جستجو

مشاوره رایگان

جهت مشاوره و پرسش سوالات خود فرم زیر را پر کنید.

( سوال شما و شماره تماس برای سایرین قابل مشاهده نیست.)

شبکه های اجتماعی
دادخواست تجدید نظر خواهی شکلی ماهوی
لیست محتوای این صفحه

دادخواست تجدید نظر خواهی شکلی ماهوی باید به‌دقت تنظیم شده و شامل جزئیات دقیق باشد تا دادگاه بتواند به راحتی به موضوع رسیدگی کند.

نمونه دادخواست تجدید نظر خواهی شکلی ماهوی

دادخواست تجدید نظر خواهی شکلی ماهوی

ریاست محترم شعبه مرجوع الیه دادگاه‌های تجدیدنظر استان ……

از طریق شعبه …… دادگاه عمومی حقوقی ……

با سلام با احترام

و جواز حاصل از یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی مرحله تجدید نظر در اعتراض به رأی موضوع دادنامه شماره …… مورخ …… بتاریخ ابلاغ …… متضمن صدور قرار عدم استماع دعوى خلع ید بعلت عدم انشاء و اعلام رجوع از اذن در تصرف ……. (الخ) خاطر عالی را مستحضر می‌دارد؛ رأی مزبور بدلایل مشروحه آتی الذکر فرد اجلاى خلاف بین شرع و قانون بوده و به استناد شقوق …… ذیل ماده ۳۴۸ ق.آ.د.م. واجب النقض است.

چه اولاً: تقدیم دادخواست خلع ید بر علیه تجدیدنظر خوانده خود به معنی رجوع از اذن و توأم با تقاضای خلع ید به شمار می‌رود.

ثانیاً: نگارنده بر این اعتقاد است. اذن چیزی جز اعلام رضا و میل نیست و اعلام رضا، برخلاف استدلال محکمه بدوی همانطور که از مفهوم اعلام مستفاد می‌شود از اخباریات است. نه از انشائیات.

ثالثاً: اینکه اذن منشاء برخی از آثار حقوقی در روابط اذن دهنده مأذون مانند اباحه در تصرف مأذون در مال اذن دهنده است. سبب نمی‌شود که آن را انشاء تلقی کنیم.

رابعاً: حقیقت انشاء عبارت است از خلق ماهیت حقوقی در عالم اعتبار و به همین جهت برای تحقق انشاء فرض یک منشأ یعنی ماهیتی اعتباری که محصول انشاء باشد، ضروری است، و این در حالی است که نمی‌توان هرگز ماهیتی که منشأ را که محصول اذن باشد، تصور کرد.

خامساً: جواز یا اباحه را نمی‌توان منشأ اذن تصور نمود چه جواز و اباحه از احکام حقوقی وابسته به موضوعات است. نه اراده شخص، در نتیجه آنچه می‌تواند مخلوق اراده انشائی شخص در عالم حقوق باشد، موضوعات و ماهیت‌های اعتباری است که مورد انتساب احکام حقوقی است. نه احکام مزبور.

سادساً: رضای اذن دهنده یا اعلام آن را نمی‌توان منشأ معرفی نمود چه رضا یک حالت درونی انفعالی است که نمی‌تواند مخلوق اراده شخص راضی باشد. مضافاً اعلام رضا که اخبار از تحقق رضا در درون انسان امری غیر انشایی و یک واقعه حقوقی صرف است، و به همین دلیل سبب رجوع از اذن ماهیت انشائی ندارد و چیزی جز اعلام زوال رضا و فقدان آن یک واقعه حقوقی نمی‌باشد.

در نتیجه استدلال محکمه بدوی در این خصوص که چون خواهان (تجدید نظر خواه) رجوع از اذن خود را انشاء و به طرف مقابل تجدید نظر خوانده ابلاغ ننموده دعوی خلع ید او قابلیت استماع ندارد و برخلاف قانون و شرع مقدس است. رسیدگی و نقض رأی موضوع دادنامه تجدیدنظر خواسته از محضر دادگاه تجدیدنظر استان تحت استدعاست.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *