تخلف از کاربری مجاز

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
تخلف از کاربری مجاز

تخلف از کاربری مجاز به معنای استفاده از یک ملک، ساختمان یا زمین به شکلی است که با کاربری تعیین شده برای آن مطابقت ندارد. به عبارت ساده‌تر، زمانی که یک ملک برای یک منظور خاص مجوز گرفته است، اما از آن برای منظور دیگری استفاده می‌شود، تخلف از کاربری مجاز رخ داده است.

متن تخلف از کاربری مجاز

تخلف از کاربری مجاز

شرح شکایت و دلایل و مستندات:

ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام

با تقدیم وکالتنامه شماره …… به وکالت از هیأت مدیره شرکت …… با مسئولیت محدود ثبت شده به شماره …… نسبت به دادنامه شماره …… صادره از شعبۀ ۳۰ بدوی آن دیوان محترم در مهلت قانونی اعتراض نموده با توجه به دلایل و مدافعات ذیل الذکر رسیدگی و فسخ دادنامه معترض عنه و لغو آرای شماره تجدیدنظر و شماره …… بدوی صادره از کمیسیونهای بدوی و تجدید نظر ماده صد قانون شهرداری مورد درخواست می‌باشد.

1- به موجب اساسنامه موضوع فعالیت شرکت موکل از مشاغل و حرف وابسته به شغل پزشکی می‌باشد و به استناد قانون محل مطب پزشکان مصوب …… مجاز به فعالیت در محلهای مسکونی و تجاری می‌باشند و مطابق این قانون شرکت موکل در پلاک خیابان …… دفتر کار تأسیس نموده است.

لیکن شهرداری محترم بدون توجه به این قانون، موضوع را به عنوان تخلف از کاربری مجاز در کمیسیون ماده صد مطرح و کمیسیون بدوی و تجدید نظر ماده صد نیز برخلاف قانون رأی به تعطیلی دفتر کار شرکت موکل صادر نموده‌اند که شعبه محترم بدوی آن دیوان نیز برخلاف قانون شکایت شرکت موکل از آرای کمیسیون ماده صد را وارد ندانسته است بنابراین رأی معترض عنه به جهت مخالفت صریح با قانون اخیرالذکر فسخ آن مورد درخواست می‌باشد.

2- به موجب استفساریه به عمل آمده از مجلس شورای اسلامی مقرر نموده است تشخیص حرف مرتبط در اجرای قانون محل مطب پزشکان به عهده وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی می‌باشد. وزارت بهداشت نیز طی نامه شماره …… مورخ …… صراحتاً اعلام نموده است که شغل و موضوع فعالیت شرکت موکل جزء مشاغل و حرف وابسته به حرفه پزشکی و مشمول مصوبه مجلس شورای اسلامی می‌باشد.

با این وصف شرکت موکل مجاز به فعالیت در محلهای مسکونی می‌باشد فلذا رأی صادره از شعبه بدوی که بدون توجه به این مستندات و منابع قانونی صادر شده است لازم الفسخ بوده بنابراین رسیدگی و فسخ رأی معترض عنه و سپس لغو رأى بدوی و تجدیدنظر صادره از کمیسیونهای شماره ۲ و 3 ماده صد قانون شهرداری
مورد درخواست می‌باشد.

نام و نام خانوادگی- امضا

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *