قرارداد اجاره یک دستگاه خودرو سواری با راننده، توافقی حقوقی بین مالک خودرو (موجر) و فرد یا شرکتی است که قصد اجاره خودرو با راننده را دارد (مستأجر). در این قرارداد، موجر علاوه بر خودرو، رانندهای را نیز در اختیار مستأجر قرار میدهد. این قرارداد، جزئیاتی مانند مدت اجاره، مبلغ اجاره، مشخصات خودرو و راننده، مسئولیتهای طرفین و شرایط فسخ قرارداد را مشخص میکند.
قرارداد اجاره یک دستگاه خودرو سواری با راننده
این قرارداد بشماره …… در تاریخ …… فی مابین
(۱) شرکت …… به نشانی: …… دارای کد اقتصادی شماره …… که در اداره ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی تهران تحت شماره …… به ثبت رسیده است. به نمایندگی آقایان …… و …… که منبعد در این قرارداد اختصاراً «کارفرما» نامیده میشود از یک طرف،
و
(۲) آقای …… (…… ) به نشانی: …… با شماره تلفن …… و نمابر شماره …… و ……. که منبعد در این قرارداد «پیمانکار» نامیده میشود از طرف دیگر، که متفقاً «طرفین قرارداد» نامیده میشوند به جهات و شرایط ذیل منعقد گردید:
ماده ۱- موضوع قرارداد
موضوع قرارداد عبارتست از اجاره یک دستگاه پیکان سواری مدل …… در شرایط مناسب و مطلوب با راننده مجرب جهت انجام سرویسهای محوله در داخل و خارج از محیط کارخانه «کارفرما» واقع در …… طبق برنامه اعلامی از طرف «کارفرما» و نماینده آن آقای …… در محدوده شهر ……. و حومه آن.
ماده ۲- ساعات کارکرد
ساعت کارکرد روزانه خودروی موضوع این قرارداد، هشت ساعت در روز میباشد. کارکرد عادی خودرو و راننده آن در این قرارداد در محدوده ساعات ۶ الی ۱۸ خواهد بود. بدیهی است در صورت نیاز «کارفرما» در غیر ساعات اداری و یا روزهای تعطیل «پیمانکار» موظف به انجام سرویسهای محوله میباشد.
تبصره- کارکرد روزانه مازاد بر هشت ساعت و یا کارکرد در روزهای تعطیل با توافق «کارفرما» برای هر ساعت با بیست درصد افزایش محاسبه میگردد.
ماده 3- وظایف و تعهدات طرفین
3- 1- در طول مدت هشت ساعت کارکرد روزانه، خودروی مذکور با وضعیت مطلوب و آماده جهت انجام کلیه سرویسهای محوله به همراه راننده آن در اختیار نماینده «کارفرما» آقای …… خواهد بود.
3- 2- در صورت تأخیر و یا غیبت قصور و عدم تمکین راننده و همچنین خرابی خودرو در حین اجراء تعهدات موضوع قرارداد مورد یا موارد توسط «کارفرما» به شرح زیر: اقدام و از مبلغ کارکرد «پیمانکار» کسر میگردد.
3- 3- تأخیر از نیم ساعت تا یک ساعت با ضریب دو
3- 4- تأخیر از یک ساعت تا دو سعت با ضریب سه.
3- 5- تأخیر بیش از دو ساعت یک روز غیبت
3- 6- و به غیبت به مدت یک روز کامل، دو روز کسر کارکرد تعلق میگیرد
3- 7- «پیمانکار» موظف است در زمانی که خودروی مذکور به علت خرابی بهر دلیل نتواند سرویس دهی نماید حداکثر ظرف ۲۴ ساعت پیکان سواری مناسب دیگری را جایگزین گرداند.
3- 8- در اینصورت «پیمانکار» خسارت احتمالی وارده به «کارفرما» را طبق بند ۲-۳ فوق الذکر میبایستی جبران نماید.
3- 9- پیکان سواری موضوع قرارداد به هزینه و توسط «پیمانکار» میبایست در تمام مدت قرارداد کلیه بیمههای مورد نیاز با پوششهای مورد قبول «کارفرما» جهت انجام تعهدات «پیمانکار» و جبران خسارات احتمالی ناشی از انجام آنها را دارا باشد. بیمه نامههای مربوطه خصوصاً شخص ثالث و دیه باید همزمان با تنظیم قرارداد کپی برابر با اصل آن ارائه گردد.
3- 10- راننده لازم است از نظر اخلاقی و فنی صلاحیت لازم را داشته باشد بدیهی است در صورت بروز هر گونه مشکلی در اینخصوص مسئولیت آن بطور کامل متوجه «پیمانکار» خواهد بود.
3- 11- بدیهی است در طول مدت قرارداد در صورت بروز تصادف به هر علت و به هر شدتی، «پیمانکار» مسئولیت جبران کلیه خسارات وارده اعم از مالی و جانی به تجهیزات و یا تأسیسات و یا کارگران مشغول به کار و یا اشخاص ثالث وارد شود را دارد و هیچگونه مسئولیتی متوجه «کارفرما» نخواهد بود.
3- 11- «پیمانکار» موظف است کلیه دستورالعملهای اجرایی ایمنی، حراستی و انضباطی «کارفرما» را در کارخانه رعایت نماید.
3- 13- «پیمانکار» باید روزانه کارت کنترل ساعت کارکرد خودرو فوقالذکر را به تأیید نماینده «کارفرما» آقای …… برساند.
3- 14- تهیه و تأمین سوخت خودروی موردنظر بعهده و هزینۀ «پیمانکار» میباشد.
3- 15- روزانه یک وعده غذا (ناهار) در طول مدت قرارداد به راننده خودروی مذکور از طرف « کارفرما» داده میشود.
ماده ۴- مدت قرارداد
مدت این قرارداد از تاریخ …… الی …… (به مدت …… ) که در صورت رضایت طرفین قابل تمدید خواهد بود. میباشد.
ماده ۵- مبلغ قرارداد
مبلغ این قرارداد در مدت زمان تعیین شده با کارکرد روزانه هشت ساعت کار، مبلغ …… ریال ( …… ریال) میباشد. که بعد از گزارش نماینده «کارفرما» و تأیید «کارفرما» و کسر کسورات قانونی بر اساس شرایط و مفاد این قرارداد به «پیمانکار» قابل پرداخت میباشد.
ماده ۶- کسور قانونی
ماهانه به میزان …… درصد (…… %) از مبلغ این قرارداد تحت عنوان مالیات کسر و به حساب اداره کل دارائی و امور اقتصادی استان واریز میگردد همچنین ۵ به عنوان بیمه با توجه به پیمانکاری بودن قرارداد کسر میگردد.
ماده ۷- قانون «منع مداخله»
«پیمانکار» اعلام مینماید که مشمول ممنوعیت قانون «منع مداخله» مصوب سال ۱۳۳۷ نبوده و نیست همچنین منافع این قرارداد را به هیچیک از اشخاص یا افرادی که در قانون مذکور پیش بینی شده است انتقال نداده و آنان را به مشارکت قبول نخواهد کرد.
ماده ۸- منع هدیه
هر گاه ثابت شود که «پیمانکار» به منظور تحصیل پیمان به متصدیان مربوطه حقالعمل یا پاداش یا هدایا اعم از نقدی یا جنسی داده و یا آنها و یا واسطههای آنها را در منافع خود سهیم کرده است «کارفرما» حق دارد قرارداد را فسخ نموده اقدامات مقتضی پس از فسخ را انجام دهد.
ماده 9- موارد فسخ قرارداد
این قرارداد پس از گذشت ۲۴ ساعت از امضاء آن یک طرفه از جانب «کارفرما» با یک اخطار کتبی قبلی ظرف یک هفته قابل فسخ میباشد. همچنین چنانچه «پیمانکار» از هر یک از موارد ۳، ۷، ۸ قرارداد تخلف نماید قرارداد منفسخ میشود.
بخش دوّم / فصل اول نمونه قراردادهای مختلف اجاره، خرید، فروش ….
ماده ۱۰- انتقال به غیر
«پیمانکار» تحت هیچ عنوان، حق واگذاری، فروش و یا انتقال این قرارداد را جزئاً یا کلاً به غیر ندارد مگر با توافق کتبی «کارفرما».
ماده ۱۱- تعداد مواد و نسخ قرارداد
این قرارداد در یازده (۱۱) ماده و در سه نسخه امضاء و مبادله گردید و هر سه نسخه از اعتبار یکسان برخوردار است.
محل امضاء «کارفرما»
……
نام و نام خانوادگی …… سمت …… امضاء: ……
نام و نام خانوادگی …… سمت …… امضاء : …… |
محل امضاء «پیمانکار»
……
نام و نام خانوادگی …… سمت …… امضاء: ……
نام و نام خانوادگی …… سمت …… امضاء: …… |