دادخواست انفساخ باقیمانده مدت عقد اجاره

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
دادخواست انفساخ باقیمانده مدت عقد اجاره

انفساخ باقیمانده مدت عقد اجاره نوعی درخواست حقوقی است که در آن خواهان از دادگاه تقاضا می‌کند باقیمانده مدت قرارداد اجاره به دلیل وقوع انفساخ خود به خود پایان یافته و قرارداد اجاره خاتمه یابد. انفساخ به معنای پایان خودکار یک قرارداد بدون نیاز به اعلام فسخ توسط طرفین است که ممکن است به دلیل شرطی در قرارداد یا وقوع حوادث قهری یا قانونی رخ دهد.

انفساخ باقیمانده مدت عقد اجاره

دادخواست انفساخ باقیمانده مدت عقد اجاره

دادخواست انفساخ باقیمانده مدت عقد اجاره

ریاست محترم دادگستری …… 

سلام علیکم، با احترام،

با اختیار حاصل از مدلول یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی به شماره سریال …… و به وکالت از ناحیه (خواهان مرقوم در صدر دادخواست) خاطر عالی را مستحضر داشته خواسته موکل بدلایل مشروحه آتی الذکر در یک جمله واجد اعتبار قانونی بوده و مستوجب پذیرش می‌باشد:

1) اجاره نامه مورخ …… شماره …… حکایت از وقوع عقد اجاره راجع به تملیک منافع شش دانگ یک باب مغازه به مساحت …… متر مربع جزء پلاک ثبتی …… واقع در …… دارد.

2) در بند …… قرارداد اجاره تصریح و تراضی و توافق گردیده شغل مستأجر سنگ فروشی سنگ ساختمانی می‌باشد.

3) از مدت ۲۴ ماه اجاره عین مستأجره بیش از ۸ ماه آن سپری و مال الاجاره در مواعد مقرره نیز پرداخت شده است.

4) در تاریخ …… شهرداری منطقه …… با استدلال مزاحمت و ایجاد آلودگی صوتی و …… شغل موکل را در عین مستأجره و محل مرقوم ممنوع و با قراردادن بلوک‌های سیمانی مسدود و از انتفاع ساقط نموده است.

5) به موجب مستفاد از ق.م. از مواد ۴۷۱ و ۴۸۱ و ۴۹۶ که این قانون و مواد دیگری که در نظایر اجاره، مثل مزارعه و …… مقرر شده استنباط نمود که عین مستأجره باید تا آخر مدت اجاره در قابلیت انتفاع باقی باشد و در صورتی که از ابتدا قابل انتفاع بوده و در اثناء مدت از قابلیت انتفاع افتاده باشد از آن زمان به بعد اجاره منفسخ می‌شود (حکم شماره ۶۴۴ مورخ ۱۳۱۷/۳/۱۱ شعبه ۴ دیوان کشور- احمد متین- مجموعه رویه قضایی- بخش حقوقی ۱۳۱۳ تا ۱۳۳۰ ص ۱۷) که در مانحن فیه با ممنوعیت موکل به اشتغال، قابلیت انتفاع از منافع در مدت باقی مانده تفویت شده و به سبب آن عقد اجاره مابین صحابه دعوی از زمان سقوط انتفاع به عارضه انفساخ دچار شده است، و برای موجر حقی در گرفتن اجاره بهای ماهیانه از موکل قابل تصور نمی‌باشد.

بنائاً به مراتب و معنونه در فوق:

و استناداً به مواد ۱۹۸ و ۵۱۹ ق.آ.د.م. و ماده ۲۴۴ قانون مدنی،

رسیدگی و استماع خواسته و نفس الامر در جزء اول اعلام انفساخ و در جزء دوم صدور حکم به شرح ستون خواسته از محضر دادگاه تحت استدعاست.

بدیهی است؛ دعوت خوانده محترم ردیف دوم به دادرسی صرفاً از باب حکمت و جهت تحکیم و تسجیل دعوی بوده است.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل …… 

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *