لایحه دفاعیه تخلیه عین مستأجره

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
لایحه دفاعیه تخلیه عین مستأجره

لایحه دفاعیه تخلیه عین مستأجره سندی حقوقی است که توسط مستأجری تنظیم می‌شود که مالک یا موجر، از او درخواست تخلیه ملک اجاره‌ای را کرده است. در واقع، مستأجر با تنظیم این لایحه، دلایل خود را مبنی بر عدم وجوب تخلیه یا به تعویق افتادن آن، به دادگاه ارائه می‌دهد.

نمونه لایحه دفاعیه تخلیه بدلیل تغییر شغل و عدم پرداخت اجور

نمونه لایحه دفاعیه تخلیه عین مستأجره بدلیل انتقال به غیر الزام به تنظیم سند اجاره تقابل

ریاست محترم شعبه ……… دادگاه حقوقی محاکم عمومی ………

سلام علیکم- با احترام، و به تجویز ماده ۳۱ ق آدم و با اختیارات مصرحه و مستخرجه از ماده ۳۵ همان قانون به عنوان وکیل خوانده آقای / خانم ………………. در برابر دعوی خواهان آقای / خانم ………………. بخواسته تخلیه مستأجره بدلیل انتقال به غیر بتاریخ رسیدگی بدینوسیله و در مقام دفاع (شکلی) و دفاع به معنای اخص (ماهوی) خاطر عالی را به آگاهی می‌رساند دعوی پیش گفته از دو جهت شکل و ماهیت اعتبار قانونی را واجد نمی‌باشد.

بعنوان مقدمه و از باب تلمذ مطالبی بشرح ذیل به حضور تقدیم می‌گردد.

عالیجناب به موجب یک اصل مستقر شده حقوقی بار اثبات ادعا بر عهده مدعی است.

بنابراین هرگاه خواهان ادعایی مطرح کند باید به تناسب ادعای خود ادله اثبات ارائه نمایند در نتیجه هرحقی که مدعی نتواند دلایلی برای اثبات آن ارائه نماید و خلاف اصل شود و طرف مقابل نیز آن را منکر شود، مورد حمایت مرجع قضائی قرار نخواهد گرفت.

با حفظ مقدمه مذکور، ایرادات شکلی دادخواست خواهان محترم بشرح ذیل می‌باشد

1) نداشتن سمت 2) عدم ذی نفع بودن ٣) امر مختومه مطروحه امر قضاوت شده ۴) فقدان جزمی بودن دعوی 5) رد دادرس و …

دفاع به معنی اخص ماهیت دعوی

معتقدم حق تخلیه مورد اجاره به لحاظ انتقال مورد اجاره به غیر از جمله حقوقی نیست که با انتقال مالکیت ملک به دیگری قابل انتقال باشد و مالک وقت خانم ………………. نیز در زمان استقرار مالکیت خود با وصف اطلاع از حضور متصرفین از حق خود دایر بر انتقال مورد اجاره به غیر استفاده ننموده و خواهان حاضر نیز با علم و اطلاع از حضور متصرفین فعلی نسبت به خرید محل موضوع دعوی اقدام نموده است.

موکل در رابطه استیجاری مابین موکل بعنوان خواهان تقابل و مالک اولیه استقرار یافته و رابطه حقوقی مستاجر کل با مالک اصلی وقت قطع گردیده است، و مالک وقت نیز تعرضی بر تصرفات استیجاری موکل نداشته است، و با استقرار مالکیت مالک جدید (…….) نامبرده قائم مقام موجد سابق محسوب می‌گردد.

در نتیجه ضمن رد دعوی اصلی، مستنداً به مواد ۳ و ۷ قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۵۶ صدور حکم بر الزام خوانده ردیف ……… تقابل خانم ………………. به تنظیم سند رسمی اجاره با شرایط مندرج در شماره ………………. دفتر شماره ……………… و شرایط معمول در اجاره نامه وفق دادخواست از محضر دادگاه مورد انتظار است.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل خوانده ………………………………

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *