رسیدگی و لغو آرای کمیسیون

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
رسیدگی و لغو آرای کمیسیون

رسیدگی و لغو آرای کمیسیون به معنای فرآیندی است که در آن، فردی که از رأی صادره از سوی یک کمیسیون اداری ناراضی است، می‌تواند به این رأی اعتراض کرده و درخواست تجدیدنظر یا لغو آن را نماید. کمیسیون‌ها معمولاً برای رسیدگی به برخی از امور خاص تشکیل می‌شوند و آرایی صادر می‌کنند که ممکن است بر حقوق و منافع افراد تأثیرگذار باشد.

تنظیم رسیدگی و لغو آرای کمیسیون

تنظیم رسیدگی و لغو آرای کمیسیون

تنظیم رسیدگی و لغو آرای کمیسیون

ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام

به وکالت مع الواسطه از آقای …… به استحضار می‌رساند:

موکل که مالک موضوع دعوی بوده و در حد تراکم در سنوات قبل توسط مالکین قبلی آقایان …… و …… ساخته؛ نظر به اینکه ملک شده و محل کسب موکل می‌باشد و چون تخریب و تعطیلی ملک که محل کسب موکل است خسارت جبران ناپذیری به موکل وارد می‌نماید، مستند به تبصره الحاقی به ماده ۱۵ قانون دیوان عدالت اداری بدواً رسیدگی و صدور دستور موقت به جلوگیری از اجرای آرای مورد درخواست می‌باشد.

1. در آرای معترض عنه اعلام شده است ملک ساخته شده در حد تراکم فاقد پروانه می‌باشد در حالی که اعیانی این ملک توسط آقای محمد …… مالک پلاک ثبتی ۱/۱۷ احداث و به ترتیب ایادی به آقایان …… و موکل واگذار گردیده بنابراین صدور رأی به تعطیلی واحد و اعاده وضع برخلاف قانون و حقوق مکتسبه و شهروندی موکل می‌باشد، رسیدگی و فسخ آرای معترض عنه مورد درخواست می‌باشد.

2. برابر گواهی محل این بنا قبل از انقلاب اسلامی ساخته شده و اهالی محل و شورای اسلامی محل نیز احداث آن را در سنوات قبل از انقلاب گواهی نموده‌اند و سه باب تجاری گزارش شده نیز در همان زمان احداث نموده و مالک در آن به کسب و کار مشغول بوده است و در سال ۱۳۵۷ با فروش سرقفلی، آن را به دیگران واگذار نموده است.

3. انشعاب برق ملک موکل در سال ۱۳۶۱ نصب شده است.

4. موکل در سال ۱۳۷۶ تقاضای احداث بنای جدید و مرمت بنای قدیمی را نموده است. شهرداری محترم مطابق نامه مورخ …… اجازه احداث بنا در طبقه اول صادر و با صدور فیش عوارض اخذ آن بنا تحت نظر شهرداری احداث شده است که این امر نشانگر این است که بنای ساخته شده در قبل مورد تأیید قرار گرفته و اضافه مساحت نیز مورد موافقت قرار گرفته و با اجازه شهرداری محترم احداث گردیده است. موکل در مراجعه به شهرداری و ارائه مدارک حاضر موظف به پرداخت عوارض کسر پارکینگ بوده و می‌باشد با توجه به موارد فوق الذکر بنای احداثی کاملاً قدیمی بوده و واحدهای تجاری آن نیز احداثی قبل از سال ۱۳۵۲ می‌باشد

فلذا آرای معترض عنه در این قسمت منطبق با واقع نبوده و در خور فسخ می‌باشد و از طرف دیگر موکل حاضر به پرداخت عوارض کسر پارکینگ مسکونی و تجاری می‌باشد بنابراین رسیدگی فسخ آراى معترض عنه و الزام شهرداری به صدور پایان کار مورد درخواست می‌باشد

با تجدید احترام ……       

وکیل مع الواسطه آقای ……

 

مدارک پیوست؛

1- رأی شماره …… مورخ …… کمیسیون شماره 3 ماده صد شهرداری/ ۲- رأی شماره …… مورخ …… کمیسیون شماره پنج ماده صد شهرداری/ 3- وکالتنامه/ 4- استشهاد محلی/ 5- نامه اداره برق/ ۶- نامه شهرداری محترم منطقه یک/ 7- اجاره نامه مغازه ملکی موکل در سال ۱۳۵۷// 8- مدارک کسبی/ ۹- نامه شماره …… مورخ …… شهرداری منطقه.

نام و نام خانوادگی ……

امضا ……

وکیل مع الواسطه آقاى ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *