قرارداد اجاره خودرو

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد اجاره خودرو

قرارداد اجاره خودرو توافقی که بین مالک خودرو (موجر) و فردی که قصد اجاره خودرو را دارد (مستأجر) منعقد می‌شود. این قرارداد، جزئیات مربوط به اجاره خودرو، از جمله مدت اجاره، هزینه‌ها، شرایط استفاده از خودرو و مسئولیت‌های طرفین را مشخص می‌کند.

متن قرارداد اجاره خودرو

این قرارداد  …… از واحدهای تابعه شرکت سهامی عام …… و …… به شماره ثبت …… کد اقتصادی …… به نمایندگی آقای/ خانم؛ مهندس …… (مدیرت کارخانه) به آدرس: شیراز: …… که منبعد در این قرارداد مستاجر نامیده می‌شود، از یک طرف و آقای/ خانم؛ …… فرزند …… به شماره شناسنامه …… صادره از …… به آدرس: …… واحد …… که منبعد در این قرارداد موجر نامیده می‌شود، از طرف دیگر بشرح زیر منعقد گردد:

ماده ۱- موضوع قرارداد

انجام کلیه خدمات سرویس دهی جهت جابجایی افراد پست و نوبتکار بشرح زیر تویط یک دستگاه پیکان سواری ساعت ۶ صبح حرکت از شهرک گلستان، 30/6 صبح جلو درب کارخانه 35/6 صبح تعویض پست انبار ناریه، ۷ صبح بر صبح گشت افراد نوبتکار، ۱۴ بعد از ظهر حرکت از پل زرگری، به قصر­الدشت- فلکه معلم، کارخانه 30/۱۴ جلو درب به طرف کارخانه- قصر الدشت، زرگری، 30/۲۲جلو درب کارخانه، 35/۲۲ تعویض پست انبار ناریه ۲۳ برگشت افراد نوبتکار

ماده ۲- مدت قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ …… لغایت پایان …… بمدت یکسال شمسی تعیین می‌گردد.

ماده ۳- مبلغ قرارداد

مبلغ کل قرارداد به ازای ماهیانه ۱۵۰۰۰۰۰ ریال برابر ۱۸۰۰۰۰۰۰ ریال برای مدت یکسال تعیین می‌گردد، که در پایان هر ماه با ارائه صورت وضعیت توسط موجر و تائید ناظر قرارداد پس از کسر کسورات قانونی قابل پرداخت می‌باشد.

ماده ۴- ناظر قرارداد

از طرف مستاجر آقای/ خانم؛ مهندس ……(مدیر امور اداری) بعنوان ناظر قرارداد تعیین گردد. و موجر بایستی روزانه ورود و خروج خود را به ناظر قرارداد اطلاع دهد.

ماده ۵- کسورات قانونی

از کلیه مطالبات موجد 050/0 بعنوان مالیات موضومع ماده ۱۰۴ قانون مالیاتهای مستقیم کسر بحساب اداره دارائی واریز خواهد شد.

ماده ۶- خسارت تاخیر

در صورت بروز تاخیر در تحویل موضوع قرارداد به ازاء هر روز دیرکرد معادل 010/0 (یک درصد) از مبلغ قرارداد بعنوان جبران خسارت کسر و چنانچه تاخیر بیش از ۱۵ روز باشد. طرف مقابل با اخطار ۱۵ روز مجاز به فسخ قرارداد و دریافت کلیه خسارات وارده خواهد بود.

ماده ۷- تضمین حسن انجام کار

موجرچک شماره …… عهده بانک ……به مبلغ ۱۸۰۰۰۰۰۰ ریال معادل کل قرارداد صادر و به عنوان سپرده تضمین حسن انجام کار به مستأجر تسلیم می‌نماید، که پس از پایان قرارداد و تأئید ناظر مستردد خواهد شد.

ماده ۸- فسخ قرارداد

در صورت عدم اجراء تعهدات بموقع و با شرایط مقرر در این قرارداد توسط یکی از طرفین قرارداد طرف دیگر با اخطار کتبی ۱۰ روزه مجاز به فسخ قرارداد می‌باشد. در این صورت کلیه خسارات و هزینه‌های ناشی از عدم اجرای کامل این قرارداد بعهده طرف مقابل خواهد بود.

ماده ۹- حوادث غیر مترقبه

در صورت بروز حوادث غیر مترقبه قرارداد معلق و پس از رفع آن قرارداد ادامه می‌یابد. چنانچه مدت حوادث غیر مترقبه بیش از شش ماه به طول انجامد ادامه قرارداد با توافق طرفین انجام خواهد شد.

ماده ۱۰- سایر شرایط

  • تأمین غذای مصرفی بعهده موجر می‌­باشد.
  • موجر مکلف به رعایت ایمنی و بهداشت و مقررات محیط کار مستاجر خواهد بود.
  • موجر می­باید جهت ورود و خروج مجوز لازم را از طریق بازرگانی، امور اداری و بازرسی کارخانه …… اخذ نماید.
  • جبران هرگونه خسارات و زیانهای وارده به موجر و وسیله نقلیه مورد اجاره در طول اجرای قرارداد بعهده وی (موجر) خواهد بود.
  • تأمین سوخت تعمیرات وسیله مورد قرارداد بعهده موجر و با هزینه وی خواهد بود.
  • تسویه حساب با موجر منوط به تائید کمی و کیفی ناظر قرارداد
  • در صورت بروز نقص فنی و غیره موجر موظف است تا رفع نقص فنی و آماده شدن وسیله نقلیه، وسیله نقلیه دیگری را جایگزین نماید.
  • موجر حق واگذاری موضوع قرارداد را به دیگری نخواهد داشت.
  • وسیله نقلیه موجر بایستی دارای بیمه سرنشین و دیگر بیمه‌های لازم باشد.
  • چنانچه وسیله نقلیه بدلیل پایین بودن مدل و یا نقص قادر به انجام سرویس دهی نباشد، پیمانکار ملزم به تعویض و جایگزینی وسیله مناسب می‌باشد.

ماده ۱۱- اقامتگاه

اقامتگاه طرفین همانست که در مقدمه ذکر شده و در صورت تغییر باید کتباً به اطلاع طرف مقابل رسانیده شود و مادامیکه به ترتیب فوق عمل نشده، ارسال هرگونه نامه یا اخطار به اقامتگاه طرفین ابلاغ شده محسوب و عذر عدم اطلاع مسموع نخواهد بود.

ماده 12- مواد و نسخ قرارداد

این قرارداد در ۱۲ ماده، و ۱ تبصره و دو نسخه در محل کارخانه  …… تنظیم و هر نسخه آن دارای حکم واحد می‌باشد.

مستاجر کارخانه ……

موجر ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *