قرارداد تأمین و استقرار و سرویس دهی آمبولانس

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
قرارداد تأمین و استقرار و سرویس دهی آمبولانس

قرارداد تأمین و استقرار و سرویس دهی آمبولانس، توافق‌نامه‌ای است که شرایط ارائه خدمات آمبولانس شامل تأمین خودروهای مجهز، استقرار در محل‌های مشخص، و ارائه سرویس‌های اورژانسی به موقع را بین ارائه‌دهنده خدمات و کارفرما تعیین می‌کند. این قرارداد شامل جزئیاتی مانند تعداد آمبولانس‌ها، مدت زمان استقرار، هزینه‌ها، و استانداردهای عملکرد است.

نمونه قرارداد تأمین و استقرار و سرویس دهی آمبولانس

این قرارداد بشماره …… در تاریخ . . فی مابین؛

(۱) شرکت …… به نشانی: …… دارای کد اقتصادی شماره …… که در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیتهای صنعتی تهران تحت شماره …… به ثبت رسیده است. به نمایندگی آقایان …… و …… که منبعد در این قرارداد اختصاراً «‌کارفرما‌» نامیده می‌شود از یک طرف،

و

(۲) شرکت …… (……) به نشانی: …… با شماره تلفن­های …… و …… و نمابر شماره …… و دارای کد اقتصادی شماره…… که در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیتهای صنعتی تهران تحت شماره …… به ثبت رسیده است. به نمایندگی آقایان …… و …… که منبعد در این قرارداد اختصاراً «پیمانکار» نامیده می‌شود از یک طرف دیگر، که متفقاً «طرفین قرارداد» نامیده می‌شوند به جهات و شرایط ذیل منعقد گردید.

ماده ۱- موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارت از تأمین و تجهیز و سرویس دهی بیست و چهار ساعته یک دستگاه …… و در وضعیت مطلوب و کاملاً مجهز متعلق به «پیمانکار»، توسط «پیمانکار»، با استاندارد وزارت بهداشت در جابجایی بیماران اورژانسی و پرسنل حادثه دیده در حین کار و غیر آن ‌مجتمع «‌کارفرما‌» جهت انتقال در اسرع وقت افراد فوق‌الذکر به مرکز بهداشت سایت «‌کارفرما» و در صورت نیاز و درخواست «‌کارفرما» اعزام نامبردگان به مرکز یا مراکز درمانی مورد نظر «‌کارفرما» در خارج از سایت «‌کارفرما» می‌باشد.

تبصره 1- یک راننده مجرب و یک تکنسین فوریتهای پزشکی «پیمانکار»، همراه آمبولانس موضوع این قرارداد در طی شبانه روز آماده انجام مأموریتهای محوله از سوی «‌کارفرما» خواهند بود. هزینه خدمات این افراد در مبلغ قرارداد گنجانیده شده و نفرات فوق

در اختیار نماینده معرفی شده «‌کارفرما» مسئول مرکز بهداشت سایت می‌باشند ضمناً گواهینامه‌های مربوطه تکنسین و راننده آمبولانس ضمیمه این قرارداد می‌باشد.

1- 1- در موارد ضروری بنا به تشخیص و درخواست مسئول هوقت مرکز بهداشت سایت اعزام پرسنل اورژانسی «کارفرما» به شهرهای خارج از استان هرمزگان بصورت انتقال زمینی از طریق آمبولانس «پیمانکار» و نیز انتقال هوایی از طریق هماهنگی «پیمانکار» با شرکت‌های هواپیمایی هزینه‌های متقبله با ارائه مدارک مثبته از طرف «پیمانکار» تماماً از طرف «‌کارفرما‌» قابل پرداخت می‌باشد. بدیهی است «‌کارفرما» در این قبیل موارد در حد امکان از هیچگونه همکاری مضایقه نخواهد داشت.

تبصره 1- محل سایت «‌کارفرما‌» در می‌باشد.

ماده ۲- محدوده فعالیت «پیمانکار»

2- 1- محل استقرار آمبولانس «پیمانکار» و پرسنل آن در مرکز بهداشت سایت «‌کارفرما‌» خواهد بود.

2- 2- جابجایی بیماران مورد نظر «‌کارفرما» در محدوده سایت جهت رسانیدن آنها به مرکز بهداشت «‌‌کارفرما‌‌»‌.

2- 3- انتقال بیماران اورژانسی «‌کارفرما» در صورت نیاز و درخواست «‌کارفرما» به مراکز درمانی موردنظر «‌کارفرما» در خارج از سایت مزبور.

2- 4- اعزام بیماران اورژانسی معرفی شده «‌کارفرما» اعم از پرسنل «‌کارفرما‌» و اعضاء خانواده‌های آنها بصورت انتقالهای زمینی و بین شهری (مفاد بند ۱-۱- این قرارداد).

2- 5- موارد اعزام بیماران اورژانسی و حادثه دیده به شهر، بنا به تشخیص و اعلام مسئول وقت مرکز بهداشت سایت «‌کارفرما» خواهد بود. این درخواست که با مهر و امضاء در برگه مأموریت آمبولانس قید می‌گردد پس از اتمام مأموریت به نماینده «پیمانکار» تحویل خواهد شد.

تبصره 1- لیست بیمارستانهای طرف قرارداد «‌کارفرما» و هماهنگی‌های موردنیاز با آنها به «پیمانکار» اعلام خواهد شد.

ماده ۳- تعهدات «پیمانکار»

3- 1- «پیمانکار» تعهد می‌نماید در طول مدت این قرارداد، یک دستگاه آمبولانس مجهز با افراد قید شده در تبصره یک ماده موضوع قرارداد حاضر را جهت ارائه خدمات به کارکنان مورد نظر «‌کارفرما‌» آماده بکار نگاه دارد و از پرسنل «‌کارفرما» تحت هیچ عنوان وجهی دریافت ننماید.

3- 2- پرسنل «پیمانکار» »، مکلف به رعایت شئونات اسلامی و برخورد مؤدبانه و دلسوزانه با بیماران «‌کارفرما» و سایر افراد وابسته می‌باشند.

تبصره 1- تأکید می‌گردد که بدلیل ضرورت امر، ارائه خدمات مزبور می‌بایست در حداقل زمان ممکن صورت پذیرد

3- 3- زمان استفاده بیماران معرفی شده «‌کارفرما» از خدمات آمبولانس «پیمانکار» و پرسنل آن، در کلیه ساعات شبانه روز اعم از تعطیل و غیر تعطیل خواهد بود.

3- 4- در صورت غیبت غیر مجاز و یا مرخصی هر یک از …… نفر راننده و تکنسین «پیمانکار» و در دسترس نبودن هر یک از افراد بالا، در هر ساعتی از ساعات شبانه روز، «پیمانکار» متعهد خواهد بود که کتباً فرد و یا افراد جایگزینی با همان تجربه و مهارت و صلاحیت را در اسرع وقت جهت ارائه خدمات موضوع این قرارداد قبلاً به «‌کارفرما‌» و یا نماینده او معرفی نماید.

تبصره ۲- در صورت تأخیر و یا غیبت، قصور و عدم تمکین پرسنل «پیمانکار» در اجراء تعهدات موضوع این قرارداد مورد یا موارد جریمه به شرح ذیل خواهد بود:

  • تأخیر از نیم ساعت تا یک ساعت، جریمه‌ای نقدی معادل …… مبلغ ماهیانه مندرج در ماده 6
  • تأخیر بیش از یک ساعت، جریمه‌ای نقدی معادل …… مبلغ ماهیانه مندرج در ماده ۶
  • در تأخیر و غیبت بیش از یک روز، «‌کارفرما» حق فسخ یک جانبه قرارداد را با احتساب جریمه‌ای معادل…… مبلغ ماهیانه مندرج در ماده ۶ خواهد داشت.

3- 5- در صورتیکه آمبولانس فوق بهر دلیل قادر به سرویس دهی نباشد و این وقفه بیش از چهار (۴) ساعت بطول انجامد، «پیمانکار» موظف است در وهله اول برنامه ریزی لازم و هماهنگی موردنیاز را جهت پوشش تعهدات قراردادی خود معمول و حداکثر ظرف سی (۳۰) ساعت پس از آن آمبولانس دیگری را با همان مشخصات جایگزین نماید.

3- 6- آمبولانس موضوع این قرارداد به هزینه و توسط «پیمانکار» می‌بایست در تمام مدت قرارداد کلیه بیمه‌های مورد نیاز با پوششهای مورد قبول «‌کارفرما» جهت انجام بهینه تعهدات «پیمانکار» و جبران خسارات احتمالی ناشی از انجام آنها را دارا باشد.

3- 7- راننده و تکنیسین «پیمانکار» لازم است از نظر اخلاقی و فنی صلاحیت لازم را داشته باشند. بدیهی است در صورت بروز هر گونه مشکلی در این خصوص، مسئولیت آن بطور کامل متوجه «پیمانکار» خواهد بود.

3- 8- بدیهی است در طول مدت قرارداد حاضر در صورت بروز تصادف بهر علت و بهر شدتی «پیمانکار» مسئولیت جبران کلیه خسارات وارده اعم از مالی و جانی به تجهیزات و یا تأسیسات و یا کارگران مشغول بکار و یا اشخاص ثالث وارد شود را دارد و هیچگونه مسئولیتی در این قبیل موارد، متوجه «‌کارفرما‌» نخواهد بود.

3- 9- «پیمانکار» موظف است کلیه دستورالعملهای اجرایی، ایمنی، حراستی و انضباطی «‌کارفرما» را در کارخانه «‌کارفرما‌» رعایت نماید.

3- 10- «پیمانکار» موظف است در پایان هر ماه گزارش فعالیت‌ها و مأموریتهای انجام شده آن ماه خود را به «‌کارفرما» یا نماینده آن تسلیم نماید.

3- 11- تهیه و تأمین سوخت روغن و سایر قطعات و ملزومات آمبولانس موضوع این قرارداد به عهده و هزینه «پیمانکار» خواهد بود.

ماده ۴- تعهدات «‌کارفرما‌»

4- 1- پرداخت به موقع هزینه استقرار یک دستگاه آمبولانس موضوع این قرارداد در سایت «‌کارفرما» مطابق مفاد ماده شش این قرارداد

4- 2- پرداخت حداقل هزینه …… قرارداد فیمابین، حتی اگر این قرارداد قبل از انقضاء و مدت مقرر به دلیلی غیر از تقصیر و قصور «پیمانکار» فسخ شود.

4- 3- تأمین مکان استقرار پرسنل اعزامی (خوابگاه محل استقرار کار روزانه) با وسایل و امکانات متعارف و سرویس بهداشتی

4- 4- ارائه …… وعده غذای متعارف جهت صبحانه نهار و شام برای …… نفر پرسنل «پیمانکار» در طی شبانه روز

ماده ۵- مدت قرارداد

مدت این قرارداد از تاریخ  …… به مدت …… ماه و تا تاریخ …… می‌باشد. که در صورت نیاز «‌کارفرما» حداکثر یک هفته قبل از انقضاء مدت قرارداد، درخواست کتبی برای تمدید آن به «پیمانکار» اعلام خواهد شد.

ماده ۶- مبلغ قرارداد و نحوه پرداخت آن

مبلغ این قرارداد بابت استقرار آمبولانس …… مجهز به تجهیزات کامل پزشکی به همراه راننده و تکنسین فوریتهای پزشکی «پیمانکار» از قرار ماهیانه …… ریال (…… ریال) می‌باشد. که پس از ارائه گزارش ماهانه «پیمانکار» و تائید و امضاء «‌کارفرما» کسر کسورات قانونی، بر اساس سایر شرایط و مفاد دیگر این قرارداد قابل پرداخت به «پیمانکار» می‌باشد.

تبصره 1- مبلغ ماهیانه این قرارداد ده روز پس از تحویل گزارش آخر ماه (صورت وضعیت) «پیمانکار» به «‌کارفرما» با رعایت سایر شرایط مفاد قرارداد حاضر، قابل پرداخت خواهد بود.

تبصره ۲- هزینه‌های پرداختی «پیمانکار» در خصوص بند 1-1 این قرارداد نیز پس از ارائه مدارک و اسناد مثبته مورد قبول «‌کارفرما» در مقطع زمانی ده روز پس از تحویل صورت وضعیت «پیمانکار» توسط «‌کارفرما» قابل پرداخت می‌باشد.

تبصره ۳- در خصوص ساعات تأخیر و یا مواد عدم انجام تعهدات موضوع قرارداد توسط «پیمانکار»، طبق مفاد تبصره ۲ بند ۴-۳ این قرارداد و سایر شرایط آن عمل خواهد شد.

ماده ۷- فسخ قرارداد

در صورت مشاهده بی‌نظمی و اختلال در سرویس دهی به موقع و مناسب و یا وصول گزارشی از مسئول مرکز بهداشت سایت «‌کارفرما» در خصوص اعلام نارضایتی از نحوه کار آمبولانس و نیز نحوه کار و برخورد کاری پرسنل «پیمانکار» با احراز این امر، «‌کارفرما» با اخطار کتبی مراتب را به اطلاع نماینده «پیمانکار» خواهد رسانید تا نسبت به رفع آنها اقدام نماید.

بدیهی است در صورت ترتیب اثر ندادن به موضوع اخطار اول و عدم رفع مشکل یا مشکلات پیش آمده از طرف «پیمانکار» یک هفته پس از اخطار دوم و عدم رعایت آن «‌کارفرما» بطور یک جانبه حق خواهد داشت بدون تشریفات خاصی، قرارداد حاضر را فسخ و در این صورت طرفین قرارداد تا زمان وقوع فسخ قرارداد متعهد به انجام تعهدات خود می‌باشند.

ماده ۸- اسناد و مدارک قرارداد

این قرارداد شامل اسناد و مدارک زیر است:

الف- قرارداد حاضر

ب- لیست وسایل و تجهیزات موجود در آمبولانس بر اساس ضوابط و استانداردهای وزارت بهداشت پیوست شماره (۱)

ج-کپی گواهینامه‌های مربوطه تکنسین و راننده آمبولانس پیوست شماره (۲)

د- نامه معرفی نماینده قانونی «پیمانکار» به شماره ……  مورخه …… پیوست شماره (۳)

ماده ۹- مالیات و کسورات قانونی

پرداخت مبالغ مالیات، حق بیمه و سایر کسورات قانونی کارکنان «پیمانکار» بعهده «پیمانکار» خواهد بود «پیمانکار» از هر لحاظ مسئول پاسخگویی به هر نوع ادعا و دعاوی کارکنان خویش بوه و «‌کارفرما» هیچگونه مسئولیتی در این گونه موارد نخواهد داشت. بهرحال «پیمانکار» در قیمت پیشنهادی خود، کسورات قانونی را نیز در نظر گرفته است.

ماده ۱۰- تغییرات

هر گونه تغییر یا تصحیح در مفاد این قرارداد که بطور کتبی مورد توافق طرفین قرارداد قرار گیرد لازم‌الاجرا خواهد بود.

ماده 11- انتقال به غیر

«پیمانکار» تحت هیچ عنوان حق واگذاری و یا انتقال این قرارداد را جزئاً و یا کلاً به غیر ندارد مگر با توافق کتبی «‌‌کارفرما‌‌»‌.

ماده ۱۲- نظارت در اجراء

نظارت در اجراء تعهداتی که «پیمانکار» طبق مفاد این قرارداد تقبل نموده است به عهده «‌کارفرما» یا نماینده قانونی و معرفی شده از طرف «‌کارفرما» (مسئول مرکز بهداشت) می‌باشد.

نماینده قانونی و معرفی شده «پیمانکار» جهت هماهنگیهای لازم ارائه گزارشهای ارسالی از عملکرد تیم اعزامی و نیز دریافت هزینه خدمات استقرار، آقای…….  می‌باشد.

ماده ۱۳- منع مداخله

«پیمانکار» اعلام می‌نماید که مشمول ممنوعیت مذکور در قانون «‌منع مداخله» مصوب ۲۲ دیماه ۱۳۳۷ نمی‌باشد. «پیمانکار» تعهد می‌نماید که منافع این قرارداد را به هیچ یک از اشخاص یا افرادی که در قانون مذکور پیش بینی شده است انتقال نداده و یا آنان را به مشارکت قبول نکند.

ماده ۱۴- هدیه

هر گاه ثابت شود که «پیمانکار» به منظور تحصیل پیمان به متصدیان مربوط حق‌العمل یا پاداش یا تخفیف یا اهدایی اعم از نقدی و جنسی داد است و یا آنها و یا واسطه‌های آنها را در منافع خود سهیم کرده است «‌کارفرما‌» حق خواهد داشت قرارداد را فسخ نموده و اقدامات مقتضی را پس از فسخ قرارداد انجام دهد.

ماده ۱۵- تعذّر (حوادث قهری)

اگر به عللی خارج از حیطه اقتدار و اراده طرفین انجام تمام یا قسمتی از تعهدات موضوع این قرارداد امکان پذیر نباشد طرفین می‌توانند پس از اعلام کتبی آن نسبت به اختتام قرارداد اقدام نمایند.

ماده ۱۶- حل اختلاف و داوری

هر گونه حل اختلاف در تفسیر و تعبیر این قرارداد یا در اجرای مفاد آن فی مابین طرفین قرارداد در مرحله اول از طریق مذاکره و در صورت عدم حصول توافق با مراجعه به دادگاه ذیصلاح جمهوری اسلامی ایران حل و فصل می‌گردد.

ماده ۱۷ نشانی: طرفین

نشانی: طرفین قرارداد همانست که در این قرارداد تعیین گردیده؛ و طرفین در صورت تغییر نشانی: آدرس جدید را کتباً به یکدیگر اطلاع خواهند داد تا زمانیکه نشانی: جدیدی به طرف دیگر قرارداد ابلاغ نگردیده است. کلیه نامه‌ها و مکاتبات ارسالی به نشانی: تعیین شده ارزش و اعتبار قانونی خواهد داشت.

ماده ۱۸ تعداد مواد و نسخ قرارداد

این قرارداد در …… ( ……) ماده، و در  ……(……) پیوست،…… ( …… ) صفحه و (2) دو نسخه امضاء و مبادله گردیده و هر دو نسخه از اعتبار یکسان برخوردار است.

محل امضاء «کارفرما»

………………………………………………………………….

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء: ……

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت……

امضاء: ……

محل امضاء «پیمانکار»

………………………………………………………………….

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء: ……

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء:  ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *