نمونه لایحه دفاع از اتهام توهین و تهدید

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
نمونه لایحه دفاع از اتهام توهین و تهدید

نمونه لایحه دفاع از اتهام توهین و تهدید با استناد به دلایل، مستندات و شواهدی مانند مکالمات ضبط‌ شده، پیام‌های متنی، شهادت شهود و گزارش‌های کارشناسی، نشان می‌دهد که اتهامات توهین و تهدید بی‌پایه بوده یا سوءتفاهمی رخ داده است.

در واقع نمونه لایحه دفاع از اتهام توهین و تهدید به عنوان یک سند حقوقی، شامل دفاعیات متهم در برابر اتهامات وارده است. در این لایحه، دفاعیات باید به طور واضح و مستند ارائه شود، از جمله ارائۀ شواهد و مدارک که نشان دهد اظهارات متهم توهین‌آمیز نبوده یا دلایل موجهی برای سخنان خود داشته است.

هدف از لایحه دفاعیه توهین و تهدید، قانع ساختن قاضی یا مرجع رسیدگی به این است که اتهامات بی‌اساس هستند. در ادامه یک نمونه‌ی کاربردی و صحیح از لایحه دفاعیه توهین و تهدید برای شما عزیزان ارائه کرده‌ایم:

نگارش نمونه لایحه دفاع از اتهام توهین و تهدید

ریاست محترم دادگاه عمومی و حقوقی شهرستان ……

با سلام

احتراماً؛

پیرو اعتراض به قرار منع تعقیب در پرونده کلاسه شماره ۹۷۰۱۳۵ شعبه اول دادیاری شهرستان …… لایحه ذیل در حضور تقدیم می‌گردد. در رأی صادره با توجه به شکایت موکل از متهمین با عناوین متعدد در یک مورد یعنی اتهام توهین احدی از متهمین قرار جلب در دادرسی صادره‌اما سایر عناوین قرار منع تعقیب صادر شده است. ابتدا در پیوست یک متهم واضح می‌باشد؛ آقای ق. صراحت موکل را هرزه خطاب کرده که توهین در پیوست دو متهم خانم الف. ع. پیامهای متعددی برای موکل ارسال داشته که متضمن عناوین متعدد مجرمانه است. صرف صدور کیفرخواست در خصوص اتهام توهین به شدت مورد اعتراض است. زیرا به موجب پیوست ۲ در قسمتهای تعیین شده؛ مواردی که برای موکل ارسال شده واجد ۱- تهدید و ۲- افترا می‌باشد، که متأسفانه این مهم در رأی صادره مورد لحاظ قرار نگرفته است. موارد مذکور از طریق متهم سرکار خانم الف. ع. ارسال شده است، که صراحتاً اقدام به تهدید موکل و نسبت دادن موارد موضوع ۶٩٧ قانون مجازات نموده است.

محتوای پیامک‌های ارسالی همان طور که از اوراق ضمیمه واضح و مشخص است، به وضوح توهین تهدید و افترا را مرتکب شده‌اند که متأسفانه این موارد در دادنامه اصراری توجه نشده است.

اما نکته مهم محتوای نامه ارسالی از جانب متهمین به خواست آموزش و پرورش می‌باشد، که نامه مذکور کتباً به حراست در خصوص موکل اتهام را نامشروع و اعمال خلاف عفت داده شده است، که از مصادیق بارز جرم افترا است. خود به صراحت جرمی را به وسیله مکتوب به موکل نسبت داده است. در همان نامه موارد متعددی وجود دارد که با توجه به کذب بودن نیاز به اثبات از سوی متهمین را دارد. در قسمتی از نامه اعلام شده که موکل با مردان متأهل صیغه می‌نماید، که این موضوع حسب اظهار موکل کذب محض بوده و در صورت عدم اثبات از سوی متهمین از مصادیق بارز جرم مشمول ماده ۶٨٩ قانون مجازات است و ارکان تحقق برای مذکور را دارد. چون هم مکتوب بوده و کذب است، که در صورت عدم اثبات مشمول ماده اخیرالذکر باشد.؛ لذا این مهمّ، هم از نظر دادیار محترم غافل مانده که با توجه به مطالب بیان شده تقاضای رسیدگی و صدور تصمیم شایسته را دارم.

باکمال احترام

نام و نام خانوادگی

امضاء

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *