لایحه دفاعیه مطالبه خسارت خطوط انتقال برق

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
لایحه دفاعیه مطالبه خسارت خطوط انتقال برق

لایحه دفاعیه مطالبه خسارت خطوط انتقال برق، سندی حقوقی است که در پاسخ به دادخواستی مبنی بر مطالبه خسارت ناشی از وجود خطوط انتقال برق و اثرات آن بر اموال یا اشخاص تنظیم می‌شود. معمولاً شرکت‌های توزیع نیروی برق یا اشخاص ثالثی که به نوعی در احداث یا بهره‌برداری از این خطوط دخیل هستند، از این نوع لایحه استفاده می‌کنند.

نمونه لایحه دفاعیه مطالبه خسارت خطوط انتقال برق خارج از محدوده

نمونه لایحه دفاعیه مطالبه خسارت خطوط انتقال برق خارج از محدوده

ریاست محترم شعبه …… دادگاه حقوقی محاکم عمومی ……

سلام علیکم

با احترام، و به تجویز ماده ۳۱ ق.آ.د.م. و با اختیارات مصرحه و مستخرجه از ماده ۳۵ همان قانون بعنوان وکیل خوانده آقای / خانم …… در برابر دعوی خواهان آقای / خانم …… بخواسته صدور حکم به محکومیت خوانده به پرداخت خسارت خطوط انتقال برق خارج از محدوده به لحاظ تصرف غیرقانونی و خسارات دادرسی به تاریخ رسیدگی …… به ساعت …… به کلاسه …… بدینوسیله و در مقام دفاع (شکلی) و دفاع به معنای اخص (ماهوی) خاطر عالی را به آگاهی می‌رساند:

دعوی پیش گفته از دو جهت شکل و ماهیت، اعتبار قانونی را واجد نمی‌باشد.

بعنوان مقدمه و از باب تلمذ مطالبی بشرح ذیل به حضور تقدیم می‌گردد.

عالی جناب به موجب یک اصل مستقر شده حقوقی «‌بار اثبات ادعا بر عهده مدعی است‌» بنابراین هرگاه خواهان ادعائی مطرح کند باید به تناسب ادعای خود ادله اثبات ارائه نماید در نتیجه هر حقی که مدعی نتواند دلایلی برای اثبات آن ارائه نماید و خلاف اصل باشد و طرف مقابل نیز آن را منکر شود، مورد حمایت مرجع قضائی قرار نخواهد گرفت.

با حفظ مقدمه مذکور ایرادات شکلی دادخواست خواهان محترم بشرح ذیل می‌باشد.

1) نداشتن سمت 2) عدم ذی نفع بودن ۳) امر مختومه مطروحه امر قضاوت شده ۴) فقدان جزمی بودن دعوی 5) رد دادرس و ……

دفاع به معنی اخص (ماهیت دعوی)

هر چند خواهان مدعی است. اداره موکل در حین عبور خطوط انتقال نیرو به مساحت…… متر مربع از پلاک ثبتی …… فوق را تصرف نموده و نامبردگان را از اعمال حقوقی مالکانه محروم نموده …… (الخ)

و لکن؛ تاریخ بهره برداری خط مزبور سال ۱۳۴۷ می‌باشد و این در حالی است که ملک خواهانها در حال حاضر و همچنان در خارج از محدوده شهر قرار دارد و کاربری محل در زمان احداث خط زراعی بوده و بر طبق ماده ۱۸ قانون سازمان برق ایران شرکت‌های تابعه وزارت نیرو مجاز به عبور خطوط انتقال نیرو از فراز زمین‌های زراعی می‌باشند

و بابت این حقوق ارتفاقی موظف به پرداخت وجه نمی‌باشند مضافاً مدارک تقدیمی حکایت از تاریخ بهره برداری خطوط برق در سال ۱۳۴۷ و خارج از محدوده خدمات شهری و فاقد کاربری مصوب بوده و این موضوع طی نامه شماره …… مورخ …… توسط شهرداری منطقه …… مورد تأیید قرار گرفته است.

بنائاً به مراتب و معنونه در فوق:

انتقال خطوط برق برای دولت حق ارتفاق محسوب و مستنداً به مفهوم مخالف تبصره یک ماده ۱۸ قانون سازمان برق ایران مصوب سال ۱۳۴۶ و بند ۹ ماده ۵۰ قانون برنامه و بودجه مصوب سال ۱۳۵۱ هیأت وزیران و رأی وحدت رویه شماره ۳۵/۷۴ مورخ ۷۴/۴/۱۷ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری صدور حکم بر بطلان دعوی مورد استدعاست.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل خوانده ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *