لایحه تجدیدنظر خواهی غیبت غیر موجه سندی است که در آن فرد به حکمی اعتراض میکند که وی را به دلیل غیبت غیرموجه محکوم کرده است (مانند اخراج یا کسر حقوق). در این لایحه، دلایل غیبت بهصورت مستند (مانند مدارک پزشکی یا شواهد اضطراری) ارائه شده و درخواست بازنگری در حکم صادره مطرح میشود. این لایحه به مرجع تجدیدنظر یا دادگاه صالح برای احقاق حق فرد ارائه میگردد.
لایحه تجدیدنظر خواهی غیبت غیر موجه
ریاست و مستشاران عالی مقام شعبه …… مرجوع الیه دیوان عدالت اداری
سلام علیکم
با اهداء برترین احترامات، در اعتراض به رأی مندرج در دادنامه شماره …… مورخ …… تصدیری از شعبه ……… دیوان عدالت اداری مبین صدور حکم بر رد شکایت بتاریخ ابلاغ ……
بدینوسیله و در مقام تجدیدنظرخواه خاطر عالی مقامان را به ترضیه و آگاهی میرساند، رأی یاد شده بدلایل و جهات ذیل قابل تخدیش و درخور نقض خواهد بود:
اولاً- رأی معترض علیه پس از دو سال اشتغال موکل به موجب رأی دیوان عدالت اداری، صادر گردیده و در عین حال اتهام جدیدی متوجه موکل نبوده، بلکه به همان اتهام سابق (غیبت غیر موجه) محکوم به اخراج از خدمت گردیده است، و حال آنکه در مدت مذکور شرکت مشتکی عنه عملاً با تمکین از رأی دیوان عدالت اداری اشتغال به خدمت موکل را پذیرفته و با اشتغال وی در مدت یاد شده حق مکتسب برای مشارالیه ایجاد شده است.
ثانیاً: با توجه به سوابق خدمتی موکل و عدم ارتکاب هیچ گونه جرم و تخلف در ایام مزبور و اشتیاق وی به ادامه خدمت و ادعای مریضی نامبرده در ایام غیبت ارتکابی که بایستی موارد یاد شده براساس صراحت ماده ۲۱ آیین نامه اجرایی قانون رسیدگی به تخلفات اداری منظور نظر هیأت رسیدگی قرار میگرفت و تناسب مابین تخلف و مجازات مورد نظر قانونگذار مورد تأکید رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مراعات میگردید.
در حالی که با توجه به مکاتبات و مدافعات طرفین شکایت به نظر میرسد موارد مقیده مراعات نشده و رأی صادره در خصوص موکل بدون در نظر گرفتن اوضاع و احوال ایشان اصدار یافته است.
بنائاً به مراتب و معنونه در فوق:
و به استناد ماده ۲۱ آیین نامه اجرایی قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دولت رسیدگی و صدور حکم بر ورود شکایت موکل و بدواً نقض رأی مورد اعتراض و تأکید بر لزوم رسیدگی به موضوع در هیأت جایگزین با عنایت به موارد یاد شده مورد
استدعاست.
با تشکر و تجدید احترام
وکیل تجدیدنظرخواه ……