قرارداد فضای سبز

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد فضای سبز

قرارداد فضای سبز سندی حقوقی است که بین مالک یا مدیر یک ملک (به عنوان کارفرما) و یک شرکت یا فرد متخصص در زمینه فضای سبز (به عنوان پیمانکار) منعقد می‌شود. این قرارداد، چارچوب حقوقی برای طراحی، اجرا، نگهداری و یا ترکیبی از این خدمات در یک فضای سبز را مشخص می‌کند.

تنظیم قرارداد فضای سبز

قرارداد زیر فی مابین مجتمع عالی ابوریحان به نمایندگی آقای ……  که در این قرارداد اختصاراً کارفرما نامیده می‌شود، از یک طرف و شرکت

نشانی ……  شماره تلفن……  به شماره ثبت …… شماره کد اقتصادی …… به نمایندگی آقای ……  فرزند …… شماره شناسنامه ……. صادره از ……  که در این قرارداد اختصاراً پیمانکار نامیده می‌شود، از طرف دیگر به شرح زیر منعقد گردید.

 

ماده ۱- موضوع قرارداد

عبارت است از انجام کلیه امور مربوط به حفظ و نگهداری فضای سبز و گلخانه در آپارتمانهای مسکونی و سایر مکانها به شرح زیر:

  • آماده سازی بستر، آبیاری فضای سبز و جمگل جهت صرفه جوئی در آب لازم است حتی الامکان از دستگاه‌های آبیاری بارانی جهت آبیاری استفاده شود.
  • چمن زنی
  • هرس درختان و درختچه‌ها
  • تولید نشاء فصلی با نظر کارفرما
  • سمپاشی‌های مورد نیاز فضای سبز
  • برف روبی درختان و درخچه‌های زینتی و جمع آوری ضایعات ناشی از کار باغبانی و حمل آن به محل مورد توافق
  • وجین و مبارزه با علفهای هرز و اصلاح سرشاخه‌های خشک و حذف پاجوش و تنه جوشها.
  • واکاری و ترمیم فضای سبز و تعویض و کاشت گلهای فصلی و بیل زدن محوطه درختکاری شده و کاشت درخچه‌های مورد نیاز
  • خاک ریزی و خاک برداری در مواقع لزوم طبق نظر کارفرما و کود دهی فضای سبز (شیمیائی حیوانی) با نظر کارفرما
  • نظارت و شستشوی آب نماهای وجود در محوطه مجتمع ١,١١. جمع آوری و حمل برگها به محل کمپوست مجتمع به منظور تهیه کود برگ

 

ماده ۲- مدت قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ ……  تا تاریخ …… به مدت یکسال می‌باشد.

 

ماده ۳- مبلغ قرارداد

مبلغ کل قرارداد ……  ریال می‌باشد، که پس از تائید نماینده کارفرما (واحد فضای سبز) و مفاصاحساب ماه قبل با توجه به صورت وضعیت انجام کار به اقساط قابل پرداخت خواهد بود. پرداخت هرگونه مالیات و عوارض و حقوق مالی که به این قرارداد تعلق می­گیرد، به عهده پیمانکار است. و کارفرما حق دارد در موقع پرداخت مطالبات پیمانکار این قبیل کسورات قانونی را برداشت نماید.

تبصره ۱- مجتمع مختار است موضوع قرارداد را به ماخذه 025/0 افزایش یا کاهش دهد و پیمانکار ملزم به رعایت آن می‌باشد.

 

ماده ۴- تعهدات پیمانکار

  • پیمانکار موظف به نگهداری آب بها و قواره‌ها و دایر نگهداشتن آنها می‌باشد.
  • پیمانکار مسئولیت رعایت قوانین و شئونات اسلامی از طرف کارگران را عهده دار است و در صورت عدم رعایت موارد فوق پیمانکار راساً پاسخگو خواهد بود.
  • پیمانکار موظف است در پایان قرارداد تا انتخاب پیمانکار جدید حداقل مدت ۲ ماه نسبت به ادامه کار با ضوابط و شرایط مندرج در قرارداد انجام وظیفه نماید.
  • پیمانکار موظف است یک نفر را به عنوان رابط و مسئول کارگران به کارفرما معرفی نماید. تا از تداخل امور جلوگیری شود و پاسخگوی مسئولیتهای مندرج در قرارداد باشد.
  • پیمانکار موظف است به دلیل فضای آموزشی و تحقیقاتی علمی دانشگاه از افراد شناخته شده صلاحیت دار در امور فوق استفاده نماید.

تبصره: حداقل یک نفر مهندس کشاورزی و یک نفر تکنسین توسط پیمانکار به نظارت مستمر بر کار کارگران داشته باشد.

  • پیمانکار موظف است برای کلیه پرسنل خود لباس کار متحد الشکل تهیه و کارگران استفاده نمایند
  • پیمانکار موظف است نسبت به رفع نواقص و عیوب احتمالی طبق تذکرات ناظر کارفرما اقدام نماید.
  • پیمانکار موظف است مشخصات کامل کارکنان را جهت گزینش رسماً به حراست مجتمع تحویل نماید.
  • تهیه ابزار و وسایل اجرای قرارداد از قبیل چمن زنی، بیل، فرغون، شنکش، شیلنگ، قیچی و یا پیمانکار است. تهیه سم و کود و خاک و بذر با کارفرما است.
  • کلیه کارگرانی که برای انجام این قرارداد در خدمت پیمانکار می‌باشند، کارگر پیمانکار محسوب شده و کلیه مسئولیتهای ناشی از قانون کار و سایر قوانین جاری کشور و هر نوع حقوق و دستمزد و مزایای قانونی آنها به عهده پیمانکار است. و کارفرما از هرگونه مسئولیت در این مورد مبری است
  • پیمانکار موظف است با توجه به فضای آموزشی و پژوهشی تکثیر- پرورش گل و نگهداری گیاهان زینتی گلخانه‌ها را زیر نظر کارفرما انجام دهد
  • پیمانکار تعهد می‌نماید. کلیه کارکنانش مقررات حفاظتی و ایمنی و بهداشتی و همچنین انضباط اداری ساعات کار و مقررات مربوط به جلوگیری از بروز حریق و امثالهم را بنحو کامل رعایت نموده و هرگونه خسارت مالی و جانی ناشی از عدم رعایت مفاد مذکور یا بی‌احتیاطی، بی‌مبالاتی کارگران یا پیمانکار به کارفرما یا شخص ثالث دیگر به عهده پیمانکار می‌باشد.
  • پیمانکار موظف است در شروع کار کلیه کارگران خود را با ارسال فهرست اسامی و مشخصات کامل و یک قطعه عکس به کارفرما و نماینده کارفرما معرفی نماید. کارگران مذکور باید دارای کارت بهداشت از نظر سلامت جسمانی و گواهی عدم سوء پیشینه به تاریخ مستند از مراجع ذیصلاح بوده و آنرا به کارفرما معرفی نمایند
  • در صورتیکه یک یا چند نفر از کارگران مورد قبول کارفرما قرار مگیرد و اخلاق و رفتار و نحوه انجام وظیفه آنان مورد رضایت نباشد. پیمانکار موظف است ظرف مدت یک هفته پس از ابلاغ کتبی کارفرما نسبت به تعویض آنها اقدام و جانشین مناسب دیگری با تائید گزینش و حراست مجتمع را به جای آنها به کارفرما معرفی نمایند
  • در صورتیکه پیمانکار نسبت به اجرای مفاد این قرارداد تاخیر تعلل مسامحه و یا سهل انگاری نماید. کارفرما مجاز است تا کل مبلغ قرارداد و اگر کار را تعطیل کند به ازاء هر روز 025/0 از اولین مطالبات یا سپرده پیمانکار بابت جریمه کسر نماید.
  • پیمانکار موظف است حقوق و مزایای و عیدی و پاداش و سایر مطالبات کارگران را برابر ضوابط قانون کار به موقع پرداخت نمایند چنانچه پرداختی مجتمع به پیکانکار به دلائل منطقی به تعویق افتاد این امر نباید باعث به تعویق افتادن مطالبات کارگران باشد. در صورتی که در پرداخت دستمرزد تاخیر حاصل شود به کارفرما این اجازه داده می‌شود، از محل مطالبات و یا تضمین سپرده طبق کارتهای حضور و غیاب پرداختهای مذکور را انجام دهد و پیمانکار حق هیچگونه اعتراضی را ندارد.
  • پیمانکار متعهد است از استخدام اشخاصی که مشمول خدمت وظیفه بوده ولی برگ معافیت دائم یا آماده به خدمت در دست ندارند خودداری نماید.

 

ماده ۵- پیمانکار اقرار و اعتراف می‌نماید، که مشمول قوانین و مقررات منع مداخله کارکنان دولت و معاملات دولتی نمی‌باشد.

 

ماده ۶- انتقال قرارداد

پیمانکار حق واگذاری مورد قرارداد را کاملاً و یا جزاً به دیگری ندارد و در صورت تخطی ضمانت نامه وی به کارفرما ضبط خواهد شد.

 

ماده ۷- محل قانونی پیمانکار

آدرس قانونی پیمانکار همان است که در مقدمه پیمان قید گردیده و در صورتیکه این تعویض شود پیمانکار متعهد است محل جدید خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد وگرنه کلیه نامه‌ها و اوراق که به آدرس: قبل ارسال شود ابلاغ شده تلقی می‌شود.

 

ماده ۸- اطلاع از شرایط عمومی پیمان

پیمانکار از شرایط این پیمان و مقتضای محل اطلاعع کامل داشته و در اجرای مفاد پیمان به عذر عدم طلاع نمی‌تواند معتذر شود.

 

ماده ۹- تضمین حسن ضمانت کار

پیمانکار موظف است در مقابل امضاء این قرارداد مبلغی معادل 010/0 کار قرارداد را بصورت چک تضمینی بانکی یا ضمانت نامه بانکی جهت انجام کار تا پایان مدت قرارداد نزد کارفرما بسپارد. چنانچه پیمانکار به تعهدات خود جزئی یا کلی عمل ننماید، و یا موجبات خسارت و ضرر و زیان کارفرما را فراهم سازد می‌تواند خسارت را از محل آن دریافت دارد و چنانچه خسارت وارده بیش از مبلغ سپرده باشد. کارفرما حق دارد از سایر اخموال پیمانکار خسارت خود را جبران نماید.

تبصره: در صورتی ضبط بخشی از از سپرده حسن انجام کار پیمان برای جبران خسارت وارده پیمانکار ملزم و متعهد است سپرده حسن انجام کار تا میزان این ماده تا مادامیکه قرارداد فسخ نشده تأمین نماید..

 

 ماده ۱۰- تعهدات کارفرما

  • کارفرما موافقت می‌نماید. در مقابل انجام تعهدات موضوع این پیمان از طرف پیمانکار پس از تائید دستگاه نظارت حداکثر تا ۵ روز بعد از تسلیم نامه صورت وضعیت ماهیانه مورد قرارداد پس از کسور مندرج در ماده ۳- در وجه پیمانکار پرداخت نماید.
  • انبار نگهداری وسائل و لوازم توسط کارفرما در اتخیار پیمانکار گذارده خواهد شد.
  • چنانچه پیمانکار به هر یک از تعهدات خود مندرج در این قرارداد عمل نکند کارفرما حق فسخ یک جانبه قرارداد را خواهد داشت
  • تشخیص عدم انجام تعهدات پیمانکار و یا قصور و بی‌احتیاطی در انجام هر یک از آنها و تعیین خسارت وارده با کارفرما است.

 

ماده ۱۱- رسیدگی به اختلاف

در صورتیکه بروز اختلاف در خصوص استنباط از مفاد قرارداد حاضر و یا اختلاف در نحوه اجراء موضوع به دفتر حقوقی کارفرما ارجاع و تصمیمات آن در چهارچوب شرایط مورد توافق جاری کشور به عنوان حکم قطعی و لازم الاجراء برای طرفین خواهد بود، و پرداخت هرگونه مالیات و عوارض و حقوق که به موجب قوانین و مقررات که بعداً وضع شود به عهده پیمانکار است.

 

ماده ۱۲- این قرارداد در ۱۲ ماده و ۳ تبصره در ۱۰ نسخه که همه دارای اعتبار واحد است و در تاریخ ……  به امضاء طرفین قرارداد رسید و هر کدام یک نسخه از آن را دریافت داشتند.

 

کارفرما ……             

پیمانکار …… 

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *