جستجو

مشاوره رایگان

جهت مشاوره و پرسش سوالات خود فرم زیر را پر کنید.

( سوال شما و شماره تماس برای سایرین قابل مشاهده نیست.)

شبکه های اجتماعی
دادخواست استرداد طفل مشترک از طرف پدر
لیست محتوای این صفحه

دادخواست استرداد طفل مشترک از طرف پدر به معنای این است که پدری که حضانت فرزند مشترک خود را بر عهده دارد، به دلیل اینکه مادر فرزند از تحویل دادن کودک به او خودداری می‌کند، به دادگاه مراجعه کرده و درخواست استرداد فرزند خود را می‌کند.

تنظیم دادخواست استرداد طفل مشترک از طرف پدر

تنظیم دادخواست استرداد طفل مشترک از طرف پدر

ریاست محترم مجتمع قضایی / دادگستری ……

با سلام

احتراماً به استحضار عالی می‌رساند؛

اینجانبه به تاریخ …… به موجب سند ازدواج شماره …… تنظیمی در دفتر ازدواج شماره …… شهرستان …… با خوانده محترمه ازدواج نمودم که ثمرۀ این ازدواج یک فرزند پسر بوده است.

نظر به اینکه اینجانب و خوانده حدود ۲ سال قبل به لحاظ اختلافات فی مابین از هم جدا شده‌ایم و در حال حاضر فرزند اینجانب به نام …..، که ۸ ساله می‎باشد. نزد خوانده می‎باشد، که با مراجعات مکرر به مشارالیها از استرداد آن به اینجانب امتناع می‌ورزد.

نظر به اینکه مطابق قانون حضانت فرزند تا هفت سال با مادر می‎باشد و در مانحن فیه فرزند مشترک هشت سال سن دارد خوانده مکلف به استرداد آن می‎باشد.

علیهذا با تقدیم این دادخواست با عنایت به مراتب فوق مستنداً به ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی صدور حکم بر محکومیت خوانده بر استرداد طفل مشترک به نام …… با احتساب خسارات دادرسی مورد استدعاست.

با تقدیم احترام مجدد

نام و نام خانوادگی

امضاء

وکیل حضانت

وکیل حضانت

اگر درگیر مسائل مربوط به حضانت فرزند، حق ملاقات، یا سلب حضانت هستید، حضور یک وکیل متخصص در دعاوی خانواده می‌تواند مسیر حقوقی شما را هموار کند.

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *