دستور موقت جلوگیری از اجرای رأی کمیسیون به معنای درخواست از دادگاه برای توقف موقت اجرای رأیی است که توسط یک کمیسیون اداری یا قضایی صادر شده است. این دستور معمولاً در مواردی صادر میشود که فردی معتقد است اجرای این رأی به او زیان جدی و جبرانناپذیری وارد خواهد کرد و تا زمان رسیدگی نهایی به اعتراض او، باید اجرای رأی متوقف شود.
صدور دستور موقت جلوگیری از اجرای رأی کمیسیون
ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری
با سلام و احترام
اینجانبان هیأت مدیره شرکت …… با مسئولیت محدود ثبت شده به شماره …… به استحضار میرساند:
نظر به اینکه پلاک ثبتی …… در مالکیت احد از سهامداران به موجب اجاره نامه …… در اجاره این شرکت میباشد، با توجه به دلایل و مدافعات ذیل الذکر رسیدگی و لغو آرای شماره ۱۱۲۱ تجدیدنظر …… و شمارۀ ۵۹۸ بدوی …… صادره از کمیسیونهای بدوی و تجدیدنظر ماده صد قانون شهرداری مورد درخواست میباشد.
1. به موجب اساسنامه موضوع فعالیت این شرکت از مشاغل و حرف وابسته به شغل پزشکی میباشد و به استناد قانون محل مطب پزشکان مصوب ۱۳۶۶/۱۰/۲۰ …… مجاز به فعالیت در محلهای مسکونی و تجاری میباشند و مطابق این قانون این شرکت در پلاک خیابان …… دفتر کار تأسیس نموده است.
لیکن شهرداری محترم بدون توجه به این قانون موضوع را به عنوان تخلف از کاربری مجاز در کمیسیون ماده صد مطرح و کمیسیون بدوی ماده صد نیز برخلاف قانون، رأى به تعطیلی دفتر کار این شرکت صادر نمودهاند و کمیسیون تجدید نظر اعلام نموده است که چون این شرکت سهامی میباشد، مشمول قانون محل مطب پزشکان نمیباشد، هرچند این شرکت با مسئولیت محدود بوده و سهامی نمیباشد.
و مطابق ماده ۵۸۳ قانون تجارت شرکتهای ثبت شده و دارای شخصیت حقوقی هستند و مطابق ماده ۵۸۸ همین قانون اشخاص حقوقی دارای کلیه حقوق و وظایفی هستند که قانون برای افراد قائل میباشد بنابراین آرای معترض عنه به جهت مخالفت صریح با قانون اخیرالذکر لازم الفسخ بوده رسیدگی و فسخ آنها مورد درخواست میباشد.
2. به موجب استفساریه به عمل آمده از مجلس شورای اسلامی مقرر شده است تشخیص حرف مرتبط در اجرای قانون محل مطلب پزشکان به عهده وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی میباشد، وزارت بهداشت نیز طی نامه شماره ۷/۱۰۵۴۲/ک مورخ ۸۴/۴/۲۷ …… صراحتاً اعلام نموده است که شغل و موضوع فعالیت این شرکت جزء مشاغل و حرف وابسته به حرفه پزشکی و مشمول مصوبه مجلس شورای اسلامی میباشد،
با این وصف این شرکت مجاز به فعالیت در محلهای مسکونی میباشد. فلذا آرای صادره از شعبه بدوی و تجدیدنظر که بدون توجه به این مستندات و منابع قانونی صادر شده است لازم الفسخ بوده بنابراین رسیدگی و فسخ آرای بدوی و تجدید نظر صادره از کمیسیونهای شماره ۲ و 3 ماده صد قانون شهرداری مورد درخواست میباشد.
چون شهرداری با ارسال اخطار …… در مقام اجرای این آرای میباشد و اجرای این آرای خسارات جبران ناپذیری به کالاهای پزشکی فاسد شدنی وارد خواهد کرد بنابراین بدواً رسیدگی و صدور دستور موقت نیز مورد درخواست میباشد.
نام و نام خانوادگی
امضا