قرارداد اجاره مهمانسرا برای شرکت

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد اجاره مهمانسرا برای شرکت

قرارداد اجاره مهمانسرا برای شرکت، توافقنامه‌ای حقوقی بین یک شرکت و مالک یا مدیر یک مهمانسرا است که به موجب آن، شرکت متعهد می‌شود که برای مدت مشخصی تعدادی از اتاق‌های مهمانسرا را اجاره کرده و هزینه آن را پرداخت کند. این قرارداد معمولاً برای اقامت کارمندان یک شرکت در ماموریت‌های کاری یا برای برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تنظیم قرارداد اجاره مهمانسرا برای شرکت

این قرارداد فی مابین: شرکت …… و به نمایندگی آقای …… به عنوان مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره و آقای …… به عنوان عضو هیئت مدیره، که اختصاراً در این قرارداد مستأجر‌ نامیده می‌شود.

از یک طرف و آقای …… به شماره شناسنامه…… صادره از …… متولد …… وکالتاً از طـرف خـانـم …… طــی وکالت‌نامه محضری به شماره …… مورخ …… دفترخانه شماره …… مشهد و مجوز شماره …… مورخ …… اتحادیه صنف هتل آپارتمان داران مشهد که اختصاراً در این قرارداد موجر‌ نامیده می‌شود. از طرف دیگر و به شرح آتی منعقد می‌گردد و اجرای آن از طرف طرفین و قائم مقام قانونی آنان لازمآلاتباع می‌باشد.

 

ماده ۱- موضوع قرارداد

اجاره تمامیت منافع ششدانگ هتل آپارتمان …… مشهد به پلاک ثبتی …… مجزی شده از ۳۷ فرعی از ۶۵۶۳ اصلی واقع در مشهد خیابان امام …… انضمام لایی و زیرزمین با سیستم شوفاژ مرکزی و سیستم برودتی کولر آبی می‌باشد.

تبصره- مستأجر‌ (شرکت ……) مورد قرارداد را جهت اقامت و پذیرایی پرسنل و میهمانان خود در مدت قرارداد مورد استفاده قرار خواهد داد.

 

ماده ۲- مدت قرارداد

مدت موضوع این قرارداد یکسال شمسی می‌باشد. و تاریخ شروع آن از …… لغایت …… خواهد بود.

 

ماده ۳- مبلغ قرارداد

مبلغ کل قرارداد بالغ بر …… می‌باشد. لازم به توضیح است مبلغ فوق خالص می‌باشد.

 

ماده ۴- نحوه پرداخت مبلغ قرارداد

نحوه پرداخت مبلغ قرارداد به شرح ذیل می‌باشد:

الف) مستأجر‌ بدواً یک سوم از مبلغ کل قرارداد را طی یک فقره چک در هنگام امضاء قرارداد به موجر‌ پرداخت می‌نماید.

ب) ‌الباقى مبلغ قرارداد در طی دو مرحله در تاریخ …… و …… به موجر‌ پرداخت خواهد شد.

 

ماده ۵- شرایط قرارداد

شروط ذیل ضمن عقد خارج لازم بر طرفین شرط شد و برای هر دو طرف لازم‌الاجرا می‌باشد:

الف) تعهدات مستأجر‌

  • مستأجر‌ مکلف به رعایت موازین اسلامی در مورد قرارداد می‌باشد.
  • مستأجر‌ حق انتقال مورد قرارداد را به غیر کلاً و جزئاً تا پایان قرارداد را ندارد. تحویل و تحول هر یک از آپارتمانها به میهمانان توسط نماینده طبق روال گذشته به عمل می‌آید.

تبصره- ضمناً هرگونه خسارات وارده از سوی مهمانان به لوازم و اثاثیه آپارتمان توسط نماینده موجر‌ در زمان تخلیه از مهمان نقداً دریافت و جایگزین خواهد شد در این خصوص مستأجر‌ هیچگونه مسئولیتی را نمی‌پذیرد

  • هر واحد آپارتمان به منظور استفاده حداکثر شش نفر بالای هفت سال بوده و هزینه افراد اضافی توسط مهمان به موجر‌ به ازاء هر نفر هر شب ده هزار ریال پرداخت خواهد شد و موجر‌ نیز متعهد است که برای مهمانان اضافی خدمات و تسهیلات لازم را فراهم سازد.
  • موجر‌ متعهد می‌گردد قبل از تحویل مورد قرارداد اقدام به تنظیم نقاشی ساختمان ترمیم یا تعویض مبل و تشک و پرده‌ها و روتختیها و ملحفه‌ها اطاقها و شستشوی (پتوهای مورد اجاره نموده و آن را رأس موعد مقرر در این اجاره نامه (……) به تحویل و تصرف مستأجر‌ در آورد.
  • کلیه مسئولیتهای ساختمان شامل تعمیرات سرویس دهی و نگهداری و نقاشی ساختمان و همچنین تأدیه قبوض، آب، برق، گاز، و تلفن به عهده موجر‌ می‌باشد.
  • موجر‌ مکلف به معرفی یک نفر به عنوان نماینده به همراه پرسنل ابواب جمعی، نگهبان، نظافتچی و (……) برای طول مدت ۲۴ ساعت می‌باشد.

 

ب) تعهدات موجر‌

الف) تعویض ملافه‌ها به صورت روزانه با هماهنگی مهمان ترجیحاً ملحفه سفید و سالم باشد.

ب) نظافت مهمانسرا به صورت روزانه با هماهنگی میهمان

ج)- تجهیز نمودن وسایل آشپزخانه در خصوص طبخ غذا و سرویس دهی و غیره جهت ۶ نفر مهمان، تأمین حوله کوچک و حوله حمام و تعویض روزانه آنها شامپو، دستمال توالت و سطل زباله و نصب پرده مابین دستشویی و حمام در تمام واحدها

هـ) تجهیز نمودن سیستم حرارتی در طول مدت زمستان و سیستم برودتی در طول مدت تابستان و همچنین تأمین سیستم روشنایی در طول مدت قرارداد بطور شبانه روزی

و) سرویس دهی توسط مسئول پذیرش هتل جهت ارتباط تلفن و تهیه آژانس برای میهمانان که ‌البته هزینه‌های متعلقه توسط مهمانان پرداخت خواهد شد.

  • چنانچه موجر‌ در انجام تعهدات و وظایف خود کوتاهی نموده و یا از ارائه خدمات قبل از انقضاء مدت قرارداد امتناع ‌نماید. مستأجر‌ می‌تواند نسبت به فسخ قرارداد اقدام ‌نماید. و در این خصوص موجر‌ ضامن خسارات وارده به مستأجر‌ می‌باشد.

 

ماده ۶- حسن انجام کار

موجر‌ موظف است یک فقره چک به میزان …… ریال به عنوان تضمین حسن انجام کار نزد مستأجر‌ سپرده که پس از انقضاء مدت قرارداد چک مذکور به مؤجر مسترد خواهد شد.

 

ماده ۷- اعترافات

موجر‌ اعتراف نمود از کلیه موارد این قرارداد مطلع بوده بنابراین عذر عدم اطلاع در مورد مسموع نیست

 

ماده 8- ممنوعیت قانونی

موجر‌ اعلام می‌‌نماید. که در موقع امضاء این قرارداد مشمول قانون منع مداخله مصوب سال ۱۳۳۷ نمی‌باشد.

 

ماده ۹- کسورات قانونی

به استناد تبصره ۹ ماده ۵۳ قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی سال ۸۰ مالیات متعلقه در هر پرداخت به میزان قانونی بایستی توسط مستأجر‌ به موجد کسر و به اداره مالیاتی مربوطه پرداخت و رسید آن به موجر‌ تحویل شود.

 

ماده ۱۰ موارد فسخ قرارداد

در صورت تخلف طرفین قرارداد از اجراء مفاد و مندرجات این قرارداد برای ذینفع حق فسخ ایجاد می‌گردد که می‌توان بدون نیاز به اقدامات اداری و قضایی نسبت به اعمال حق فسخ خود اقدام نماید. بدیهی است تشخیص موارد فسخ و صحت آن به عهده مرجع پیش بینی شده در ماده 11 می‌باشد.

 

ماده 11- حل اختلاف

در صورتی که در اجرای قرارداد بین طرفین اختلافی حادث شود نخست از طریق مذاکره با حضور نمایندگان مستأجر‌ و موجر‌ و امور حقوقی شرکت …… اختلاف خواهد شد. نظر این مرجع برای طرفین لازم‌الاجرا می‌باشد.:

تبصره- معاونت منابع انسانی مستأجر‌ به عنوان نماینده رسمی مستأجر‌ وظیفه نظارت بر حسن اجرای این قرارداد را بر عهده دارد.

 

ماده ۱۲- اقامتگاه طرفین قرارداد

اقامتگاه طرفین قرارداد به شرح ذیل می‌باشد. و کلیه مکاتبات و مراسلات به آدرسهای ذیل ابلاغ شده محسوب و عدم اطلاع مسموع نیست

اقامتگاه: موجر‌: مشهد خیابان امام ……

اقامتگاه: مستأجر‌: تهران ……

این قرارداد در تاریخ …… مشتمل بر ۱۲ ماده و ۳ تبصره و ۱۰ بند در چهار نسخه تنظیم و منعقد گردید که هر کدام از نسخه‌ها دارای حکم واحد می‌باشد.

توضیح اینکه منظور از عبارت ماده یک موضوع قرارداد، استفاده از منافع شش دانگ هشت دستگاه آپارتمان موجود به انضمام پشت بام لابی و زیرزمین با تأسیسات مربوطه می‌باشد.

مستأجر‌ شرکت …… موجر‌ آقای …… به وکالت از خانم……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *