دستور موقت مبنی بر تحویل طفل مشترک، یک حکم قضایی است که در شرایط خاص و فوری، به یکی از والدین اجازه میدهد تا فرزند مشترک را به طور موقت در اختیار بگیرد. این دستور معمولاً در مواقعی صادر میشود که یکی از والدین از تحویل فرزند خودداری کند و ادامه این وضعیت به مصلحت طفل نباشد.
دادخواست دستور موقت مبنی بر تحویل طفل مشترک
ریاست محترم مجتمع قضایی / دادگستری ……
با سلام
احتراماً تصدیع میدهد؛
اینجانبه به تاریخ …… به موجب سند دفتر رسمی ازدواج شماره …… تنظیمی در دفتر رسمی ازدواج شماره …….. شهرستان …… با خوانده محترم ازدواج نمودم که ثمرۀ این ازدواج یک فرزند دختر شش ماهه میباشد.
نظر به اینکه به لحاظ اختلافات فی مابین اینجانبه و خوانده به صورت متارکه زندگی میکنیم و در حال حاضر طفل مشترک به نام ……، که شیرخوار میباشد. نزد خوانده میباشد، که بیم به خطر افتادن سلامت جسمانی فرزند مشترک میرود.
با عنایت به اینکه فرزند مشترک از شیر اینجانب تغذیه میشود و مطابق قانون حضانت فرزند مشترک تا هفت سال با مادر میباشد. با مراجعات مکرر به خوانده از تحویل فرزند مشترک استنکاف میورزد.
علیهذا با تقدیم این دادخواست مستنداً به ماده ۲۰ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۵۳ و مواد ۳۱۰ الی ۳۲۵ قانون آئین دادرسی مدنی صدور دستور موقت مبنی بر استرداد طفل مشترک مورد استدعاست. بدیهی است، دادخواست ماهیتی در فرجه مقرر و قانونی تقدیم خواهد شد.
با تجدید مراتب احترام
نام و نام خانوادگی
امضاء