فرجام خواهی تنظیم رسند رسمی به معنای اعتراض به رأی دادگاه درباره الزام به تنظیم سند رسمی برای یک ملک یا مال غیرمنقول است. این نوع فرجامخواهی معمولاً در پروندههای مربوط به معاملات املاک و مستغلات رخ میدهد، زمانی که یکی از طرفین قرارداد، متعهد به تنظیم سند رسمی ملک به نام طرف مقابل است اما از انجام این تعهد خودداری میکند.
فرجام خواهی تنظیم رسند رسمی
ریاست محترم شعبه مرجوع الیه …… دیوان عالی کشور
از طریق شعبه …… دادگاه تجدیدنظر استان …… / شعبه دادگاه عمومی حقوقی ……
سلام علیکم
با اعزاز حرمت و جواز حاصل از یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی مرحله فرجامی و به وکالت از فرجام خواه …… در برابر فرجام خوانده …… در اعتراض به حکم مندرج در دادنامه شماره …… مورخ …… متضمن الزام به تنظیم سند رسمی انتقال و حکم شماره مورخ …… شعبه ……… دادگاه تجدیدنظر استان …… متضمن تأیید / نقض حکم مرجع تالی؛ بدینوسیله و در اجرای ماده ۳۷۱ ق.آ.د.م. خواطر حقانی و انفاس ربانی آن ذوات مقدس قضائی را به آگاهی میرساند:
احکام پیش گفته به ظواهر امر و جهات آتی الذکر واجد ایراد بوده و درخور نقض است.
با توجه به صلح نامه رسمی شماره ……. که موکل دو دانگ …… را در قبال یک شاخه نبات به فرجام خوانده مصالحه نموده و صدور حکم بدوی بر همین اساس بوده است. ولی دادگاه تجدیدنظر بدون رعایت مواد ۷۰ و ۷۳ قانون ثبت و بدون اعتبار دادن به سند رسمی مبادرت به اصلاح رأی بدوی در این خصوص نموده و حکم به الزام به تنظیم سند رسمی انتقال ششدانگ علیه موکل نموده و در این رهگذر عملاً به سند رسمی اعتبار نداده و بدون اینکه دادخواستی بر ابطال سند تسلیم شود و بدون اینکه فرجام خوانده دلیلی اقامه نماید دادگاه تنظیم سند را مبتنی بر اکراه اعلام نموده است.
بنائاً به مراتب و معنونه در فوق:
رأی فرجام خواسته به دلیل نقص در رسیدگی مستحق نقض است.
با تشکر و تجدید احترام
وکیل فرجام خواه ……