لایحه دفاعیه در پرونده حضانت فرزند

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
لایحه دفاعیه در پرونده حضانت فرزند

در لایحه دفاعیه در پرونده حضانت فرزند، خوانده دلایل و مستنداتی را ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد حضانت فرزند به نفع اوست و صلاحیت و شرایط لازم برای نگهداری و تربیت فرزند را دارد. در ادامه نمونه ای از این لایحه را ملاحظه می‌کنید.

لایحه دفاعیه در پرونده حضانت فرزند (دعاوی خانوادگی)

متقاضی؛ ع. ا. فرزند س. به نشانی؛ …… منزل شخصی تلفن ……؛

موضوع؛ درخواست رسیدگی مجدد و اعمال ماده ۱۸ نسبت به دادنامه قطعی شماره ۹۲۰۹۹۷۱۷۱۰۷۰۰۸۵۸ مورخه …… صادره از پرونده کلاسه ۷/۹۲۰۳۱۳ ت شعبه هفتم دادگاه محترم تجدیدنظر استان ……

مدیرکل محترم دادگستری استان ……

هیئت محترم نظارت و پیگیری قوه قضائیه

با اهداء سلام و تحیات الهی؛

احتراماً؛

به استحضار عالی می‌رساند؛

اینجانب ع. ا. فرزند س. کارمند …… در …… در استان …… اهل و ساکن استان …… شهرستان …… می‌باشم. به لحاظ بداخلاقی و ناسازگاری همسرم، ناچاراً منتهی به جدایی و مفارقت فی مابین گردید و ماحصل ازدواج مذکور یک فرزند اناث بنام ج. هفت سال تمام را طی کرده و اینجانب در چارچوب مقررات ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی منتظر اتمام هفت سال تمام فرزندم بودم تا حضانت او را عهده دار شوم؛

لذا پس از طی سن ۷ سال تمام فرزندم، در این خصوص دادخواست تنظیم و طرح و تقدیم دادگاه محترم صالح حوزه قضایی دادگستری …… نمودم که طی پرونده کلاسه ۹۲۰۹۹۸۱۷۵۳۱۰۰۰۶۹ شعبه اول حقوقی این حوزه قضایی به ثبت رسید و از طرفین دعوى دعوت عمل آمد و وکیل زوجه منحصراً متمسک به احوال شخصیه ایرانیان غیر شیعه شده بود، همچنین شاغل بودن اینجانب را دستاویز قرار داده بود به نحوی که در متن دادنامه بدوی الصدور به شماره ۹۲۰۹۹۷۱۷۵۳۱۰۰۰۳۸ مورخه …… منعکس می‌باشد.

که النهایه به موجب دادنامه فوق‌الاشعار دادگاه محترم بدوی، با رد دفاعیات زوجه و وکیل محترم ایشان، حکم به استرداد طفل به پدر، اینجانب …… صادر فرمودند.

با درخواست تجدیدنظر از سوی زوجه، پرونده به شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر استان …… ارجاع گردید و طی کلاسه پرونده ۷/۹۲۰۳۱۳ت این دادگاه به ثبت رسید و از اصحاب دعوی جهت حضور در این شعبه دعوت به عمل آمد.

اظهارات اینجانب توسط دفتر شعبه اخذ شد، و النهایه بدون حضور قضات محترم این شعبه اتاق را ترک کردم در حقیقت اینجانب با شخص قاضی مواجه نشد.م و قاضی محترم دادگاه از اینجانب تحقیق و پرس وجو نکرد و منحصراً اظهارات بنده از سوی دفتردار در صورت جلسه اخذ شد.

زوجه نیز علاوه بر وکیل خویش، یک نفر وکیل دیگر معرفی نمود و وکلای مشارالیها به شرحی که در صدر دادنامه شماره ۹۲۰۹۹۷۱۷۱۰۷۰۰۸۵۸ مورخ …… منعکس می‌باشد. منحصراً همان مطالب مسبوق خویش (احوال شخصیه را) تکرار کردند.

این در حالی بود که هم خود طفل و هم شخص اینجانب علاقه و اشتیاق وافر و غیر قابل توصیفی جهت حضانت و نگهداری طفل داشته و دارم اما در نهایت بهت و شگفتی و متأسفانه؛

قضات محترم شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر استان …… با استدلال بر خلاف بیّن شرع و قانون برخلاف نص صریح ماده ١١۶٩ قانون مدنی با برداشتی ناثواب حضانت فرزند ۷ سال تمام اینجانب را به زوجه محول نموده و منحصراً حق ملاقات برای بنده در نظر گرفته که این رأی در نوع خود توأم با ایراد اساسی می‌باشد، و حداقل تعیین زمان ملاقات که موضوع خواسته نبوده و برخلاف ماده ۲ قانون آئین دادرسی مدتی تلقی می‌شود، اظهار نظر گردیده است و النهایه حکم به بی‌حقی اینجانب صادر نموده است.

اینجانب مراتب اعتراض خویش را نسبت به مراتب به شرح معنون و اتخاذ تصمیم برخلاف موازین شرعی و قانونی در شعبه هفتم دادگاه محترم تجدید نظر استان …… اعلام می‌نمایم و از محضر آن مقام عالی عاجزانه استدعا دارم یکبار دیگر پرونده جهت رسیدگی در دستور کار قرار گیرد، چراکه حق و حقوق بنده از حیث حضانت فرزندم بعد از ۷ سال تمام نادیده گرفته شده در حالی که هیچ گونه جهت و یا جهاتی در رد صلاحیت اینجانب بابت نگهداری فرزندم ارائه نشده است؛

لذا در راستای عدل و عدالت استدهای رسیدگی­های شایسته را دارم.

باکمال احترام

نام و نام خانوادگی

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *