درخواست صدور حکم طلاق به علت ترک نفقه و زندگی مشترک

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
درخواست صدور حکم طلاق به علت ترک نفقه

زن می‌تواند در صورت ترک نفقه توسط شوهر، از دادگاه تقاضای صدور حکم طلاق نماید. نفقه شامل هزینه‌های زندگی و نیازهای اساسی زن است که بر عهده شوهر قرار دارد. در صورت اثبات ترک نفقه، دادگاه می‌تواند به نفع زن حکم طلاق صادر کند تا حقوق او حفظ شود. در ادامه می توانید نمونه ای از درخواست صدور حکم طلاق به علت ترک نفقه را مشاهده نمایید.

درخواست صدور حکم طلاق به علت ترک نفقه و زندگی مشترک معمولاً به یک وکیل نفقه مربوط می‌شود. وکیل نفقه فردی است که در زمینه مسائل حقوقی مربوط به نفقه (پرداخت هزینه‌های زندگی مشترک از جمله مسکن، غذا، پوشاک و…) تخصص دارد. اگر یکی از زوجین از انجام تعهدات مالی خود نسبت به دیگری (نفقه) خودداری کند یا زندگی مشترک را ترک کند، فرد شاکی می‌تواند از طریق وکیل نفقه درخواست طلاق دهد. وکیل نفقه می‌تواند در طرح دعوا، ارائه مدارک لازم و پیگیری مراحل قانونی طلاق به دلیل ترک نفقه و زندگی مشترک به موکل کمک کند. این وکیل ممکن است توانایی مذاکره با طرف مقابل، ارائه راهکارهای حقوقی و حتی در صورت لزوم، حضور در جلسات دادگاه را نیز داشته باشد تا پرونده به نتیجه مطلوب ختم شود.

درخواست صدور حکم طلاق به علت ترک نفقه و زندگی مشترک

درخواست صدور حکم طلاق به علت ترک نفقه

ریاست محترم حوزه قضایی خانواده …….

با سلام و احترام

به استحضار می‌رساند:

با توجه به عقدنامه پیوست موکل خانم …… (خواهان) همسر دائمی آقای …… (خوانده) می‌باشد، با توجه به اینکه خوانده از بندهای اول و هشتم عقدنامه تخلف نموده به این توضیح که خوانده علیرغم ترک انفاق بیش از یکسال برابر دادنامه استنادی صادره از حوزه …… شورای حل اختلاف مستقر در دادگاه خانواده، همچنین قریب یکسال و اندی است که بدون عذر موجه اقدام به ترک زندگی مشترک نموده‌اند.

بنابراین نظر به اینکه زوج ضمن عقد نکاح به موکل وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر داده است که در صورت تحقق هر یک از موارد دوازده گانه مندرج در سند ازدواج و تخلف از هر یک از آنها خود را به یکی از انواع طلاق اعم از رجعی یا بائن به انتخاب موکل مطلقه نماید.

اکنون با توجه به موارد فوق الذکر و همچنین مستنداً به مواد ۱۱۲۹ و ۱۱۳۰ قانون مدنی و تبصره الحاقی به ماده قانونی اخیرالذکر؛ تقاضای رسیدگی و صدور حکم طلاق به صورت خلعی با بذل یک سکه از مهریه مورد استدعا می‌باشد.

نام و نام خانوادگی

امضاء

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *