صدور حکم پرداخت وجه چک، به این معناست که دادگاه پس از بررسی پرونده و ادعاهای طرفین، به این نتیجه رسیده است که شخصی که چک را صادر کرده (صادرکننده چک) ملزم به پرداخت مبلغ درج شده در چک به دارنده چک میباشد.
متن صدور حکم پرداخت وجه چک
شرح دادخواست: ریاست محترم حوزه قضایی
با سلام و احترام
خاطر عالی را مستحضر میدارد:
اینجانب …… مطابق وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی پیوست به عنوان وکیل خواهان دعوی آقای …… با اختیارات حاصله از موکل استماع دعوی را به تجویز مواد ۳۱، ۳۳، ۳۴ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی به شرح ذیل خواستارم.
۱- حسب اظهار موکل آقای …… از خوانده دعوی آقای …… به موجب یک فقره چک به شماره …… سریال …… به مورخ …… به مبلغ …… ریال عهده بانک …… شعبه …… دریافت نموده است که با مراجعه به بانک محال علیه به موجب گواهینامه عدم پرداخت چک موصوف به شماره ……. مورخ …… برگشت خورده است.
مستحضر هستید که چک مورد تنازع مذکور، خود به خود معرف دین و مدیونیت صادر کننده و ظهرنویسی آن در قبال دارنده با حسن نیت میباشد. که عدم پرداخت وجه چک مورد تنازع از سوی خواندگان موجبات تضییع حقوق شرعی و قانونی موکل را فراهم کرده است، لذا مستفاد از اصول معتبر فقهی و حقوقی و مواد متبع و لازم الرعایه قانونی خصوصاً به تجویز مواد ۱۹۸ و ۵۱۹ و ۵۲۲ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مواد 310 و ۳۱۳ و ۳۲۰ قانون تجارت صدور محکومیت خواندگان به صورت تضامنی با رعایت ماده ۲۴۹ قانون تجارت به پرداخت اصل چک به مبلغ خواسته و نیز خسارت تأخیر تأدیه و هزینه دادرسی و حقالوکاله وکیل در حق موکل مورد استدعاست.
نام و نام خانوادگی/ امضا