تقاضای طلاق توافقی زمانی مطرح میشود که زوجین به صورت مشترک و با توافق به این نتیجه میرسند که ادامه زندگی مشترک امکانپذیر نیست و تصمیم به جدایی میگیرند. در این نوع طلاق، تمامی مسائل مرتبط با حقوق مالی، حضانت فرزندان و تقسیم داراییها با توافق طرفین حل و فصل میشود.
تقاضای طلاق توافقی
ریاست محترم حوزه قضایی خانواده …….
با سلام و احترام
به استحضار میرساند:
نظر به آنکه ادامه سیر زندگی مشترک به دلیل عدم تفاهم اخلاقی فی مابین اینجانب و خوانده به هیچ عنوان مقدور نمیباشد به شرح توافقات ذیل تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق مورد استدعاست.
1. زوجه تعداد ۱۷ عدد از سکههای مهریه خویش را در پرونده مهریه تا به حال دریافت نموده است و الباقی آن را به زوج بذل مینماید و زوج نیز قبول بذل مینماید.
2. زوجه از کلیه حق و حقوق قانونی خویش راجع به نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت گذشت و آن را بذل نموده و زوج نیز قبول بذل مینماید و زوجه هیچ گونه ادعایی نسبت به اجرت المثل پس از اجرای صیغه طلاق نخواهد داشت
3. کلیه جهیزیه در ید زوجه میباشد.
4. فرزند مشترک به نام …… در سن قانونی میباشد، و سرپرستی وی فعلاً با زوجه است و زوج حق ملاقات را با فرزند خواهد داشت.
5. هر یک از طرفین به دیگری وکالت میدهد، در صورت صدور گواهی عدم امکان سازش و عدم حضور هر یک در دفتر طلاق جهت اجرای صیغه طلاق به وکالت از دیگری صیغه مذکور را اجرا نماید.
نام و نام خانوادگی
امضاء