قرارداد خرید خدمات، یک توافقنامه حقوقی است که بین دو طرف خریدار (کارفرما) و ارائهدهنده خدمات (پیمانکار یا شرکت خدماتی)منعقد میشود.
در این قرار داد شرایط و ضوابط ارائه خدمات مشخصی را تعیین میکند. در این قرارداد، نوع خدمات، زمانبندی، هزینهها، کیفیت مورد انتظار، و تعهدات طرفین به دقت تعریف میشود. هدف اصلی از قرارداد خرید خدمات، ایجاد شفافیت در انتظارات و الزامات دو طرف و اطمینان از انجام خدمات با کیفیت و مطابق با توافقات است. این نوع قراردادها معمولاً در حوزههای مختلفی از جمله مشاوره، تعمیرات، نگهداری، آموزش، و دیگر خدمات حرفهای استفاده میشوند.
قرارداد خرید خدمات
این قرارداد بشماره …… در تاریخ …… فی مابین؛
(۱) شرکت …… به نشانی: …… دارای کد اقتصادی شماره …… که در اداره ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی تهران تحت شماره …… به ثبت رسیده است. به نمایندگی آقایان …… و …… که منبعد در این قرارداد اختصاراً «کارفرما» نامیده میشود از یک طرف،
و
(۲) شرکت خدماتی …… (…… ) به نشانی: …… با شماره تلفنهای ……. و …… و نمابر شماره …… و دارای کد اقتصادی شماره …… که در اداره ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی تهران تحت شماره …… به ثبت رسیده است. به نمایندگی آقایان …… و …… که منبعد در این قرارداد اختصاراً «پیمانکار» نامیده میشود از یک طرف دیگر، که متفقاً «طرفین قرارداد» نامیده میشوند به جهات و شرایط ذیل منعقد گردید.
ماده ۱- موضوع قرارداد
……
ماده ۲- مدت قرارداد
……
ماده ۳- مبلغ قرارداد
……
ماده ۴- تحوه پرداخت
4- 1-
4- 2-
4- 3-
ماده ۵- کسورات قانونی
5- 1-
5- 2-
5- 3-
ماده ۶- تعهدات «پیمانکار»
6- 1-
6- 2-
6- 3-
تبصره– «پیمانکار» باید یک نفر نماینده به عنوان رابط مستقیم با «کارفرما» کتباً به «کارفرما» معرفی نماید تا ضمن استقرار در محل انجام قرارداد با راهنمایی نماینده «کارفرما» وظایف قراردادی به نو احسن انجام شود.
ماده ۷- تعهدات «پیمانکار»
7- 1-
7- 2-
7- 3-
ماده ۸- ضمانت حسن انجام تعهدات
……
ماده ۹- مسئولیت «پیمانکار» در قبال کارکنان
در صورتیکه به هر علت به کارکنان «پیمانکار» در انجام کار یا به سبب آن آسیبی وارد شود جبران خسارت بعهده «پیمانکار» بوده و در هر حال کارفرما را بری میدارد و همچنین چنانچه در اثر غفلت یا قصور یا اشتباه و یا عمد کارکنان «پیمانکار» به پرسنل یا لوازم و تجهیزات و اثاثیه و ابنیه متعلق به کارفرما خسارت مادی یا معنوی وارد شود صرف نظر از بیمه نمودن پرسنل خود در قبال حوادث منجر به خسارت به اشخاص ثالث در هر حال «پیمانکار» در مورد جبران خسارتهای مذکور در مقابل «کارفرما» مسئولیت کامل دارد که «کارفرما» در این مورد حق اقامه دعوی علیه «پیمانکار» دارد و میتواند از محل تضمینات قراردادی هم بدون نیاز به مراجعه به مراجع قضایی رأساً کسر نماید.
ماده ۱۰- محل انجام خدمات و نحوه ارائه آن
10- 1- محل انجام خدمات تهران
10- 2- ساعات ارائه خدمات
ماده 11- اعترافات
«پیمانکار» اعتراف مینماید که از کلیه موارد فنی و غیرفنی و ایمنی و شرایط این قرارداد کاملاً آگاه و مطلع میباشد. و در هر حال عذر عدم اطلاع از او پذیرفته نمیشود.
ماده ۱۲- عدم واگذاری به غیر
……
ماده ۱۳- موارد فسخ
۱۳- ۱- «کارفرما» حق دارد حتی در موارد معمولی پس از گذشت …… روز از امضاء قرارداد را با اعلام کتبی قبلی که بایستی حدود یک هفته قبل به عمل آمده باشد قرارداد را فسخ نماید
۱۳- 2- در صورت ورشکستگی و انحلال شرکت «پیمانکار» یا «کارفرما»
۱۳- 3- در صورت تخلف «پیمانکار» و از هر یک از تعهداتی که در این قرارداد بعهده دارد.
۱۳- 4- در صورت تحقق مواد ۱۰، ۱۴ و ۱۵ قرارداد.
ماده ۱۴- منع هدایا
«پیمانکار» اقرار دارد در تنظیم این قرارداد و انتخاب نامبرده هیچگونه هدیه یا کمیسیون تحت هر اسم و رسمی که باشد به «کارفرما» یا پرسنل وی پرداخت ننموده و در صورت تخلف صرفنظر از تعقیب و نتیجۀ قضایی آن قرارداد خودبخود منفسخ میگردد.
ماده ۱۵- قانون «منع مداخله» مصوب سال ۱۳۳۷
«پیمانکار» اعلام میدارد در هنگام تنظیم این قرارداد مشمول قانون «منع مداخله» مصوب سال ۱۳۳۷ نیست در صورت تخلف صرفنظر از تعقیب و نتیجه قضایی آن قرارداد خودبخود منفسخ میگردد.
ماده ۱۶ حوادث قهری فورس ماژور
……
ماده ۱۷ قانون حاکم بر روابط طرفین
……
ماده ۱۸ مرجع حل اختلاف
چنانچه در اثر تفسیر یا تعبیر مواد قرارداد و تبصرههای آن یا در اجراء و انجام قرارداد و نحوه تعهدات قراردادی طرفین بین آنها اختلافی پیش آید ابتدا از طریق مذاکره مستقیم نمایندگان طرفین موضوع حل و فصل میگردد در غیر اینصورت مرجع حل اختلاف متشکل از نمایندگان طرفین و شخص ثالث حقوقی یا حقیقی که دو طرف در انتخاب وی به توافق رسیده باشند تشکیل میگردد و رأی اکثریت لازمالاجراست چنانچه طرفین در انتخاب شخص سوم اختلاف نظر داشته باشند یا به هر نحو مرجع حل اختلاف تشکیل نشود موضوع به مراجع قضایی ذیصلاح ارجاع خواهد شد.
ماده ۱۹ اقامتگاه قانونی طرفین
۱9- ۱- اقامتگاه قانونی «کارفرما» ……
۱9- 2- اقامتگاه قانونی «پیمانکار» …….
ماده ۲- تعداد مواد و تبصرهها و نسخ قرارداد
……
محل امضاء «کارفرما»
……
نام و نام خانوادگی …… سمت …… امضاء: ……
نام و نام خانوادگی …… سمت …… امضاء: ……… |
محل امضاء «پیمانکار»
……
نام و نام خانوادگی …… سمت …… امضاء: ……
نام و نام خانوادگی …… سمت …… امضاء: …… |