استرداد مبلغ دریافتی به موکلین به معنای بازگرداندن پولی است که یک وکیل، نماینده یا شخص دیگری به عنوان وکیل از موکلین خود دریافت کرده است و به هر دلیلی باید آن را به آنها برگرداند. این مبلغ میتواند شامل هزینههای پرونده، حق الوکاله، یا هر مبلغ دیگری باشد که وکیل از موکلین دریافت کرده است.
استرداد مبلغ دریافتی به موکلین توسط وکیل
مخاطب محترم: آقای/ خانم
با سلام
اینجانب …… وکیل پایه یک دادگستری با استفاده از مجوز وکالتنامه شماره …… که کپی آن ضمیمه میباشد.
و مستنداً به ماده ۱۵6- ق.آ.د.م. به وکالت از سوی موکلین …… و …… همگی شهرت …… مراتب ذیل را رسماً به شما اعلام مینمایم. جنابعالی به موجب سند رسمی وکالتی شماره …… – …… دفترخانه …… که از سوی موکلین به شما وکالت داده شده وکیل در اخذ کلیه مطالبات مورث موکلین مرحوم …… بوده اید.
از باب موضوع پیمان شماره …… ناشی از کارکرد یک دستگاه نفتکش به شماره …… تهران ۴۱ مربوط به مرحوم …… ۵% مالیات از سوی شرکت پخش فرآوردههای نفتی کسر و به حساب اداره دارایی واریز گردید.
و لیکن مبلغی به عنوان مابه التفاوت مالیات پرداختی از سال ۷۹ به علت تغییر نرخ مالیاتی از سوی اداره دارایی مسترد که جنابعالی مبلغ استرداد شده را با اجازه وکالتنامه مذکور که …… ریال است را دریافت داشته اید که میبایست به موجب وکالت داده شده و ماده ۶۶۸ قانون مدنی نسبت به ایصال مبلغ …… موصوف به موکلین خود اقدام مینمودید که به خلاف تعهدات وکالتی خود اقدام و مبلغ …… استرداد شده را تصاحب نموده اید.
علیهذا با ارسال این اظهار نامه رسمی به شما ابلاغ میگردد قدرالسهم موکلین را از بابت مبلغ …… استرداد شده از اداره دارایی به حساب شماره …… واریز و در غیر این صورت به اتهام خیانت در امانت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری و اقدام لازم به عمل خواهد آمد.
نام و نام خانوادگی
امضا