شکوائیه علیه افتراء توهین و هتک حرمت

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
شکوائیه علیه افتراء توهین و هتک حرمت

شکوائیه علیه افتراء توهین و هتک حرمت به شکایتی رسمی گفته می‌شود که فردی علیه دیگری به دلیل نسبت دادن اعمالی نادرست، توهین‌آمیز و خلاف واقع به او، به مراجع قضایی یا انتظامی ارائه می‌دهد. این نوع شکایت برای حفظ آبرو و حیثیت فردی که مورد تهمت و توهین قرار گرفته، بسیار مهم است.

تنظیم شکوائیه علیه افتراء توهین و هتک حرمت

ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ……

با سلام،

احتراماً؛ به استحضار می‌رساند؛ که اینجانب …… فرزند …… ساکن …… از خانم / آقای …… فرزند …… ساکن …… شاکی هستم.

زیرا نامبرده شخصی است، به وسیله اوراق چاپی، خطی، نطق در مجامع به اینجانب امری را صریحاً نسبت داده یا آن را منتشر کرده که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می شود، و ایشان نتوانسته است. صحت آن را اثبات نماید. در این رابطه اسنادی که ایشان به وسیله آن اینجانب را توهین و هتک حرمت نموده و افتراء زده است. را ضمیمه پرونده نموده‌ام؛ لذا از دادستان محترم تقاضای تعقیب و مجازات کیفری متهم موصوف را طبق ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی[1] تعزیرات خواستارم.

با کمال احترام

نام و نام خانوادگی

امضاء ……

تاریخ ……

آدرس شاکی؛ ……

آدرس مشتکی عنه؛ ……

 

[1] – هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جرائد یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را صریحاً نسبت دهد یا آنها را منتشر نماید، که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می شود، و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید. جز در مواردی که موجب حد است، به یک ماه تا یک سال حبس و تا (۷۴) ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *