صدور حکم حضانت فرزند توسط مادر تا زمان سن رشد

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
صدور حكم حضانت فرزند توسط مادر تا زمان سن رشد

صدور حکم حضانت فرزند توسط مادر تا زمان سن رشد به معنای حکمی از سوی دادگاه است که حق حضانت و سرپرستی فرزند را به مادر واگذار می‌کند تا زمانی که فرزند به سن قانونی رشد برسد. این حکم به مادر اجازه می‌دهد تا در امور روزمره و تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی فرزند دخالت کند و مسئولیت‌های مربوط به نگهداری، تربیت، و تأمین نیازهای او را بر عهده داشته باشد. هدف از این حکم، تأمین ثبات و رفاه فرزند در محیطی مناسب تا زمان رسیدن به بلوغ قانونی است.

صدور حکم حضانت فرزند توسط مادر تا زمان سن رشد

تنظیم صدور حکم حضانت فرزند توسط مادر تا زمان سن رشد

ریاست محترم حوزه قضایی خانواده ……

با سلام و احترام

به استحضار می‌رساند:

در خصوص دادخواست موکل خانم …… بطرفیت آقای …… بـه خواسته حضانت فرزند پسر مشترک …… خاطر عالی را به موارد ذیل معطوف می‌دارد:

اولاً؛ به موجب اظهارات موکل نگهداری و حضانت طفل مشترک از بدو تولد تاکنون با ایشان بوده و در طول این سالها خواهان از هیچ کوششی در جهت رشد روانی و جسمانی فرزندش دریغ ننموده و به بهترین نحوی فرزندش را بزرگ کرده و با شایستگی به وظیفه خطیر خود عمل نموده است و از هر حیث و جهتی صلاحیت نگهداری از فرزندش را به اثبات رسانیده است.

ثانیاً؛ با توجه به اینکه …… در شرف هفت سالگی قرار دارد و در این مرحله رشد کودک است که شخصیت اجتماعی وی شکل می­گیرد و کودک از لحاظ تربیتی، آموزشی و یادگیری مهارت‌های تحصیلی و زندگی نیاز مبرم به توجه و مراقبت مادر پیدا می‌نماید.

بنابراین موکل در طول این سالها همواره سعی داشته تا از تجربیات خود در جهت رشد و شکوفایی و تربیت فرزندش استفاده نماید لذا ادامه حضانت و نگهداری …… کاملاً موجه و منطقی به نظر می‌رسد.

ثالثاً؛ با عنایت به اینکه …… از بدو تولد تاکنون همواره در کنار مادرش بوده و با وی زندگی کرده است نسبت به مادر وابستگی شدیدی پیدا نموده است و جدا کردن وی از مادر باعث در خطر قرار گرفتن حیات معنوی و اخلاقی کودک را بدنبال خواهد داشت و چه بسیارند فرزندانی که به دلیل مفارقت از مادر دچار افسردگی و بیماریهای جسمی و روحی گردیده و یا دچار افت تحصیلی شده‌اند.

و یا برعکس مادر در اثر عوارض دوری از فرزند مبتلا به بیماری گردیده است و همانطوری که امام راحل (ره) فرموده: «چنانچه مشقت غیرقابل تحمل برای مادر باشد، پدر نباید فرزند را از مادر جدا کند و این مفارقت باعث عسر و حرج مادر و فرزند خواهد شد.»

علیهذا با امعان نظر در توضیحات مجمل فوق مستنداً قانون حمایت خانواده که مبنای عمل را حضانت و نگهداری طفل، مصلحت طفل قرار داده و اصولاً این مصلحت را می‌توان در نظر آیات عظام که همگی مصلحت طفل را بر سایر امور مرجح داشته‌اند و همچنین با استناد به تبصره الحاقی ماده ۱۱۶۹ اصلاحی قانون مدنی تقاضای صدور حکم مبنی بر حضانت فرزند مشترک پسر بنام …… به مادرش خانم …… تا سن رشد از محضر آن مقام محترم مورد استدعا می‌باشد.

نام و نام خانوادگی

امضاء

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *