلاست

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد سند بلاست

قرارداد سند بلاست، به طور دقیق مشخص می‌کند که پیمانکار چه وظایفی دارد (آماده‌سازی سطح، انتخاب مواد ساینده، تنظیم فشار، انجام عملیات سندبلاست و …) و کارفرما چه مسئولیت‌هایی دارد (تامین قطعه یا سازه، فراهم کردن امکانات لازم).

متن قرارداد سند بلاست

این قرارداد بین کارخانه سیمان …… از واحدهای تابعه شرکت سهامی عام سیمان …… و …… به شماره ثبت …… کد اقتصادی …… به نمایندگی آقای/ خانم؛ مهندس …… (مدیریت کارخانه) به آدرس: شیراز …… که منبعد در این قرارداد کارفرما نامیده می‌شود، از یک طرف و آقای/ خانم؛ …… فرزند  …… به شماره شناسنامه …… صادره  …… به آدرس: شیراز …… تلفن: …… که منبعد در این قرارداد پیمانکار نامیده می‌شود، از طرف دیگر بشرح زیر منعقد می‌گردد:

ماده ۱- موضوع قرارداد

عبارت است از سند بالاست سیلئی شماره ۱۱ مواد خام، انجام سیلوی ۱۱ مواد خام در دو مرحله بشرح زیر می‌باشد:

سند بالاست دیواره سیلوی شماره ۱۱ مواد خام شامل انجام سند بالاست دیواره سیلوی مواد خام تا ارتفاع ۸ + متری تا ارتفاع ۶۰ + متری از سطح تراز زمین جمعاً به میزان ۲۶۰۰ متر مربع

ماده ۲- مدت قرارداد

مدت زمان اجرای این قرارداد از تاریخ انعقاد جهت مرحله الف- بمدت ۱۰ روز و جهت مرحله ب- جمعا ۳۰ روز مطابق با برنامه زمان بندی سیلوی شماره ۱۱ مواد خام تعیین می‌گردد.

ماده ۳- مبلغ قرارداد

مبلغ موضوع قرارداد از قرار هر متر مربع ۱۲۰۰۰ ریال با توجه به متراژ کل جمعاً بطور تقریب ۳۶۰۰۰۰۰ ریال تعیین می‌گردد.

ماده ۴- نحوه پرداخت

پس از پایان هر نوبت سند بلاست با تائید ناظر قرارداد و کسر کسورات قانونی پرداخت خواهد شد.

ماده ۵- کسورات قانونی

  • از کلیه مطالبات پیمانکار 050/0 بعنوان مالیات موضومع ماده ۱۰۴ قانون مالیاتهای مستقیم کسر بحساب اداره دارائی واریز خواهد شد.
  • از کلیه مطالبات پیمانکار 070/0 بعنوان یک نهم مبلغ حق بیمه بعنوان سپرده تضمین پرداخت حق بیمه بعنوان سپرده تضمین پرداخت حق بیمه موضوع ماده ۳۸ قانون تأمین اجتماعی کسر و در پایان کار با ارائه مفاصاحساب از سازمان تأمین اجتماعی مسترد خواهد گردید.

ماده ۶- تضمین حسن انجام کار

از طرف پیمانکار چک شماره  …… عهده بانک ……. به مبلغ …… ریال به عنوان سپرده تضمین حسن انجام کار به کارفرما تسلیم نماید، که پس از اتمام موضوع قرارداد و تأئید دستگاه نظارت مستردد خواهد شد.

ماده ۷- ناظرین قرارداد

از طرف کارفرما مسئول واحد عمران آقایان مهندس …… و  …… دستگاه نظارت تعیین می‌گردند.

ماده ۸- خسارت تاخیر

در صورت بروز تاخیر در انجام تعهدات به ازاء هر روز دیرکرد معادل 2/00/0 (دو دهم درصد) از مبلغ قرارداد بعنوان جبران خسارت کسر و چنانچه تاخیر بیش از ۱۰ روز باشد. طرف مقابل با اخطار کتبی مجاز به فسخ قرارداد و دریافت کلیه خسارات وارده خواهد بود. چنانچه بروز تاخیر در اجرای قراردا ناشی از عدم انجام تعهدات به موقع کارفرما باشد. به ازاء هر روز تاخیر یک روز بمدت قرارداد افزوده خواهد شد.

ماده ۹- فسخ قرارداد

در صورت عدم اجراء تعهدات بموقع و با شرایط مقرر در این قرارداد یکی از طرفین قرارداد با اخطار کتبی قبلی مجاز به فسخ قرارداد می‌باشد. در این صورت کلیه خسارات و هزینه‌های ناشی از عدم اجرای کامل این قرارداد به عهده طرف مقابل می­باشد.

ماده ۱۰- حوادث غیر مترقبه

در صورت بروز حوادث غیر مترقبه قرارداد معلق و پس از رفع آن قرارداد ادامه ‌می‌یابد. چنانچه مدت حوادث غیر مترقبه بیش از شش ماه به طول انجامد ادامه قرارداد با توافق طرفین انجام خواهد شد.

ماده ۱۱- حل اختلاف (حکمیت و داوری)

هرگونه اختلاف در تفسیر یا اجرای ابتداء از طریق مذاکره با طرح در کمیسیونی مرکب از نمایندگان طرفین رسیدگی و در صورت عدم حصول سازش از طریق حکم مرضى الطرفین رسیدگی و حل و فصل خواهد شد، در صورت عدم توافق طرفین در انتخاب حکم و داور از طریق مراجع قضائی بر اساس مقررات داوری تعیین خواهد شد. رأی داور قطعی و لازم الاجرا است.

ماده ۱۲- سایر شرایط قراداد

  • پیمانکار ملزم به اجرای قوانین کار و بیمه‌های تأمین اجتماعی نسبت به عوامل تحت پوشش خود می‌باشد، و موظف است کارکنان خود را در طول مدت قرارداد نزد سازمان تأمین اجتماعی بیمه نموده و اعلامیه مربوطه را به کارفرما تسلیم نماید.
  • پیمانکار موظف است کارکنان خود را ملزم به رعایت موارد ایمنی و بهداشتی محیط کار نموده و مسئولیت عواقب ناشی از عدم رعایت موارد مذکور را بعهده می‌گیرد.
  • پیمانکار موظف است مقررات و ضوابط محیط کارفرما را مراعات نماید.
  • تأمین کلیه مصالح و مواد مصرفی مورد نیاز اجرای کار به عهده پیمانکار است.
  • تأمین کلیه ابزار و لوازم کار مورد نیاز اجرای قرارداد به عهده پیمانکار باشد.
  • هزینه ایاب و ذهاب کارکنان پیمانکار و همچنین تهیه غذا مورد نیاز آنها به عهده پیمانکار است.
  • افزایش یا کاهش مورد قرارداد تا میزان 020/0 قابل قبول طرفین می‌باشد، و بهمان نسبت به قیمت اضافه یا از آن کسر می‌گردد. برای این منظور طی صورت جلسه‌ای با حضور نماینده کارفرما و پیمانکار موضوع به مدیرت اعلام و پس از تائید مدیریت نسبت به انجام کار اقدام می‌شود.
  • جبران هرگونه خسارت و زیانهای وارده به پرسنل پیمانکار در طول مدت اجرای قرارداد به عهده وی خواهد بود.
  • دپو کردن فضولات و نخاله‌های حاصله در جائی و حمل مناسب آن به عهده پیمانکار است.
  • پیمانکار موظف است تا کلیه تدابیر لازم را برای جلوگیری از وارد شدن خسارات و آسیب رسیدن به مصالح و ابزار واگذاری به وی از طرف کارفرما اتخاذ نماید، و در صورت بروز ضرر و زیان و مشاهده موارد خلاف کارفرما حق دارد خسارات وارده را محاسبه و از صورت و شعیتهای پیمانکار کسر و برداشت نماید.
  • پیمانکار حق واگذاری تمام یا قسمتی از کار را بدون اجازه کارفرما به غیر نخواهد داشت.
  • تسویه حساب با پیمانکار منوط به تائید کمی و کیفی دستگاه نظارت و ارائه تسویه حساب از سوی سازمان تأمین اجتماعی خواهد بود.
  • پیمانکار موظف است به مفاد ماده ۱۳ قانون کار توجه داشته و آن را رعایت نماید.
  • در پایان کار ارائه تسویه حساب با پرسنل تحت پوشش پیمانکار از سوی وی به کارفرما الزامی است و بدون آن تسویه حساب با پیمانکار امکان پذیر نخواهد بود.
  • جهت ورود و خروج کارگران و افراد تحت پوشش وی پیمانکار می‌بایست مجوز لازم را از طریق واحد بازرگانی و امور اداری کارخانه اخذ و از طریق بازرسی مجوز ورود و خروج با مهلت معین صادر می‌گردد. ۱۲,۱۶
  • کارفرما با هرگونه فساد اخلاقی در محیط کارش برخورد خواهد کرد و مسئولیت عواقب ناشی از آن به عهده پیمانکار می‌باشد. ماده

۱۳- اقامتگاه

اقامتگاه طرفین همانست که در مقدمه ذکر شده و در صورت تغییر باید کتباً به اطلاع طرف مقابل رسانیده شود و مادامیکه به ترتیب فوق عمل نشده، ارسال هرگونه نامه یا اخطار به اقامتگاه طرفین ابلاغ شده محسوب و عذر عدم اطلاع مسموع نخواهد بود.

ماده ۱۴- مواد و نسخ

این قرارداد در ۱۴ ماده ۲ نسخه در محل کارخانه …… تنظیم گردیده و هر نسخه آن دارای حکم واحد می‌باشد.

خریدار مدیر کارخانه …… 

فروشنده شرکت …….

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *