صدور حکم به ابطال آرای صادره از کمیسیون به معنای باطل شدن تصمیم یا نظری است که پیشتر توسط یک کمیسیون خاص صادر شده است. این حکم معمولاً توسط یک مرجع قضایی یا اداری بالاتر صادر میشود و نشان میدهد که تصمیم قبلی کمیسیون از نظر قانونی یا منطقی دارای ایرادی بوده و قابل اجرا نیست.
نمونه صدور حکم به ابطال آرای صادره از کمیسیون
ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری
با سلام و احترام
به وکالت از آقای …… به استحضار میرساند: مورث موکل مالک پلاک ثبتی شماره …… فرعی از ۱ اصلی بخش نه بوده است و در سال ۱۳۵۹ از شهرداری…… پروانه شماره ۲۸ را جهت احداث بنا نموده است مورث موکل در سال ۱۳۷۲ فوت نموده که ورثه حین الفوت ایشان پس از جری تشریفات اقدام به اخذ سند مالکیت مشاعی نمودهاند.
معهذا شهرداری به ادعای اضافه بنای احداثی پرونده را بدون اخذ دفاع مالکین به کمیسیون ماده صد ارسال نموده است، کمیسیون ماده صد منطقه دو شهرداری در تاریخ …… ضمن عدم ضرورت قلع بنا رأی بر پرداخت مبلغ …… ریال جریمه طی شماره پرونده …… صادر نمودهاند که این رأی نیز به موکل ابلاغ شده است.
شهرداری محترم طرف شکایت یک سال بعد یعنی در سال ۱۳۸۴ به ادعای عدم اجرای رأی قبلی پرونده را مجدداً به کمیسیون ماده صد ارسال و کمیسیون ماده صد در تاریخ …… مجدداً اقدام به صدور رأی به تبدیل کلیه اعیانهای صادر نمودهاند.
مطابق قانون شهرداری تخلفات ادعایی قبل از ارسال به کمیسیون باید به مالک ابلاغ و پس از اخذ مدافعات مالک و استماع این مدافعات کمیسیون ماده صد اقدام به صدور رأی نمایند، از طرف دیگر آرای صادره نیز پس از ابلاغ قابل اجرا میباشند، به علاوه هیچ گونه تخلف ساختمانی از ناحیه موکل و مورث ایشان به عمل نیامده است.
به همین علت نیز شهرداری محترم بدون اطلاع و ابلاغ به موکل پرونده را به کمیسیون ماده صد ارسال نموده است. لازم به یادآوری است که شهرداری محترم مدعی است، اخطار به احد از مالکین داده که آن هم ظاهراً قانونی ابلاغ شده است. بنابراین مستند به ماده ۸۳ ق.آ.د.م رسیدگی و فسخ آرای معترض عنه مورد درخواست میباشد.
نام و نام خانوادگی
امضا