قرارداد انجام خدمات رده بندی یک فروند شناور

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد انجام خدمات رده بندی یک فروند شناور

قرارداد انجام خدمات رده بندی یک فروند شناور، توافقنامه‌ای حقوقی بین مالک یک شناور و یک سازمان رده بندی است. این سازمان، معمولاً یک نهاد بین‌المللی یا ملی است که وظیفه نظارت بر ایمنی و کیفیت ساخت و نگهداری شناورها را بر عهده دارد.

نمونه قرارداد انجام خدمات رده بندی یک فروند شناور

این قرارداد به شماره ……  در تاریخ …… / …… / …… فیمابین:

شرکت …… به آدرس …… دارای کد اقتصادی شماره …… که در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیتهای صنعتی تهران، تحت شماره …… به ثبت رسیده است، که منبعد در این قرارداد اختصاراً «سازنده» نامیده می‌شود، به نمایندگی آقایان …… و …… از یک طرف،

و

…… به نشانی: …… با شماره تلفن­های …… و …… و نمابر شماره …… و با کد اقتصادی شماره …… که در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیتهای صنعتی تهران تحت شماره …… به ثبت رسیده است. که از این پس در این قرارداد اختصاراً «ناظر» نامیده می‌شود به نمایندگی آقای …… از طرف دیگر، به جهات و شرایط ذیل منعقد گردید.

 

ماده ۱- موضوع قرارداد

موضوع این قرارداد عبارت از انجام خدمات بررسی و تأیید اسناد و مدارک پروژه، نظارت بر ساخت و انجام آزمونهای حین کار و نیز انجام کلیه بازرسیها و نظارت‌های ویژه برای رده بندی یک فروند …… با مشخصات زیر از آغاز ساخت تا زمان به آب اندازی و انجام آزمایشات مورد لزوم در دریا می‌باشد. که در کارخانه «سازنده» واقع در …… توسط « …… » در محدودۀ شرح کار مندرج در مادۀ ۲ این قرارداد انجام می‌شود

  • یک فروند …… ( …… ) بنام ……
  • طول سرتاسری …… متر
  • عرض …… متر
  • ارتفاع …… متر

 

ماده ۲- شرح کار

«سازنده» انجام بازرسیهای لازم بر اساس آئین نامه‌ها و قوانین رده بندی مذکور در این ماده را برای رده بندی …… موضوع ماده ۱ این قرارداد به شرح زیر: به ناظر واگذار می‌‌نماید. که حدود کار شامل موارد زیر می‌باشد:

2- 1- بررسی اسناد و مدارک فنی مانند استانداردهایی که برای کنترل کیفیت پروژه (گواهینامه‌های مواد مصرفی، جوشکاران , PRQ WPS و …… لازم می‌باشد.

تبصره ۱- در صورت نیاز به انجام هر گونه آزمایش لازم در موارد فوق هزینه‌ها و زمانبندی مرتبط به عهده «سازنده» خواهد بود.

2- 2- نظارت بر مراحل مختلف ساخت به منظور تطبیق عملیات اجرائی هر قسمت با نقشه‌ها و مشخصات فنی و استانداردها و تأیید صحت اجرای آنها قبل از اجرای مراحل بعدی و همچنین انجام آزمونهای لازم حین ساخت.

تبصره ۲- هزینه ردیف ۲-۲ بابت انجام …… بار بازرسی حین ساخت می‌باشد. در صورت اعلام نیاز «سازنده» به بازرسی بیشتر بازای هر ساعت بازرسی مبلغ …… ( …… ) ریال به « …… » پرداخت می‌شود.

2- 3- انجام بازرسی نهائی انجام محاسبات لازم و صدور گواهینامه‌های رده بندی و قانونی (اولیه)

  • Cassification of hu with + A5/5 OI TANKER BARGE Sign
  • Statutory:
    • Load ine
    • Tonnage
    • Safety of Construction
    • O.P.P.

 

2- 4- انجام بازرسیها و بررسی‌های به شرح زیر:

2- 4- 1- بازرسیهای سالیانه بدنه در سالهای اول دوم و چهارم دورۀ رده بندی.

2- 4- 2- بازرسی میان دوره‌ای در سال سوم رده بندی.

2- 4- 3- بازرسی سالیانه خط شاهین از سال اول تا چهارم

2- 4- 4- بازرسیهای سالیانه I.O.P.P. در سالهای اول دوم و چهارم دوره رده بندی.

2- 4- 5- بازرسی میان دوره‌ای در سال سوم دوره رده بندی.

تبصره ۳- هزینه انجام هر گونه آزمایشات لازم خارج از کارگاه بر عهده «سازنده» است.

تبصره ۴- علاوه بر بازرسیهای رده بندی بازرسیهای مربوط به صدور سایر گواهینامه‌های ایمنی برای ثبت شناور در چارچوب صدور گواهینامه ایمنی شناورهای کوچک در سازمان بنادر و کشتیرانی نیز انجام می‌گیرد که هزینه‌های آن بر اساس تعرفه مصوب پیوست شماره (۱) دریافت می‌گردد. بر اساس دستورالعمل آن سازمان برای شناورهای نوساز ۵ گزارش تهیه می‌گردد که هزینه آن بابت ارائه هر یک از چهار گزارش اول …… ریال و بابت گزارش نهایی و صدور گواهینامه قابلیت دریانوردی …… ریال خواهد بود.

 

ماده ۳- سایر شرایط قرارداد

3- 1- کارشناس معرفی شده ناظر برای انجام بازرسی و آزمایشات مورد لزوم در همه اوقات، مجاز به ورود به محوطۀ کارگاه هستند و «سازنده» موظف است که پرسنل مورد لزوم و تجهیزات مربوط را برای کارشناسان معرفی شده از طرف ناظر»، جهت همکاری در انجام امور بازرسی و آزمایشات لازم فراهم نماید.

کارشناسان ناظر در محدوده کار مشخص شده در مادۀ ۲ این قرارداد نظارت مستمر جهت تطبیق کارها با نقشه‌ها و مشخصات فنی و استانداردها خواهند داشت. بدیهی است. « …… » در مواعد مقتضی، کارشناسان خبره خود را برای انجام بازرسیهای پیشرفته اعزام خواهد داشت هزینۀ این بازرسیهای ضروری توسط. « …… » در مبلغ قرارداد لحاظ گردیده است.

2- 2- در اجرای موضوع این قرارداد، مقررات رده بندی« …… » حاکم خواهد بود و « …… » کارشناسان ماهر و با صلاحیت مورد نیاز جهت انجام صحیح وظایف مربوط به این قرارداد را با دقت انتخاب خواهد کرد در هر حال مسئولیت جبران کامل هر گونه خسارات احتمالی ناشی از اجرای نظرات این کارشناسان تماماً به عهده و هزینۀ « …… » خواهد بود.

 

ماده ۴- مدت قرارداد

شروع قرارداد از تاریخ امضای قرارداد و دریافت پیش پرداخت آن می‌باشد. و مدت آن جهت انجام کامل کار موضوع قرارداد حداکثر …… ماه تعیین می‌گردد که زمانبندی آن به شرح زیر است:

الف- بند ۲-۱ …… روز بعد از زمان در اختیار گرفتن مدارک لازم

ب- بند ۲-۲ حدود …… ماه بعد از شروع قرارداد

ج- بند ۳-۲ …… روز بعد از به آب اندازی و در صورت مورد تأیید بودن کلیه موارد فوق.

 

ماده ۵- مبلغ قرارداد

مبلغ اولیه این قرارداد بابت انجام کامل و درست خدمات موضوع آن توسط «‌ناظر» کلاً معادل …… ( …… ) ریال می‌باشد. که با رعایت موارد مندرج در این قرارداد و پس از کسر کسورات قانونی از طرف «سازنده» پرداخت می‌گردد.

6- 1- شرح کارها و مبالغ آنها به قرار مندرجات جدول ذیل می‌باشد.:

ردیف شرح مبلغ (ریال)
1) بند ۲-۱  ……
2) بند ۲-۲  ……
3) بند ۲-۳  ……
4) بند ۲-۴-۱  ……
5) بند ۲-۴-۲  ……
6) بند ۲-۴-۳  ……
7) بند ۲-۴-۴ ……
8) بند ۲-۴-۵  ……
جمع: ……  ……

 

6- 2- مراحل پرداخت بر اساس جدول زمانبندی مادۀ مدت این قرارداد و با رعایت سایر شرایط و مفاد قرارداد به شرح زیر: خواهد بود:

الف- قسط اول معادل …… درصد کل مبلغ قرارداد بلافاصله پس از امضای قرارداد در قبال تضمین معادل معتبر مورد قبول «سازنده» پرداخت می‌شود. این تضمین در پایان کار موضوع قرارداد با رعایت مفاد و شرایط قرارداد به «‌ناظر» مسترد می‌گردد.

تبصره 1- «سازنده» بابت این پیش پرداخت از هر یک از پرداخت‌های زیر درصد از « …… » کسر می‌‌نماید.

ب- قسط دوم معادل …… درصد کل مبلغ قرارداد …… ماه پس از شروع ساخت شناور موضوع این قرارداد توسط «سازنده».

ج- قسط سوم معادل …… درصد کل مبلغ قرارداد بلافاصله پس از انجام تمام و کامل موضوع بندهای ۱ و ۲ و ۳ ماده ۲ این قرارداد

د- «سازنده» متعهد است در هر کدام از سالهای اول، دوم، سوم و چهارم دوره رده بندی، بابت انجام کامل و درست بازرسیهای موضوع بند ۴ ماده ۲- با رعایت سایر شرایط و مفاد قرارداد، …… درصد کل مبلغ قرارداد را به « …… » پرداخت نماید.

تبصره ۲- در مبلغ قرارداد کلیه هزینه‌های ناشی از سفر داخلی و مخارج کارشناسان و کارکنان « …… » توسط « …… » لحاظ گردیده است.

تبصره ۳- هزینه‌های بالا حداکثر برای مدت …… ماه از تاریخ شروع این قرارداد می‌باشد. و در صورتیکه به دلیل قصور و یا تأخیر «سازنده» بیش از …… ماه به مدت مذکور افزوده شود مجاز است که مبلغ هزینه‌ها را در چارچوب مفاد قرارداد متناسب، افزایش دهد.

 

ماده ۷- تغییرات

هر گونه تغییر یا تصحیح در مفاد این قرارداد که بطور کتبی مورد توافق طرفین قرارداد قرار گیرد لازم‌الاجرا خواهد بود.

 

ماده 8- کسورات قانونی

توسط «سازنده» کسور قانونی متعلق به این قرارداد بر اساس آخرین بخشنامه‌ها و قوانین از مبالغ پرداختی به ناظر کسر و به حساب‌های ذیربط واریز خواهد شد و نسخه‌ای از مدارک پرداخت به «‌ناظر» تسلیم می‌گردد.

تبصره- از هر پرداخت «سازنده» به «‌ناظر»، ۵% به عنوان حق بیمه تأمین اجتماعی کسر و نزد «سازنده» نگهداری می‌شود، تا پس از ارائه مفاصاحساب سازمان از سوی «‌ناظر»، عودت داده شود.

 

ماده ۹- انتقال به غیر

«ناظر» تحت هیچ عنوان حق واگذاری و یا انتقال این قرارداد را جزئاً و یا کلاً به غیر ندارد مگر با توافق کتبی «سازنده».

 

ماده ۱۰- منع قانونی

«‌ناظر» اعلام می‌‌نماید. که مشمول ممنوعیت مذکور در قانون «‌منع مداخله» مصوب ۲۲ دیماه ۱۳۳۷ نمی‌باشد. «‌ناظر» تعهد می‌‌نماید. که منافع این قرارداد را به هیچ یک از اشخاص یا افرادی که در قانون مذکور پیش بینی نشده است انتقال نداده و یا آنان را به مشارکت قبول

نکند.

 

ماده ۱۱- هدیه

هر گاه ثابت شود که «‌ناظر» به منظور تحصیل پیمان به متصدیان مربوط، حق‌العمل یا پاداش یا تحف یا اهدایی اعم از نقدی و جنسی داده است و یا آنها و یا واسطه‌های آنها را در منافع خود سهیم کرده است «سازنده» حق خواهد داشت قرارداد را فسخ نموده و اقدامات مقتضی را پس از فسخ قرارداد انجام دهد.

 

ماده ۱۲- موارد فسخ قرارداد

12- 1- «سازنده» پس از گذشت حداقل ۲۴ ساعت از تنظیم و امضاء قرارداد می‌تواند در هر یک از موارد زیر بدون اخطار قبلی، قرارداد را فسخ و موضوع را به «‌ناظر» ابلاغ کند:

12- 1- 1- اثبات شمول قانون «‌منع مداخله» کارکنان دولت بر «‌ناظر» در زمان عقد قرارداد یا طی مدت قرارداد.

12- 1- 2- انتقال قرارداد به طور جزئی یا کلی به شخص یا اشخاص ثالث بدون مجوز «سازنده».

12- 1- 3- ورشکستگی به تقصیر یا انحلال ‌شرکت‌ «ناظر».

12- 1- 4- اثبات این مطلب که «‌ناظر» برای گرفتن کار، به کارکنان «سازنده» دستمزد پاداش یا هدایایی داده و یا آنها یا واسطه‌های آنان را در منافع خود شریک کرده است.

12- 1- 5- چنانچه جمع تأخیرات غیرمجاز «‌ناظر» از اینصورت علاوه بر فسخ قرارداد بابت هر روز تأخیر مدت قرارداد بیشتر شود در مبلغ باقیمانده کار خسارت محاسبه و از مطالبات «‌ناظر» کسر خواهد شد. در این حالت در صورت شروع عملی قرارداد نسبت به تعیین مبلغ مربوط به کار انجام شده قابل قبول تا تاریخ فسخ طبق شرایط قرارداد اقدام خواهد شد.

 

ماده ۱۳- حوادث قهری

اگر به عللی خارج از حیطۀ اقتدار و اراده طرفین، انجام تمام یا قسمتی از تعهدات موضوع این قرارداد امکان پذیر نباشد، طرفین می‌توانند پس از اعلام کتبی آن نسبت به فسخ قرارداد اقدام نمایند.

 

ماده ۱۴- حل اختلاف

هر گونه اختلاف در تفسیر و تعبیر این قرارداد یا در اجرای مفاد آن فیمابین طرفین قرارداد در مرحله اول از طریق مذاکره و در صورت عدم حصول توافق ظرف مدت شصت (۶۰) روز، با مراجعه به دادگاه ذیصلاح جمهوری اسلامی ایران حل و فصل خواهد شد.

 

ماده ۱۵- نشانی: طرفین

نشانی: طرفین قرارداد همانست که در این قرارداد تعیین گردیده؛ و طرفین در صورت تغییر نشانی: آدرس جدید را کتباً به یکدیگر اطلاع خواهند داد تا زمانیکه نشانی: جدیدی به طرف دیگر قرارداد ابلاغ نگردیده است. کلیه نامه‌ها و مکاتبات ارسالی به نشانی: تعیین شده ارزش و اعتبار قانونی خواهد داشت.

 

ماده ۱۶ تعداد مواد و نسخ قرارداد

این قرارداد که در شانزده (۱۶) ماده و هشت (۸) صفحه و به همراه یک (۱) پیوست می­باشد، در سه (۳) نسخه تهیه و تنظیم گردیده و تمام صفحات آن به امضاء و مهر طرفین قرارداد رسید و هر سه نسخه دارای اعتبار قانونی یکسان می‌باشند.

 

محل امضاء «سازنده» …… 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء: ……

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء: ……

محل امضاء «ناظر» …… 

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء: ……

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء: ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *