شکایت کیفری عدم پرداخت حق انشعاب

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
شکایت کیفری عدم پرداخت حق انشعاب

در شکایت کیفری عدم پرداخت حق انشعاب عدم پرداخت حق انشعاب به طور مستقیم جرم کیفری محسوب نمی‌شود، اما می‌تواند منجر به طرح دعوی حقوقی برای مطالبه بدهی شود. با این حال، در برخی موارد خاص، عدم پرداخت حق انشعاب می‌تواند به عنوان یکی از عناصر تشکیل‌دهنده جرایم دیگری مانند کلاهبرداری یا جعل اسناد مطرح شود.

نمونه شکایت کیفری عدم پرداخت حق انشعاب

نمونه شکایت کیفری عدم پرداخت حق انشعاب

نمونه شکایت کیفری عدم پرداخت حق انشعاب / عدم اخذ انشعاب استفاده غیر مجاز

دادستان معظم شهرستان ……

سلام علیکم

با احترام، خاطر عالی را مستحضر می‌دارم، شکایت موکل علیه مشتکی عنه / عنهم به اتهام 1- عدم پرداخت حق انشعاب 2- عدم اخذ انشعاب 3- استفاده غیر مجاز به دلایل ذیل وارد بوده و متهم / متهمان مذکور شایسته تعقیب و تحمل کیفر قانونی می‌باشند.

بدواً شرح خلاصه ماوقع:

به موجب مستفاد از قانون مجازات اسلامی:

برای تحقق جرم موضوع شکایت سه شرط لازم است. 1- عدم پرداخت حق انشعاب ۲- عدم اخذ انشعاب 3- استفاده غیر مجاز

دست کاری در کنتور برق و متوقف یا کند ساختن عقربه آن به نحوی که میزان مصرف را کمتر نشان دهد سرقت نبوده و می‌تواند به علت توسل به وسایل تقلبی با قصد تحصیل مال دیگری و مقدم بر آن ولو با تحصیل برق بیشتر که کالا یا مال تلقی گردیده و عدم پرداخت بهای واقعی برق مصرفی کلاهبرداری باشد همچنین در این مورد نظر مخالفی وجود دارد که عمل کلاهبرداری نیست، زیرا برق از ابتدا در اختیار مشترک قرارداده شده و توسل به وسایل متقلبانه مقدم بر تحصیل مال نبوده و موضوع واجد عنوان مجرمانه خاص است.

اصل آب، قابل تملک نیست بلکه به تبعیت مجرا غیر منقول شناخته می‌شود و تا وقتی که به حیازت مالک نیامده قطع یا تصرف آن سرقت محسوب نمی‌شود.

حکم شماره ۲۳۴۹/۱۰۰۱۰- ۱۳۱۶/۱۰/۲۰ شعبه ۵ دیوانعالی کشور

استفاده از برق مخفیانه و بدون اجازه صاحب آن سرقت است.

حکم شماره ۱۴۹۷ شعبه ۲ دیوانعالی کشور

«‌بردن آب متعلق به غیر، جرم است. زیرا با استعمال جمله یا به واسطه سرقت یا قطع آبی که متعلق به آن بوده است. «در ماده ۶۴۸ ق.م.ا. (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) و مواد ۱۴۵ و ۱۵۰ و ۱۶۰ قانون مدنی و نیز صدق استعمال عرف، آب، مال شناخته می‌شود و در نتیجه بردن مخفیانه آن سرقت محسوب خواهد شد‌».

(حکم شماره ۱۳۲۳- ۲۷/۴/۲۲ شعبه ۲ دیوانعالی کشور)

با حفظ مقدماتی که ذکر آن رفت شکایت موکل علیه متهم یاد شده به دلایل ذیل وارد است:

چه متهم با باز نمودن کنتور برق اقدام به دستکاری در سیستم چرخش اعداد آن نموده و بدین سبب موجب چرخش اعداد کنتور به صورت کندتر از مصرف واقعی شده است. رسیدگی و تعقیب متهم و صدور قرار جلب به دادرسی تحت استدعاست.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل شاکی ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *