شکوائیه تلف کردن اسناد تجاری یک سند قانونی است که توسط فرد یا نهادی که متضرر از تخریب، گمشدن یا نابودی عمدی اسناد تجاری خود شده است، به مراجع قضایی ارائه میشود تا شکایت خود را مطرح کند. هدف از این شکوائیه، درخواست پیگیری قانونی، جبران خسارات وارده و مجازات افراد متخلف است.
تلف کردن اسناد تجاری می تواند تبعات زیادی را به همراه داشته باشد، و لازم است تحت پیگیرد قانونی قرار گیرد. برای این منظور بهتر است از وکیل تخریب اموال شخصی و دولتی کمک بگیرید.
نگارش شکوائیه تلف کردن اسناد تجاری
ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ……
با سلام،
احتراماً؛ به استحضار میرساند؛
اینجانب به موجب یک فقره چک به شماره …… مورخ …… عهده بانک ملی …… مبلغ …… ریال از مشتکی عنه طلبکار بودم که پس از مراجعه به بانک محال علیه منجر به صدور گواهینامه عدم پرداخت گردید که با شکوائیه علیه نامبرده در شعبه …… دادسرای …… مشتکی عنه طی تماس تلفنی با اینجانب قرار ملاقات گذاشت تا اینجانب در میدان …… حاضر شده و مبلغ چک را دریافت نمایم، که مشتکی عنه چک را از اینجانب دریافت نموده و بدون این که وجه آن را به اینجانب پرداخت نماید. آن را پاره نمود.
لذا با تقدیم این شکوائیه مستنداً به ماده ۶۸۲ قانون مجازات اسلامی[1] تعزیرات تقاضای رسیدگی و تعیین کیفر برای متهم موصوف را دارم.
با کمال احترام
نام و نام خانوادگی
امضاء ……
تاریخ ……
آدرس شاکی؛ ……
آدرس مشتکی عنه؛ ……
[1] – ماده ۶۸۲- هر کس عالماً هر نوع اسناد یا اوراق تجارتی و غیر تجارتی غیر دولتی را که اتلاف آنها موجب ضرر غیر است. بسوزاند یا به هر نحو دیگر تلف کند به حبس از سه ماه تا دوسال محکوم خواهد شد.