دادخواست قلع و قمع و برچیدن آنتن معمولاً زمانی تنظیم میشود که شخص یا اشخاصی از نصب آنتنهای مخابراتی یا اینترنتی در نزدیکی محل سکونت خود ناراضی بوده و معتقدند که این آنتنها موجب ضرر و زیان به ایشان میشوند. این نوع دادخواست به دلایلی مانند مزاحمت برای همسایگان، اشغال غیرمجاز فضا، و ایجاد خطرات احتمالی بهداشتی و زیستمحیطی به دادگاه ارائه میشود.
دادخواست قلع و قمع و برچیدن آنتن
ریاست محترم دادگستری شهرستان ……
سلام علیکم، با احترام،
با اجازه حاصله از یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی خاطر عالی را به وکالت از ناحیه خواهان مستحضر میدارد؛ خواسته موکل به دلایل ذیل محل قانونی برای پذیرش داشته و درخور اجابت میباشد:
1) براساس نظر کارشناس تأمین دلیل موضوع کلاسه …… شورای حل اختلاف …… نصب آنتنهای B.T.S در تاریخ…… بر روی پشت بام مجتمع پنج طبقه …… واقع در …… محرز و مدلل است.
2) به موجب مستفاد از مقالات علمی منتشر شده از دانشگاههای معتبر جهان امواج آنتن مذکور میتواند موجب بیماریهایی چون میگرن، سرطان، …… گردد، هرچند مرکز ایمنی نظام هستهای کشور زیر نظر سازمان انرژی اتمی ایران معتقد است.
با رعایت شرایطی از جمله رعایت فاصله شاید بتوان اثرات سوء امواج آنتن¬ها را از بین برد و یا به عبارت صحیحتر کاهش داد که در مانحن فیه قدر متیقن چنین فاصلهای حتی برای یک متر رعایت نشده است. در حالی که فاصله افقی حداقل پنج متر از محل نصب برای حصول اطمینان از عدم عوارض بهداشتی ناشی از تشعشعات الزامی میباشد.
3) وفق مواد ۲ و ۴ قانون حفاظت در برابر اشعه مصوب ۱۳۶۸ انجام هر گونه فعالیت در رابطه با منافع مواد اشعه نیازمند اخذ پروانه کسب از وزارت بهداشت میباشد که در مانحن فیه چنین مجوزی اخذ نشده است.
4) به نظر قراردادن تأسیسات آنتن مذکور نیز در حصه اختصاصی موکل با توجه به اثرات زیانبار آن قابل پذیرش نیست، چه هیچ کس نمیتواند اعمال حق خویش را وسیله اضرار به غیر یا تجاوز به منافع عمومی قرار دهد (اصل چهلم قانون اساسی) و مهمتر آنکه حسب ماده ۱۳۲ قانون مدنی، کسی نمیتواند در ملک خود تصرفی کند که مستلزم تضرر همسایه شود مگر تصرفی که به قدر متعارف و برای رفع حاجت و یا رفع ضرر از خود باشد که در مانحن فیه نصب آنتن B.T.S. در هیچ یک از این موارد مصداق ندارد.
بناءً به مراتب و معنونه در فوق:
و استناداً به مواد ۳۰۸ به بعد قانون مدنی و ماده ۴ قانون تملک آپارتمانها و بند (ج) ماده ۴ آیین نامه اجرایی آن مصوب ۱۳۴۷ و ماده ۵۸۲ از قانون مدنی و مواد ۱۹۸ و ۵۱۵ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی رسیدگی و استماع خواسته و در مانحن فیه صدور حکم به شرح ستون خواسته از محضر دادگاه تحت استدعاست.
با تشکر و تجدید احترام
وکیل ……