صدور حکم فسخ اظهار نظر کمیسیون

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
صدور حکم فسخ اظهار نظر کمیسیون

صدور حکم فسخ اظهار نظر کمیسیون به معنای باطل شدن نظر یا تصمیم قبلی یک کمیسیون است. این حکم معمولاً توسط یک مرجع قضایی یا اداری بالاتر صادر می‌شود و نشان می‌دهد که نظر قبلی کمیسیون از نظر قانونی یا منطقی دارای ایراداتی بوده و قابل اجرا نیست.

رسیدگی و صدور حکم مبنی بر فسخ اظهار نظر کمیسیون

نمونه رسیدگی و صدور حکم مبنی بر فسخ اظهار نظر کمیسیون

رسیدگی و صدور حکم مبنی بر فسخ اظهار نظر کمیسیون

ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام

به وکالت از آقای …… و خانم …… مالکین پلاک ثبتی ۶ و ۷ فرعی از ۱۳ اصلی بخش ده تهران به آدرس کیلومتر …… جاده مخصوص …… بلوار …… به استحضار می‌رساند:

مالک در سال ۱۳۷۲ جهت اخذ پروانه ساختمان به شهرداری محترم منطقه ۹ تهران مراجعه نموده‌اند در همان سال از طی تشریفات قانونی (اخذ نظریه کمیسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری مبنی بر دایر بودن ملک موکلین طی شماره …… مورخ ……) با اعلام کاربری صنعتی، اداری، مجوز احداث ۱۱۱۴ متر مربع بنای اداری صنعتی (پروانه شماره …… مورخ ……) صادر نموده‌اند.

معهذا در سال ۱۳۷۷ جهت اخذ پایان کار به شهرداری مربوطه مراجعه نموده‌اند. لیکن شهرداری محترم علی رغم اعلام کاربری و صدور پروانه ساختمان، اداری صنعتی در سال ۱۳۷۲؛ پرونده را به کمیسیون ماده ۷ (باغات) ارسال نموده‌اند و کمیسیون مذکور نیز طی اظهار نظر مورخ…… موضوع جلسه …… اعلام نموده‌اند ملک موکلین، باغ می‌باشد و با اعتراض موکلین موضوع به شورای شهر تهران ارجاع و شورای شهر نیز طی مصوبه شماره …… مورخ …… این اعلام را تأیید فرموده‌اند که مصوبه کمیسیون ماده ۷ و مصوبه تأییدیه شورای شهر تهران بنا به دلایل ذیل مخدوش بوده و در خور فسخ می‌باشد

1. برابر رأی هیأت عمومی شماره ۳۱ دیوان عدالت اداری کلیه دستور العملها و مصوبات موضوع کمیسیونهای بدوی و تجدید نظر تشخیص باغات در شهرداری و شورای شهر را خلاف قانون اعلام فرموده‌اند و تشخیص چنین امری در صلاحیت وزارت مسکن و شهرسازی می‌باشد

بنابراین کمیسیون بدوی و تجدید نظر تشخیص و اعلام باغ معروف به کمیسیون ماده ۷ بنابر رأی هیات عمومی آن دیوان محترم خلاف قانون بوده و می‌باشد و در نتیجه تصمیمات آن نیز باطل و بلااثر می‌باشد بنابراین رسیدگی و فسخ تصمیمات مراجع فوق الذکر در مورد ملک ملک موکلین مورد درخواست می‌باشد

2. برابر بند دال مادۀ دوم مصوبه اجرای تشخیص باغات باغ عبارت است از؛ که در هر ۱۶ متر مربع یک درخت وجود داشته باشد به عبارت دیگر در هر هزار متر مربع ۵.۵ اصله درخت داشته باشد و چون مساحت ملک موکلین ده هزار متر مربع می‌باشد با این وصف باید 55 اصله درخت وجود داشته باشد، در حالی که برابر اعلام رسمی خود شهرداری محترم طی نامه شماره …… مورخ …… جمعاً ۲۹ اصله درخت موجود می‌باشد. که البته ۵ اصله آن قدیمی و ۲۴ اصله آن جدیداً، یعنی بعد از سال ۷۷ غرس شده است. بنابراین موضوع از شمول این مصوبه نیز خارج می‌باشد

3. در بند ۹ ماده ۱ قانون اصلاحات ارضی مصوب ۱۳۳۹/۲/۲۶ و قسمت ت قانون اصلاحی قانون اصلاحات ارضی مصوب ۱۳۴۰/۱۰/۱۹ در تعریف باغ مقرر می­دارند :«باغ زمینی است که در آن درختان میوه یا مو به وسیله اشخاص غرس و تعداد درخت میوه یا مو در هر هکتار آن از یکصد اصله کمتر نباشد.

همچنین بند ۹ ماده ۱ آیین نامه اجرایی قانون ابطال استاد و فروش رقبات آب و اراضی موقوفه مصوب ۱۳۷۴/۲/۳ نیز در تعریف باغ چنین بیان میدارد باغ زمینی است که در آن درختان مثمر یا مو به وسیله اشخاص غرس شده و عرفاً باغ شناخته شود.

بنابراین رسیدگی و صدور حکم به فسخ رأی مورخ …… کمیسیون ماده ۷ و مصوبه شماره …… مورخ …… شورای شهر تهران مبنی بر اعلام باغ بودن در مورد پلاکهای ثبتی ۹۶ و ۹۷ فرعی از 3 اصلی بخش ده تهران مورد درخواست می‌باشد.

نام و نام خانوادگی

امضا

 

ضمائم

١- وکالتنامه،

۲- اسناد مالکیت

3- نامه شماره …… مورخ …… حاوی ابلاغ نظریه شورای شهر،

۴- نامه شماره …… مورخ…… حاوی ابلاغ نظریه بدوی کمیسیون باغات،

5- پروانه ساختمان شماره …… مورخ ……

۶- رأی شماره ۴۶۷۹ک ۷۲ مورخ …… کمیسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *