طلاق به دلیل دخالت خانواده شوهر امکان پذیر است؟

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
طلاق به دلیل دخالت خانواده شوهر

اگر به دلیل دخالت خانواده شوهر تصمیم به طلاق گرفته‌اید باید گفت طبق قانون اساسی کشور هیچ‌گاه دخالت خانواده شوهر خصوصاً مادر شوهر نمی‌تواند دلیل محکمه پسندی برای طلاق زن باشد. اگر چه دخالت خانواده شوهر باعث تنش‌های زیادی در زندگی زوجین می‌شود و در برخی موارد شاید هم سبب جدایی زن و مرد شود؛ ولی بهتر است برای بررسی طلاق به دلیل دخالت خانواده شوهر با یک وکیل خانواده به صورت آنلاین یا حضوری مشورت کنید؛ چون وکیل خانواده طبق دانش حقوقی بالایی که دارد حد و مرز مداخله خانواده شوهر از جمله مادر شوهر را برایتان تعیین می‌کند. سپس اقداماتی را برای بهبود روابط بین شما و خانواده شوهرتان به شما پیشنهاد می‌دهد.

در این میان وکیل خانواده ما در موسسه حقوقی ایران دادگستر با بازگو کردن مشکلات زوجین دیگر برای شما که دچار مشکلات خانوادگی شده‌اید باعث می‌شود شما دخالت مادر شوهر و دعاوی خانوادگی میان خود و خانواده شوهر را راحت‌تر بیان کنید. مهم‌تر اینکه وکیل دعوای خانواده ما در مجموعه ایران دادگستر با داشتن مهارت کلامی بالا و تجربه زیاد در دعاوی خانوادگی می‌تواند با موفقیت فراوانی مشکلات شما را دادگاه خانواده پیگیری کند.

پس چنانچه تصمیم دارید زندگی بدون دغدغه و به دور از دخالت خانواده شوهر داشته باشید راهکارهای زیادی وجود دارد که وکیل خانواده ما با توجه به شرایط شما و مشاوره‌های مختلف راه‌های مناسبی را پیش پایتان قرار می‌دهد.

حکم دخالت خانواده شوهر در زندگی

در کشور ایران دخالت خانواده شوهر در زندگی هیچ عمل مجرمانه‌ای محسوب نمی‌شود‌. به همین دلیل قانون‌گذاران به طور روشن مجازاتی را برای این گونه دخالت‌ها در نظر نگرفته‌اند؛ اما چون دعاوی خانوادگی از جمله دخالت خانواده شوهر در زندگی یکی از پیچیده‌ترین و البته شایع‌ترین دعاوی در دادگاه خانواده به شمار می‌آید. پس چنانچه دوست ندارید برای بنیان خانواده شما اتفاقات ناگواری پیش بیاید بهتر است با یک وکیل خانواده در ارتباط باشید. یقیناً وکیل خانواده با رسیدگی به اختلافات خانواده‌های متعدد و حل و فصل این گونه دخالت‌های بی‌مورد در زندگی مشترک زوجین می‌تواند راهکارهای مناسبی را به شما پیشنهاد دهد.

راه های طلاق به دلیل دخالت خانواده شوهر

یکی از دلایل اصلی اختلافات و تنش‌های خانوادگی بین زوجین دخالت اطرافیان به ویژه دخالت مادر شوهر در زندگی مشترک زوجین است. اگر چه مرد وظیفه دارد با مدیریت خانواده مانع از دخالت مادرش شود؛ ولی گاهی اوقات دخالت مادر شوهر به اندازه‌ای است که باعث ایجاد طلاق زوجین خواهد شد. در چنین وضعیتی وکیل طلاق بر این عقیده است که دخالت مادر شوهر هر چقدر هم که سبب اختلافات خانوادگی شدید شود عموماً حق طلاق را به زن نمی‌دهد. پس زن نمی‌تواند به دلیل دخالت خانواده شوهر و مادر شوهر درخواست طلاق بدهد. مگر اینکه شوهرتان راضی به طلاق دادن شما باشد.
داشته باشید.

آیا می توان از مادرشوهر برای دخالت در زندگی شکایت کرد؟

اگر شما به هر دلیلی از خانواده همسر خود خصوصاً دخالت مادر شوهرتان در زندگی مشترک خود شکایت کنید مطمئناً به نتیجه‌ای نمی‌رسید؛ چون از لحاظ قانون هیچ‌گاه مادر شوهر مرتکب جرمی نشده است. در چنین شرایطی تنها می‌توانید با کمک وکیل خانواده فقط از شوهر خود شکایت کنید ولی نمی‌توانید از مادر شوهرتان شکایتی داشته باشید. اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید برای بهره بردن از تجربیات زیاد وکلای متخصص خانواده می‌توانید با مشاورین حقوقی گروه وکلا ایران دادگستر تماس بگیرید.

شکایت از خانواده همسر برای دخالت

شکایت از خانواده همسر برای دخالت

درست است که خانواده همسر می‌تواند با رفتار و گفتار خود باعث تلخ شدن زندگی شما شود و حتی با رفتارهای پرخاشگرانه از طرف شوهرتان باعث جدایی و طلاق شما شود؛ ولی فقط در صورت ضرب و شتم و یا فحاشی می‌توانید از خانواده همسر خود شکایت کنید.

شکایت به خاطر فحاشی مادر شوهر

چنانچه مادر شوهرتان علاوه بر دخالت به شما بی‌حرمتی، فحاشی و توهین کند از نظر قانون اساسی کشور این گونه دخالت‌های مادر شوهر قابل شکایت و پیگیری است. پس می‌توانید از مادر شوهر خود به خاطر افترا و تهمتی که به شما زده است یا فحش و ناسزایی که به شما گفته است شکایت کنید. به شرط اینکه این امر را بتوانید در دادگاه اثبات کنید؛ زیرا جرم توهین و افترا مسئله مهمی است که در قانون ما به صورت روشن ثبت شده است و قابل پیگیری می‌باشد. در واقع مجازات فحش ناموسی در کشور ما طبق ماده ۶۸ قانون مجازات اسلامی برابر با ۷۴ ضربه شلاق یا اینکه مقداری جزای نقدی خواهد بود‌.

شکایت به خاطر فحاشی مادر شوهر

دخالت مادر شوهر و عسر و حرج

همان‌طور که می‌دانید غیرقابل تحمل بودن زندگی برای زن یا همان عسر و حرج جزو مواردی است که سبب حق طلاق زن می‌شود، بنابراین شما به عنوان زن با اثبات عسر و حرج در زندگی با شوهرتان می‌توانید درخواست طلاق بدهید؛ اما بیشتر قانون‌گذاران بر این عقیده هستند که هیچ قانونی در مورد عسر و حرج زندگی توسط مادر شوهر ننوشته شده است؛ ولی بعضی حقوقدانان بر این باورند که دخالت مادر شوهر اگر به اندازه‌ای باشد که زن نتواند زندگی با همسر خود را تحمل کند بدون شک این کار مادر شوهر نوعی عسر و حرج به شما می‌آید. پس زن می‌تواند با دلایل محکمه پسندی تقاضای طلاق داشته باشد.

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *