اجاره نامه آپارتمان روی زمین وقفی

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
اجاره نامه آپارتمان روی زمین وقفی

اجاره نامه آپارتمان روی زمین وقفی نوعی قرارداد اجاره است که برای آپارتمانی منعقد می‌شود که روی زمینی ساخته شده است که مالکیت آن به یک موقوفه تعلق دارد. در این نوع قرارداد، مستأجر، آپارتمان را از مالک قانونی موقوفه (معمولاً تولیتچی یا نماینده آن) اجاره می‌کند.

نمونه اجاره نامه آپارتمان روی زمین وقفی

1. موجر: …… به تصدی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان …… با نمایندگی طبق نامه شماره …… اداره مذکور ……
2. مستأجر: …… فرزند …… به شناسنامه …… صادره از …… به شماره ملی …… شغل …… به نشانی ……

3. مورد اجاره: قدر السهم و الحصه عرصه شش دانگ یک دستگاه آپارتمان پلاک شماره …… واقع در بخش …… که بر روی یک قطعه زمین وقفی به پلاک شماره …… واقع در بخش …… ملکی موجر مرقوم احداث و بنا گردیده است با جمیع متعلقات و لواحق آن بدون استثناء چیزی حدود و حقوق برابر سند مالکیت مربوطه …… که به رویت مستأجر رسیده و اقرار به تصرف آن نمود و صرفاً به منظور احداث یک واحد مسکونی ……. به اجاره داده شد.

4. مدت اجاره: …… سال کامل خورشیدی از تاریخ …… لغایت ……

5. مبلغ کل اجاره بها:  ……  از قرار معادل هر دوره برای هر سال …… ریال که مستأجر متعهد است در ابتدای هر سال ماه در قبال قبض و ثمن به موجر پرداخت نماید.

شروط و تعهدات

1. مستأجر متعهد است در سررسید هر قسط اجاره بهای همان قسط را بپردازد و در صورت تاخیر و انقضاء یک ماه اختیار فسخ در بقیه مدت برای موجر خواهد بود.

2. مستأجر حق واگذاری مورد اجاره را کلاً یا جزئاً بدون موافقت کتبی موجر به نحوی از انحاء حتی به عنوان وکالت یا صلح حقوق و امثال آن به غیر را ندارد.

3. مستأجر متعهد است در پایان مدت و یا به محض وصول اخطار کتبی سند اجاره را برابر مقررات و قوانین جاریه تجدید نماید.

4. در انقضای مدت مادامی که سند اجاره طبق مقررات مربوطه تجدید نگردیده باشد، مستأجر موظف است که مال الاجاره را طبق نظر کارشناس منتخب موجر پرداخت نماید.

5. مستأجر حق تغییر و تبدیل محل مسکونی را به محل کسب و بالعکس ندارد مگر با موافقت موجر و پرداخت صددرصد سرقفلی به موقوفه

6. مستأجر با علم و آگاهی کامل از کم و کیف مورد اجاره اقدام به تنظیم سند اجاره نمود و متعهد گردید که هرگونه ادعائی درباره نحوه بهره برداری مورد اجاره و امثال آن پیش بیاید، خود شخصاً پاسخگو باشد.

7. تخلف از هر یک از شروط این سند موجب اختیار فسخ سند در بقیه مدت برای موجر خواهد بود، و مستأجر مکلف است اجاره بها را تا تاریخ تخلیه طبق نظر کارشناسان منتخب موجر پرداخت نماید.

8. تاخیر در پرداخت مال الاجاره و تجدید قرارداد اجاره این اختیار و و اجازه را به اداره کل اوقاف و امور خیریه استان …… را می‌دهد که جهت احقاق حقوق خود اقدام به صدور اجرائیه نماید.

9. مستأجر برای هر یک ماه تاخیر در پرداخت مال الاجاره پس از یک سال جریمه‌ای معادل 7/5% مال الاجاره معوقه برابر مفاد بخشنامه سازمان اوقاف و امور خیریه و مطابق مفاد قرارداد باید پرداخت نماید.

• قبوض ……  اقساطی …… به شماره …… صادره شد.
• پاسخ استعلامیه …… ثبت و نامه …… دارایی …… ملاحظه شد.
• به تاریخ …… هجری شمسی.

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *