جستجو

مشاوره رایگان

جهت مشاوره و پرسش سوالات خود فرم زیر را پر کنید.

( سوال شما و شماره تماس برای سایرین قابل مشاهده نیست.)

شبکه های اجتماعی
قرارداد بارگیری و تخلیه ضایعات میلگرد در محل کارخانه
لیست محتوای این صفحه

قرارداد بارگیری و تخلیه ضایعات میلگرد در محل کارخانه یک توافقنامه حقوقی بین دو طرف است که به موجب آن، یک طرف (کارفرما) از طرف دیگر (پیمانکار) تقاضای انجام خدمات بارگیری و تخلیه ضایعات میلگرد را می‌کند. این قرارداد معمولاً در صنایع فولاد و بازیافت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نمونه قرارداد بارگیری و تخلیه ضایعات میلگرد در محل کارخانه ……

این قرارداد بشماره …… در تاریخ …… فی مابین؛

(۱) شرکت …… به نشانی: …… دارای کد اقتصادی شماره …… که در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران تحت شماره …… به ثبت رسیده است. به نمایندگی آقایان …… و …… که منبعد در این قرارداد اختصاراً «‌کارفرما‌» نامیده می‌شود از یک طرف،

و

(۲)آقای/ خانم …… فرزند…… دارای شماره شناسنامه …… صادره از …… متولد ……

به نشانی: اقامتگاه قانونی…… و شماره تلفن …… که منبعد «پیمانکار» نامیده می‌شود، از طرف دیگر با شرایط و مفاد زیر منعقد می‌گردد.

 

ماده ۱- موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارتست از بارگیری توزین و تخلیه ضایعات …… (حدود …… تن) از محل کارگاه …… بـه …… کارگاه در محل کارخانه «‌کارفرما» واقع در ۳۷ کیلومتر غرب بندرعباس توسط «پیمانکار».

 

ماده ۲- مدت قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ امضای آن به مدت …… می‌باشد.

2- 1- چنانچه طبق گزارش کتبی ناظر «کارفرما» اجرای موضوع این قرارداد در مدت مقرر فوق، به اتمام نرسیده باشد به ازای هر روز تأخیر روزانه مبلغ …… ریال از مبلغ صورت وضعیت «پیمانکار» کسر خواهد شد.

2- 2- چنانچه «پیمانکار» به هر علتی، کار را نیمه کاره گذاشته و رها کند و مدت تعطیل کار به یک هفته بالغ گردد «کارفرما» حق خود می‌داند که قرارداد را فسخ و رأساً اقدام به ادامه کار نموده و هیچگونه مبلغی بابت مقدار کار انجام شده قبلی به «پیمانکار» پرداخت ننماید.

2- 3- در صورت توافق کتبی طرفین مدت قرارداد قابل تمدید می‌باشد.

 

ماده ۳- مبلغ قرارداد و نحوه پرداخت آن

مبلغ قرارداد با در نظر گرفتن مفاد ماده ۱ از قرار هر تن پنجاه و پنج هزار ریال (۵۵،۰۰۰ ریال) معادل مبلغ کل هشت میلیون و دویست و پنجاه هزار ریال ۰۰۰، ۸،۲۵۰ ریال می‌باشد. که شامل بار زدن میلگردها و هزینۀ باسکول آنها نیز می‌باشد. و لذا هیچگونه وجهی مبالغ دیگری از جانب «کارفرما» به «پیمانکار» پرداخت نخواهد شد.

3- 1- پرداخت کسورات قانونی ناشی از اجرای این قرارداد بر اساس آخرین بخشنامه‌ها و قوانین مربوطه به عهدۀ «پیمانکار» می‌باشد.

3- 2- مبلغ صورت وضعیت نهایی «پیمانکار» در پایان کار موضوع قرارداد و پس از بررسی و تأیید قبوض باسکول توسط ناظر «کارفرما» محاسبه و با رعایت سایر شرایط و مفاد قرارداد قابل پرداخت می‌باشد.

 

ماده ۴- نظارت در اجرا

نظارت در اجرای تعهداتی که «پیمانکار» طبق مفاد این قرارداد تقبل نموده است بعهده «کارفرما» یا نمایندگان قانونی و معرفی شده از طرف «‌کارفرما‌» می‌باشد.

 

ماده ۵- تعهدات «پیمانکار»

5- 1- تهیه وسیله نقلیه مناسب مورد نیاز برای اجرای موضوع این قرارداد به عهده و هزینه «پیمانکار» است.

5- 2- تأمین وسایل ایمنی و ایمن سازی محیط کار و لزوم بکارگیری و رعایت آنها به عهده «پیمانکار» است.

5- 3- «پیمانکار» در طول مدت قرارداد مسئولیت جبران کلیه خسارت یا خسارات اعم از مالی و جانی که در اثر عدم رعایت مقررات ایمنی و فنی کار به تجهیزات و تأسیسات و یا کارگر و کارگران مشغول بکار و نیز اشخاص ثالث وارد شود را به عهده می‌گیرد.

5- 4- «پیمانکار» موظف است کلیه دستورالعملهای اجرایی، ایمنی، حراستی و انضباطی «کارفرما» را در کارخانه «‌کارفرما‌» رعایت نماید. 5- 5- «پیمانکار» تأیید می‌نماید که از جمیع قوانین و مقررات مربوط به کار و تأمین اجتماعی و حفاظت فنی و کارآموزی عوارض و سایر حقوق دولتی کاملاً مطلع بوده و متعهد به اجرای آنها می‌باشد.

 

ماده ۶- انتقال به غیر

«پیمانکار» تحت هیچ عنوانی حق واگذاری فروش و یا انتقال این قرارداد را جزئاً و یا کلاً به غیر ندارد مگر با توافق کتبی «‌‌کارفرما‌‌»‌.

 

ماده ۷- منع قانونی

«پیمانکار» اعلام می‌نماید که مشمول ممنوعیت مذکور در قانون «‌منع مداخله» مصوب ۲۲دیماه ۱۳۳۷ نمی‌باشد. «پیمانکار» تعهد می‌نماید که منافع این قرارداد را به هیچیک از اشخاص یا افرادی که در قانون مذکور پیش بینی شده است انتقال نداده و یا آنان را به مشارکت قبول نکند.

 

ماده ۸- هدیه

هر گاه ثابت شود که «پیمانکار» بمنظور تحصیل این قرارداد به متصدیان مربوط حق‌العمل یا پاداش یا تحف یا هدایایی اعم از نقدی و جنسی داده است و یا آنها و یا واسطه‌های آنها را در منافع خود سهیم کرده است «‌کارفرما‌» حق خواهد داشت قرارداد را فسخ نموده و اقدامات مقتضی را پس از فسخ قرارداد انجام دهد.

 

ماده ۹- تعذّر (حوادث قهری)

اگر به عللی خارج از حیطۀ اقتدار و اراده طرفین، انجام تمام یا قسمتی از تعهدات موضوع این قرارداد امکان پذیر نباشد، طرفین می‌توانند پس از اعلام کتبی این شرایط نسبت به اختتام قرارداد اقدام نماید.

 

ماده ۱۰- موارد فسخ

10- 1- این قرارداد با گذشت ۲۴ ساعت از امضاء آن بطور یک جانبه با ارسال اخطار قبلی ظرف یک هفته از جانب «کارفرما» قابل فسخ می‌باشد.

10- 2- در صورت تخلف «پیمانکار» از تعهداتی که به عهده دارد، خصوصاً تخلف وی از مواد ۵، ۶، ۷ و ۸ قرارداد.

 

ماده 11- حل اختلاف و داوری

هر گونه اختلاف در تفسیر و تعبیر این قرارداد یا در اجرای مفاد آن فیمابین طرفین قرارداد، در مرحله اول از طریق مذاکره و داوری و در صورت عدم حصول توافق با مراجعه به دادگاه ذیصلاح جمهوری اسلامی ایران حل و فصل می‌گردد.

 

ماده ۱۲- نشانی: طرفین

نشانی: طرفین قرارداد همانست که در این قرارداد تعیین گردیده؛ و طرفین در صورت تغییر نشانی، آدرس جدید را کتباً به یکدیگر اطلاع خواهند داد تا زمانیکه نشانی: جدیدی به طرف دیگر قرارداد ابلاغ نگردیده است. کلیه نامه‌ها و مکاتبات ارسالی به نشانی: تعیین شده ارزش و اعتبار قانونی خواهد داشت.

 

ماده ۱۳- تعداد مواد و نسخ قرارداد

این قرارداد در …… ماده و …… نسخه امضاء و مبادله گردید و هر …… نسخه از اعتبار یکسان برخوردار است.

 

محل امضاء «کارفرما»……

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء: ……

 

نام و نام خانوادگی ……

سمت ……

امضاء: ……

محل امضاء «پیمانکار»……

نام و نام خانوادگی……

سمت ……

امضاء: ……

 

نام و نام خانوادگی……

سمت ……

امضاء: ……

 

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *