شکایت کیفری آدم ربائی و تفخیذ

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
شکایت کیفری آدم ربائی و تفخیذ

در شکایت کیفری آدم ربائی و تفخیذ: آدم ربایی و تفخیذ دو جرم جداگانه با مجازات‌های سنگین هستند که در صورت وقوع، عواقب بسیار جدی برای فرد مجرم در پی خواهد داشت. در ادامه به تشریح هر یک از این جرایم و نحوه شکایت پرداخته می‌شود.

نمونه شکایت کیفری آدم ربائی و تفخیذ

نگارش نمونه شکایت کیفری آدم ربائی و تفخیذ

نمونه شکایت کیفری آدم ربائی و تفخیذ

دادستان معظم شهرستان ……

سلام علیکم / با احترام، خاطر عالی را مستحضر می‌دارم، شکایت موکل علیه مشتکی عنه / عنهم به اتهام آدم ربائی و تفخیذ به دلایل ذیل وارد بوده و متهم / متهمان مذکور شایسته تعقیب و تحمل کیفر قانونی می‌باشند.

بدواً خلاصه ماوقع:

1) به موجب مستفاد از قانون مجازات اسلامی:

مادی

با توجه به متن ماده ۶۲۱ ق.م.ا (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) و عبارت به هر نحو دیگر می‌توان آدم ربائی را چنین تعریف :کرد جابه جا کردن غافلگیرانه فرد، بدون رضایت وی عبارت بدون رضایت شامل عنف، حیله تهدید و هر نحو دیگر خواهد بود.

آدم ربایی جرمی است آنی.

ممکن است، گاهی عملیات اجرایی ربودن مجنی علیه را مباشر، شخصاً انجام نداده باشد و عنصر مخفی کردن یا ربودن مجنی علیه را توسط شخص دیگری انجام دهد، چنین شخصی که به دستور دیگری و با فقدان قصد خاص مطالبه وجه یا مال یا انتقام یا به هر منظور دیگری و تنها با فعل خود وقوع جرم را تسهیل کرده است، معاون در آدم ربائی تلقی خواهد شد عبارت…… یا توسط دیگری …… برباید موید همین معنا است.

تعدد اشخاص ربوده شده موجب تشدید مجازات است. نه جمع مجازاتها.

اگر کسی شخصی را برباید و او را مخفی کند مستوجب یک مجازات است، زیرا مخفی کردن شخص ربوده شده مجنی علیه توسط آدم ربا و نتیجه آدم ربایی است. مخفی کردن جرمی است. مستمر و ممکن است، محل آن جایی مقفل، محفوظ و دور از انظار باشد.

آدم ربایی جرمی است. عمدی و بنابراین باید قصد مجرمانه و یا سوء نیت مرتکب جرم در دادگاه احراز شود با این حال انگیزه اعم از شرافتمندانه و غیر شرافتمندانه در تحقق آن بی‌تأثیر است، و تنها می‌تواند موجب تخفیف یا تشدید مجازات شود.

منظور از آسیب حیثیتی سوء استفاده جنسی است که آبروی فرد را در معرض خطر قرار می‌دهد.

در تمامی صور بالا (سن قربانی) وسیله ارتکاب ورود آسیب جسمی یا حیثیتی چنانچه آدم ربائی یا مخفی کردن با جرم دیگری همراه باشد قاعده جمع مجازاتها جاری است. در ق.م.ا. ۱۳۷۰ با توجه به متن ماده ۲۵ آن قانون و عدم ذکر شروع به آدم ربائی در ماده ۳۰ قانون مجازات شروع به آدم ربائی قابل تعلیق بود اما در ق.م.ا. ۱۳۹۲ با توجه به بند ب ماده حکم و اجرای مجازات شروع به آدم ربائی مانند خود جرم آدم ربائی قابل تعلیق و تعویق نیستند

با حفظ مقدماتی که ذکر آن رفت شکایت موکل علیه متهمان صدرالذکر شایسته پذیرش می‌باشد.

چه اولاً: متهم ردیف اول با تهدید چاقو موکل را از پارک روبه روی منزل متهم ردیف دوم ربوده و به داخل منزل انتقال داده و مبادرت به انجام فعل شنیح تفخیذ نموده‌اند.

رسیدگی و تعقیب متهم و صدور قرار جلب به دادرسی تحت استدعاست.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل شاکی ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *