تجدیدنظر خواهی رد اعاده دادرسی

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
تجدیدنظر خواهی رد اعاده دادرسی

تجدیدنظر خواهی رد اعاده دادرسی به معنای اعتراض به قرار دادگاهی است که درخواست اعاده دادرسی شما را رد کرده است. در واقع، شما از دادگاهی که تصمیم گرفته است پرونده‌تان دوباره بررسی نشود، می‌خواهید که این تصمیم را دوباره مورد بررسی قرار دهد.

لایحه تجدیدنظر خواهی رد اعاده دادرسی بعد از صدور قرار قبولی

لایحه تجدیدنظر خواهی رد اعاده دادرسی بعد از صدور قرار قبولی

ریاست محترم شعبه ……

مرجوع الیه دادگاه تجدیدنظر استان ……

(از طریق شعبه …… دادگاه عمومی حقوقی ……)

سلام علیکم

با احترام، و اختیار حاصله از مدلول یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی الکترونیکی مرحله تجدیدنظر و به وکالت از ناحیه تجدیدنظرخواه آقای / خانم …… در برابر تجدیدنظر خوانده آقای / خانم …… به استناد بند‌های …… از بنود حصری ذیل ماده ۳۴۸ ق.آ.د.م. خاطر عالی را مستحضر می‌دارد؛

رأی مندرج در دادنامه شماره …… مورخ …… بتاریخ ابلاغ ……

متضمن: رد اعاده دادرسی بعد از صدور قرار قبولی خالی از اعتبار قانونی بوده و مآلاً سزاوار نقض و از هم گسیختن است.

مقدمتاً و خلاصتاً مطالبی از باب نیک اندیشی و اخذ نتیجه مطلوبتر به استحضار رسانده و جیز‌های کـه باید بدواً در ابتدا و از نمای نزدیک مورد تأمل و امعان نظر قرار گیرد استدلال فاقد استغنای حقوقی ریاست محترم محکمه بدوی می‌باشد.

قطع نظر از آنکه بدور از عدل و انصاف است. پذیرش آن بر قوه تصور ثقیل می‌آید و قبول آن هم از طریق حکمت و هم سبیل معرفت میسور نمی‌باشد. نگارنده معتقد است.

قلم همواره در کنار حقیقت آرام می‌گیرد والا تقف مالیس لک به ‌علم در این خصوص ربط انشائی خواهد یافت و عظمت اشکال استدلال و استنادات محکمه نخستین زمانی آشکارتر خواهد شد که با اندکی ذوق و استشمام اثبات شود احتجاج معموله ناشی از سوء استنباط دون شأن یک مقام قضائی و امر خطیر قضاوت بوده که با «‌دیدن‌»، «‌شنیدن»، «‌خواندن» و بالاخره «‌سنجیدن‌» مصداق می‌یابد

چه به هر طریق عدالت به معنای اجرای دقیق قانون و قراردادن هر چیز در وضع شایسته و قانونی آن است که در موضوع مانحن فیه چنین نشده و از احقاق حق استنکاف شده است.

عالیجنابان با توجه به اینکه دادگاه محترم نخستین به موجب تصمیم مورخ …… به لحاظ اینکه خواسته منطبق با بند‌های هفت گانه ذیل ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی بوده است. قرار قبولی درخواست اعاده دادرسی صادر و دستور تعیین وقت رسیدگی داده و پس از آن دادگاه وارد رسیدگی ماهیتی به دعوی شده است، و برابر مقررات تبصره ذیل ماده ۴۳۵ قانون مرقوم چنانچه دادگاه درخواست اعاده دادرسی را قبول کرد.

صرف نظر از اینکه قرار قبولی درخواست اعاده دادرسی درست صادر شده باشد یا منطبق با مقررات قانونی نباشد باید وارد رسیدگی ماهیتی شود و پس از رسیدگی در صورتی که درخواست اعاده دادرسی را وارد تشخیص دهد حکم مورد اعاده دادرسی را نقض و حکم مقتضی صادر می‌کند،

در غیر این صورت حکم به رد درخواست اعاده دادرسی صادر می‌کند مستفاد از مقررات ماده ۴۳۸ قانون مذکور بنابراین پس از صدور قرار قبولی اعاده دادرسی و رسیدگی ماهیتی به دعوى صدور قرار رد اعاده دادرسی به جهت اینکه درخواست اعاده دادرسی منطبق با بند‌های هفت گانه بند‌های ۴۲۶ قانون مرقوم نبوده قابل دفاع تشخیص نمی‌گردد.

رسیدگی و نقض رأی تجدیدنظرخواسته مزید امتنان است.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل تجدیدنظرخواه ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *