قرارداد خرید کیسه پروپیلن

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد خرید کیسه پروپیلن

قرارداد خرید کیسه سندی حقوقی است که بین خریدار (که می‌تواند یک شرکت تولیدی، یک فروشگاه یا هر شخص حقوقی یا حقیقی دیگری باشد) و فروشنده (تولیدکننده یا توزیع‌کننده کیسه‌های پروپیلن) منعقد می‌شود. این قرارداد، جزئیات مربوط به خرید و فروش کیسه‌های پروپیلن را به طور دقیق مشخص کرده و حقوق و تعهدات هر دو طرف را تعیین می‌کند.

قرارداد خرید کیسه

این قرارداد بین کارخانه …… از واحدهای تابعه شرکت سهامی عام …… و  …… به شماره ثبت …… کد اقتصادی …… به نمایندگی آقای/ خانم؛ مهندس …… (مدیرت کارخانه) به آدرس: ساری …… که منبعد در این قرارداد خریدار نامیده می‌شود، از یک طرف و بازرگانی …… به نمایندگی آقای …… فرزند …… به شماره شناسنامه …… صادره …… دارای کد اقتصادی …… به آدرس: بابل …… تلفن …… فکس …… که منبعد در این قرارداد فروشنده نامیده می‌شود، از طرف دیگر بشرح زیر منعقد می‌گردد:

ماده ۱- موضوع قرارداد

عبارت است از خرید تعداد ۱۱۵۰۰۰ تخته کیسه پروپیلن مخصوص حمل …… به وزن هر عدد کیسه بدون مقوا حداقل ۵۰ گرم نمونه تحویلی با نصب مقوا به ضخامت ۲/۵ میلیمتر و به عرض ۷۰ میلیمتر و طول ۲۰۰ میلیمتر طبق نمونه چاپ آرم و کلیشه کارخانه و ابعاد کیسه به طول ۶۵ سانتیمتر به عرض ۵۰ سانتیمتر (دوخت تا دوخت) و رنگ بژ می‌باشد.

ماده ۲- مدت قرارداد

از تاریخ انعقاد قرارداد به مدت ۳۰ روز تعیین می‌گردد.

ماده ۳- مبلغ قرارداد

مبلغ موضوع قرارداد به ازای هر عدد کیسه برنگ بژ به قیمت ۴۵۰ ریال جمعاً معادل ۶۲۱۰۰۰۰۰ ریال تعیین می‌گردد.

ماده ۴- محل نحوه و تحویل

4- 1- محل تحویل کارخانه ……، و هزینه حمل به عهده فروشنده خواهد بود.

4- 2- اولین محموله حداکثر ۷ روز بعد از انعقاد قرارداد و به تعداد حداقل ۶۰۰۰۰ عدد باشد.

ماده ۵- نحوه پرداخت

مبلغ قرارداد پس از تحویل کیسه ها، با تائید دستگاه نظارت و پس از کسر کسورات محاسبه و به فروشنده پرداخت خواهد گردید.

ماده ۶- ناظرین قرارداد

از طرف خریدار آقای ……، و مهندس …… بعنوان دستگاه تعیین و فروشنده مکلف است موضوع قرارداد را با نظارت و اطلاع دستگاه نظارت تحویل نماید.

ماده ۷- خسارت تاخیر

در صورت بروز تاخیر در تحویل موضوع قرارداد به ازاء هر روز دیرکرد معادل010/0 (یک درصد) از مبلغ قرارداد بعنوان جبران خسارت کسر و در صورت بروز تاخیر بیش از ۲۵ روز خریدار می‌تواند قرارداد را یک طرفه فسخ و نسبت به برآورد خسارات وارده و برداشت از مطالبات فروشنده اقدام نماید.

ماده ۸- تضمین قرارداد

از تاریخ تحویل موقت موضوع قرارداد بمدت دو ماه تعیین می‌گردد. چنانچه در طول دوره مورد نظر عیوب و نواقصی مشاهده شود که ناشی از استهلاک طبیعی و یا بهره برداری مغایر با دستورالعملهای متعهد (فروشنده) نباشد. فروشنده ملزم به رفع عیب با هزینه شخصی خواهد بود.

ماده ۹- تضمین حسن انجام کار

از طرف فروشنده چک شماره …… عهده …… به مبلغ ۶۲۱۰۰۰۰۰ ریال به عنوان سپرده تضمین حسن انجام کار به خریدار تسلیم که پس از تحویل قطعی موضوع قرارداد و تأئید دستگاه نظارت مستردد خواهد شد.

تبصره ۱- فروشنده موظف می‌باشد. کیسه‌های تحویلی را مطابق با شرایط فنی موجود کارخانه تهیه نماید.

تبصره ۲- چنانچه در لابلای محموله‌های ارسالی از طرف فروشنده کیسه‌های معیوب داشته باشد. فروشنده ملزم به تعویض آنها با هزینه خود می‌باشد. در غیر این صورت معادل قیمت آنها از چک تضمین و سایر مطالبات کسر خواهد شد.

تبصره 3- در صورتیکه کیسه‌های مزبور دارای ضایعات باشد. بهای ضایعات پرداخت نخواهد شد، و یا از مطالبات بعدی فروشنده کسر خواهد شد.

تبصره ۴- تسویه حساب نهایی پس از تحویل موضوع قرارداد و تائید دستگاه نظارت انجام خواهد شد.

تبصره 5- روش کنترل کیفیت پاکتهای پروپیلن و تعیین میزان ضایعات به پیوست می‌باشد، که جزء لاینفک قرارداد است

ماده ۱۰- حل اختلافات

هرگونه اختلاف در تفسیر یا اجرای ابتداء از طریق مذاکره با طرح در کمیسیونی مرکب از نمایندگان طرفین رسیدگی و در صورت عدم حصول سازش از طریق حکم مرضی الطرفین رسیدگی و حل و فصل خواهد شد. در صورت عدم توافق طرفین در انتخاب حکم و داور از طریق مراجع قضائی بر اساس مقررات داوری تعیین خواهد شد. رأی داور قطعی و لازم الاجرا است.

ماده ۱۱- حوادث غیر مترقبه

در صورت بروز حوادث غیر مترقبه (سیل، زلزله، طوفان، …) قرارداد معلق و پس از رفع آن قرارداد ادامه ‌می‌یابد. چنانچه مدت فورس ماژور بیش از شش ماه به طول انجامد ادامه قرارداد با توافق طرفین انجام خواهد شد.

ماده ۱۳- مواد و نسخ قرارداد

این قرارداد در ۱۲ ماده، و ۵ تبصره و یک پیوست و دو نسخه در محل کارخانه …… تنظیم و هر نسخه آن دارای حکم واحد می‌باشد.

خریدار: کارخانه ……                  

فروشنده: بازرگانی ……

روش کنترل کیفیت پاکت‌ها P.P و تعیین میزان ضایعات

  • الف- تعریف فاکتورهای مورد آزمایش
  1. فاکتور اصلی- شامل ابعاد پاکت، نوع جنس، دوخت
  2. فاکتور فرعی- شامل چاپ، آرم مربوطه، وزن کیسه‌ها، مقوا، دهانه کیسه
  • ب- کنترل، بازرسی و تعیین وضعیت کیسه‌ها
  1. کیسه‌ها در بدو ورود توسط بازرس کیفیت کارخانه و بر اساس استاندارد نمونه برداری، کنترل می‌گردد:
  2. پس از کنترل فاکتورهای اصلی (ابعاد پاکت، نوع جنس، دوخت) چنانچه تعداد کیسه‌های معیوب (در هر یک از فاکتورهای اصلی که بطور جداگانه بررسی می‌گردد)، از 070/0 کل نمونه‌های مورد آزمایش، تجاوز نموده، کل محموله عودت داده خواهد شد، و چنانچه این میزان از 070/0 کمتر باشد، با توجه به موارد اعلام شده در بند ج- ضایعات آن کسر و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  3. معیار فاکتورهای کیفیت پاکتها P
    • ابعاد پاکت میبایست ۶۵ × ۵۰ سانتیمتر باشد. (افزایش تا یک سانتیمتر قابل قبول ولی کاهش آن قابل قبول نیست). میزان ضایعات حداکثر 040/0 می‌باشد، و از رابطه زیر محاسبه می‌گردد.
  • درصد ضایعات فاکتور ابعاد = ۴۰ × درصد نمونه‌های معیوب آزمایش مربوطه
  • نوع جنس کیسه از بافت P می‌باشد، و همراه با روکش لمینه از داخل میزان ضایعات این فاکتور از رابطه زیر محاسبه می‌گردد. درصد ضایعات فاکتور جنس = ۱۵ × درصد نمونه‌های معیوب آزمایش مربوطه
  • دوخت کیسه باید با نخ مناسب انجام شده باشد. به طوری که وزن kg۵۰ را تحمل کند، برای آزمایش این فاکتور تعداد نمونه اخذ شده در بارگیری مورد استفاده قرار خواهد گرفت و میزان ضایعات مشخص می‌شود.
  • میزان ضایعات از رابطه زیر محاسبه می‌گردد: درصد ضایعات فاکتور دوخت = ۱۰ × درصد نمونه‌های معیوب آزمایش مربوطه
    • آرم به دو زبان فارسی و انگلیسی همراه با مهر استاندارد و تعین وزن kg۵۰ و تعین نوع یک و همچنین آرم شرکت ……، و …… بایستی به طور خوانا بر روی کیسه‌ها چاپ گردد، میزان ضایعات این فاکتور از رابطه زیر محاسبه می‌گردد:
  • درصد ضایعات آرم = ۱۰ × درصد نمونه‌های معیوب آزمایش مربوطه
    • نوع چاپ و مشخصات مربوطه مطابق کلیشه و با رنگ سیاه و آبی با وضعیت مناسب باید رعایت گردد. و در اثر چسبندگی کیسه‌ها به هم وضعیت چاپ مخدوش نشود، میزان ضایعات این فاکتور از رابطه زیر محاسبه می‌گردد.
  • درصد ضایعات فاکتور چاپ = ۵ × درصد نمونه‌های معیوب آزمایش مربوطه
    • وزن کیسه‌ها مطابق با قرارداد بین ۶۵ تا ۷۰ گرم میبایست باشد. میزان ضایعات این فاکتور از رابطه زیر محاسبه می‌گردد:
  • درصد ضایعات فاکتور وزن = ۱۰ × درصد نمونه‌های معیوب آزمایش مربوطه
    • کیسه‌ها بایستی دارای مقوا به ضخامت mm 2 و طول cm۲۵ و عرض cm ۷ باشد، و سر آنها منگنه شده باشد. میزان ضایعات این فاکتور از رابطه زیر محاسبه می‌گردد:
  • درصد ضایعات فاکتور مقوا = ۵ × درصد نمونه‌های معیوب آزمایش مربوطه
    • دهانه کیسه‌ها بایستی حداقل تاخوردگی لازم جهت پر کردن آنها توسط دستگاه‌های کننده را داشته به طوریکه بعد از بارگیری، از دهانه ریزش ننماید، میزان ضایعات این فاکتور از رابطه زیر محاسبه می‌گردد:
  • درصد ضایعات فاکتور مقوا = ۵ × درصد نمونه‌های معیوب آزمایش مربوطه
  • ج- نحوه محاسبه جرایم و خسارات ناشی از ضایعات 1
  1. ضایعات کیسه‌ها با روش گفته شده در بند ب ۲ برای فاکتور محاسبه و سپس جمع می‌گردد.
  2. چنانچه جمع ضایعات محاسبه شده در فاکتور کمتر یا مساوی 03/0 باشد. محموله پذیرفته می‌گردد.
  3. در صورتی که میزان ضایعات بیش از ۳ تا 070/0 باشد، بهای ضایعات از صورت حسابفروشنده کسر و کیسه‌های ضایعاتی به فروشنده عودت نخواهد شد. ؟

تبصره: در هر دو مورد ۲ و ۳ میزان 09/0 درصد از کل صورت حساب پیمانکار پس از کنترل کیفیت کسیه‌ها پرداخت خواهد شد، و میزان ضایعات در بین مصرف کسیه‌ها از مبلغ باقیمانده کسر می‌گردد، و سپس تصفیه حساب نهایی انجام خواهد شد.

  1. در صورتیکه میزان ضایعات محاسبه شده از 070/0 بالاتر باشد. کل محموله رعودت می‌گردد.
دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *