الزام شهرداری به صدور پایان کار به میزان تراکم فروخته شده

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
الزام شهرداری به صدور پایان کار

الزام شهرداری به صدور پایان کار در واقع به این معنی است که مالک یک ملک، از شهرداری درخواست می‌کند تا گواهی پایان کار برای بنایی که مطابق با تراکمی که قبلاً از شهرداری خریداری کرده است، صادر کند. در ادامه می توانید نمونه ای از این درخواست را در سایت ایران دادگستر مطالعه نمایید.

الزام شهرداری به صدور پایان کار

الزام شهرداری به صدور پایان کار به میزان تراکم فروخته شده

الزام شهرداری به صدور پایان کار

الزام شهرداری به صدور پایان کار به میزان تراکم فروخته شده

شرح شکایت و دلایل و مستندات:

ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام

موکل در مشارکت با سازمان مسکن و شهرسازی استان تهران طی قرارداد شماره … در پلاک ثبتی ……. بخش یازده ثبتی تهران به آدرس، تهران خیابان ……. پلاک ……. برابر پروانه ساختمان شماره  ……. مورخ ……. اقدام به احداث بنا نموده‌اند فلذا به استناد آرای وحدت رویه شماره ……. مورخ ……. و شماره ……. مورخ ……. به استحضار می‌رساند:

1. شکایت شرکت موکل از آرای شماره ۲۲ و ۴ صادره از کمیسیونهای شماره ۱و۸ ماده صد قانون شهرداری تحت کلاسه ۶۱۵ در شعبه ۳۱ آن دیوان مورد رسیدگی واقع و شعبه مرجوع الیه با بررسی موضوع طی دادنامه شماره 3 با اعلام ورود شکایت و ضمن نقض آراى فوق الذکر رسیدگی را به کمیسیون هم عرض محول نمودند.

2. بر اساس رأی صادره از آن دیوان محترم پرونده به کمیسیون (شماره 3 ماده صد) هم عرض ارجاع و این کمیسیون نیز اقدام به صدور رأی به شماره نمودند (هر چند این رأی نیز در قسمت تعیین جریمه بنای مازاد تراکم بر خلاف رأی وحدت رویه شماره ……. مورخ ۱۳۷۸/۲/۲۵ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری می‌باشد) چرا که جریمه برمبنای ارزش معاملاتی زمان وقوع تخلف بر فرض وقوع تعیین ننموده است که در زمان خود اقدام لازم به عمل خواهد آمد.

3. برخلاف قانون و رویه معمول چون رأی ۲۴۳ در مقام کمیسیون هم عرض تجدیدنظر صادر شده و قطعی بود معهذا اداره کل امور اجرایی کمیسیون ماده صد طی نامه شماره ……. مورخ ۱۳۸۷/۵/۱۳ به این رأی اعتراض نمودند و جالب اینکه اداره اخطار و ابلاغ کمیسیونهای ماده صد طی اخطاریه شماره  ……. مورخ ۸۷/۵/۲۲ با ابلاغ این اعتراض به موکل تقاضای ارسال پاسخ آن را نموده است.

4. کمیسیون محترم شماره ۱۰ ماده صد با اشراف به اینکه رأی شماره قطعی بوده و نباید نسبت به آن تجدید نظر کند لکن در مقام تجدیدنظر با حذف صورت مسئله چنین وانمود کرده است که پرونده بعد از نقض دیوان به کمیسیون شماره ۱۰ ارجاع شده است چرا که در متن رأی علی رغم آنکه در صدر آن بر خلاف واقع اعلام نموده‌اند با اعتراض مسکن و شهرسازی به رأی شماره ……. نیز روشن پرونده تحت نظر است معهذا در متن رأى تکلیف رأی شماره ننموده‌اند با این وصف فعلاً پرونده با دو رأی مواجه است از طرف دیگر کمیسیون شماره ۱۰ ماده صد در این اقدام خلاف قانون آرای نقض شده (آرای شماره ۰۲۲ و ۴ صادره از کمیسیونهای شماره ۱ و ۸ ماده صد) از سوی آن دیوان محترم را صرفاً با توجیه و بدون توجه به رأی دیوان محترم تأیید نموده است.

5. به شرح ذیل الذکر اقدام شرکت موکل برای احداث بنا با توافق و تصویب قطعی شهرداری و پرداخت عوارض بابت زیربنا و تراکم خریداری شده بوده است و نه مراحل اولیه صدور پروانه فلذا پرونده حاضر از شمول رأی وحدت رویه استنادی در رأی معترض عنه نیز خارج می‌باشد.

6. در تاریخ ۷۹/۵/۳ طی نامه شماره ۱۱- ۷۹ علاوه بر بنای احداثی مطابق پروانه ساختمان فوق الذکر تقاضای اضافه تراکم از شهرداری منطقه یک به عمل آمده است. شهرداری محترم با اجابت این درخواست و اخذ نقشه‌های مصوب و تأیید شده موضوع را در کمیسیون توافقات با حضور شهردار منطقه مسئول طرح تفصیلی مسئول صدور پروانه معاون شهرسازی و معماری و مسئول کمیسیون مطرح و با اخذ این تراکم به متراژ 4/۲۰۵۷ متر مربع توافق نموده‌اند، این صورتجلسه طی شماره ۵۷۸۷۰ مورخ ۷۹/۹/۲۷ ثبت دفتر شهرداری منطقه گردیده است.

7. در اجرای این توافق مبالغ مورد درخواست کمیسیون به مبلغ ……. ریال و مقرر شده بود این مبلغ طی ۲۴ قسط پرداخت گردد موکل این رقم را طی چهار قسط نقداً به مبلغ ……. ریال در تاریخ ۷۹/۱۰/۲۱ و ……. ریال مورخ ۸۰/۳/۲۵ و مبلغ ……. در تاریخ ۸۰/۳/۲۵ و مبلغ ……. در تاریخ ۸۰/۵/۱۶ جمعاً به مبلغ ……. ریال با کسر کارمزد پرداخت نموده است و نامه شماره ۷۷۱۳۷ مورخ ۸۲/۱۱/۲۵ حسابداری با توجه به توافق به عمل آمده در خصوص اضافه تراکم و تصویب و تأیید نقشه‌ها و پرداخت وجوه اعلام شده بابت اضافه تراکم طی نامه شماره ……. مورخ ……. ادامه عملیات ساخت و ساز و احداث چهار طبقه دهم تا سیزدهم بلامانع اعلام گردید، و نامه‌های شماره ……. مورخ ……. و شماره ……. مورخ …….. مؤید ساخت و ساز این اضافه تراکم با توافق و زیر نظر شهرداری محترم منطقه می‌باشد.

8. در رأی معترض عنه ملک مورد نظر در محدوده گسل اعلام شده و رأی به تخریب آن صادر شده در حالی که موکل در سال ۷۵ با آگاهی از زلزله خیز بودن منطقه اقدام به اجرای پروژه نموده، در همان سال ۷۵ بررسی این موضوع با مهندس مشاور ……. قرارداد منعقد گردید و پس بررسی توسط این شرکت و ارائه گزارش محاسبات به عمل آمده و در همان زمان محاسبات برای دوازده طبقه صورت گرفت و در زمان اضافه تراکم تقاضا شده نیز همین موضوع مورد و بحث قرار گرفت و مهندسین مشاور طی نامه شماره ……. مورخ ……. موافقت جهت بلند مرتبه سازی را منوط به اعلام نظر مثبت مکانیک خاک اعلام نمود و مهندسین مشاور  ……. طی نامه شماره ……. مورخ ۷۹/۸/۱۰ نظر مثبت خود را اعلام و مجدداً مهندسین مشاور ……. بلامانع بودن ساخت و ساز را طی نامه شماره ……. مورخ ۷۹/۹/۲۰ به شهرداری منطقه یک اعلام نمودند با این وصف با علم و اطلاع از این موضوع شهرداری محترم اقدام به صدور مجوز اضافه تراکم نموده است به علاوه اینکه جواز اولیه نیز که دوازده طبقه بوده است و بلندمرتبه محسوب می‌شود با بررسیهای به عمل آمده صادر گردیده است.

9. با این وصف پروژه از جهت ایستایی در مقابل زلزله توسط مهندسین مشاور طرح و پیمان که محاسب و ناظر پروژه می‌باشد محاسبه شده و مسئولیت آن را به عهده گرفته است در اثنای رسیدگی کمیسیون بدوی و تجدید نظر موضوع مجدداً جهت مقاوت ساختمان به مجتمع تحقیقات و توسعه دانشگاه صنعتی شریف ارجاع و مؤسسه مذبور نیز طی نامه شماره ……. مورخ ۸۳/۹/۱۱ مقاومت ساختمان را علی رغم وجود گسل با توجه به نوع ساخت و رعایت ضوابط و استاندارهای موجود تأیید نموده است.

با توجه به موارد فوق الذکر و اینکه شهرداری محترم اضافه بنا را تصویب و بلامانع بودن ساختمان را به صورت کتبی اعلام نموده و بهای تراکم فروخته شده را نیز دریافت نموده است و موکل نیز مجوز و تأییدهای لازم از مراجع ذی ربط در خصوص ایستایی و مقاومت ساختمان را دریافت نموده است بنابراین چون اجرای رأی مبنی بر تخریب چهار طبقه احداثی خسارات جبران ناپذیری را به موکل وارد می‌نماید به استناد ماده ۱۵ قانون دیوان عدالت اداری بدواً صدور دستور موقت به جلوگیری از اجرای رأی معترض عنه سپس رسیدگی و فسخ رأی معترض عنه و الزام شهرداری به صدور پایانکار ساختمان مطابق تراکم فروخته شده مورد درخواست می‌باشد.

ضمائم:
1. رأی شماره ۸۷۱۲۵۰ کمیسیون شماره ۱۰ ماده صد
2. برگ ابلاغ شماره ……. مورخ ۸۸/۲/۱ شهرداری منطقه یک تهران
3. روزنامه رسمی دلیل مدیریت شرکت زریسف
4. وکالتنامه شماره …….
5. قرارداد شماره ……. در ۶ صفحه
6. پروانه ساختمان شماره ۲۸۵۰
7. رأی شماره ……. شعبه ۳۱ دیوان عدالت اداری
8. رأی شماره کمیسیون شماره 3 ماده صد
9. نامه شماره ……. مورخ ۱۳۸۷/۵/۱۳ مدیرکل امور اجرایی ماده صد و برگ اخطاریه شماره ۳۶۹۲ مورخ ۸۷/۵/۲۲
10. رأی شماره ۸۳۱۰۲۲ کمیسیون شماره ۱ ماده صد و رأی شماره  ……. کمیسیون شماره ۸ ماده صد
11. صورتجلسه شماره ……. مورخ ۷۹/۹/۲۷
12. نامه شماره ……. مورخ ۱۳۸۲/۱۱/۲۵ شهرداری مبنی بر پرداخت مبلغ تراکم فروخته شده
13. نامه‌های شماره ……. مورخ ۸۰/۵/۳۰ و ۶۴۷۷۹ مورخ ۷۹/۱۰/۲۶ مبنی بر بلامانع بودن ساخت تراکم فروخته شده و نامه شماره ……. مورخ ۸۱/۱۱/۷ مبنی بر اعلام نیاز به پله فرار دوم با توجه به چهار طبقه اضافه بنای ساخته شده
14. نامه شماره ……. مورخ ۷۹/۸/۱۰ شرکت مبنی بر تأیید ایستایی اضافه تراکم
15. نامه شماره ……. مورخ ۷۹/۹/۲۰ شرکت ……. تأیید ایستایی اضافه بنا در مقابل زلزله
16. نامه شماره … مورخ ۸۳/۹/۱۱ مجتمع تحقیقات و توسعه دانشگاه صنعتی شریف

نام و نام خانوادگی- امضا

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *