اعتراض به رأی کالای قاچاق

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
اعتراض به رأی کالای قاچاق

اعتراض به رأی کالای قاچاق درخواست تجدیدنظر در حکمی است که در خصوص اتهام قاچاق کالا علیه فردی صادر شده است. این اقدام قانونی، زمانی صورت می‌گیرد که فرد متهم به قاچاق، معتقد باشد که رأی صادره بر اساس ادله کافی و قانونی نبوده و به حقوق وی لطمه زده است.

درخواست اعتراض به رأی کالای قاچاق

اعتراض به رأی کالای قاچاق

شرح شکایت و دلایل و مستندات:

ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام

به استحضار می‌رساند:

موکل اینجانب در سال ۷۲ با عنایت به سیاستهای صادرات نفتی مبادرت به صادرات ۵۰۰ هزار دلار کالاهای ایرانی به کشور شوروی سابق (روسیه) می‌نماید و مقرر می‌گردد در ازای آن و پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت صنایع و جهاد کشاورزی و گمرک ایران، پیله کرم ابریشم وارد (ورود موقت) تا پس از تبدیل آن به نخ مجدداً صادر شود، لذا با توجه به مجوزهای مأخوذه تعداد ۲۸۴۲ کیسه به میزان ۵۳۲۲۱ کیلو به وسیله ۳۳ کامیون وارد گمرک مرزی آستارا می‌شود.

متعاقب آن پس از ورود کالاها به گمرک و پس از بازدید کارشناسی به عمل آمده مشخص گردید پیله‌ها به دلیل فاسد و پوک بودن توجیه اقتصادی برای تبدیل به نخ را ندارد و با توافق طرف روسی مقرر گردید عملیات ورود موقت منتفی و کالاها عیناً به کشور پاکستان ترانزیت گردد.

فلذا بلافاصله کالاها پلمپ و با رعایت دقیق مقررات گمرکی و بدرقه کامیونها توسط مأمورین گمرک و بدون هیچ گونه دسترسی و دخل و تصرف موکل بر کالاها از نقطه صفر مرزی (گمرک آستارا) تا نقطه صفر مرزی (گمرک زاهدان) پیوست شماره …… در معیت مأمور بدرقه خارج گردید.

با عنایت به موارد فوق آنچه مسلم است قاضی محترم در رسیدگی و صدور حکم تنها به اظهارات غلط و اشتباه کارشناس بهداشت در خصوص اعلام وزن کالاها به میزان ۹۰ تن توجه نموده و به سایر مدارک مضبوط در پرونده از قبیل برگه ترخیص و قبض انبار که دقیق تر و معتبرتر در اعلام وزن و تعداد کیسه‌ها که از بدو ورود به گمرک معین و معلوم بوده توجهی ننمودند (۲۸۴۲ کیسه به وزن ۵۳۲۲۱ کیلو) و موکل را به استناد بند ۶ ماده ۲۹ وجود کالای اظهار نشده، ضمن کالای اظهار شده محکوم نمودند، مطابق بخشنامه شماره …… مورخ …… دفتر کل حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی ماهیت حقوقی عدم صدور کالای ورود موقت را مشمول قاچاق ندانسته و اگر بخواهیم به وقوع تخلفی آن هم به میزان محال در زمان عملیات ترانزیت کالاها اشاره کنیم باید گفت:

 اولاً به هیچ وجه کالاها از گمرک ترخیص و به دست موکل نرسیده است،

ثانیاً کلیه عملیات در معیت مأمورین گمرک و به صورت پلمپ شده انجام پذیرفته است که نقض دادنامه شماره …… مورخ …… از آن مقام عالی مورد استدعاست.

نام و نام خانوادگی- امضا

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *