دادخواست منع از تکرار و استمرار مزاحمت

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
دادخواست منع از تکرار و استمرار مزاحمت

دادخواست منع از تکرار و استمرار مزاحمت، دادخواستی است که فردی برای جلوگیری از ادامه آزار و اذیت و مزاحمت دیگری علیه خود، به دادگاه ارائه می‌دهد. این نوع دادخواست زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که فرد مدعی است به طور مداوم و مکرر مورد مزاحمت قرار گرفته و این مزاحمت‌ها به حدی رسیده است که زندگی روزمره او را مختل کرده است.

نمونه دادخواست منع از تکرار و استمرار مزاحمت

نمونه ای از دادخواست منع از تکرار و استمرار مزاحمت

نمونه دادخواست منع از تکرار و استمرار مزاحمت

ریاست محترم دادگستری شهرستان ……

سلام علیکم

با احترام، و با اختیار حاصل از مدلول یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی به شماره سریال …… و به وکالت از ناحیه (خواهان مرقوم در صدر دادخواست) خاطر عالی را مستحضر داشته خواسته موکل بدلایل مشروحه آتى الذکر بالجمله واجد اعتبار قانونی بوده و مستوجب پذیرش می‌باشد

به موجب سند مالکیت شماره …… موکل خط تلفن همراه شماره …… را از خوانده ردیف اول در تاریخ …… ابتیاع نموده است.

خواندگان از سال‌های گذشته مستمراً به ارسال پیامک‌های مختلف برای تلفن همراه پیش گفته اقدام و موجبات سلب آسایش روحی و روانی موکل را فراهم نموده‌اند.

با وصف ابلاغ اظهار نامه شماره …… در تاریخ …… خوانده ردیف اول بعنوان مخاطب در پاسخ اظهار داشته:

«‌ …… امتیاز ارسال پیامک‌های انبوه بر طبق قرارداد به شرکت خوانده ردیف دوم که شرکتی خصوصی است. واگذار شده و ارتباطی به آنها ندارد و ادامه داده اگر مایل به دریافت پیامک انبوه نمی‌باشید می‌توانید از طریق تماس با مرکز سامانه پاسخگویی به مشترکین شرکت نسبت به حذف شماره …… خود از فهرست پیامک‌های تبلیغاتی اقدام نمائید ……‌». (الخ)

به موجب مستفاد از اصول ۲۲ و ۲۵ قانون اساسی

حیثیت، جان، مال، حقوق و شغل اشخاص از هر گونه تعرض مصون است. مگر در مواردی که قانون تجویز نماید که در موضوع مانحن فیه هیچ جوازی از سوی قانون صادر نشده است، مضافاً این امر در ماده (13) اعلامیه جهانی حقوق بشر به رسمیت شناخته شده است، و تلفن همراه اشخاص از جمله حریم خصوصی آنها بوده و باید از هر تعرضی مصون بماند در عین حال بدیهی و مبرهن است، و در جائی که افراد اجتماع به ویژه افرادی که از شغل‌های حساس اجتماع برخوردارند و همانند موکل جراح قلب می‌باشند ارسال پیامک‌های گاه و بیگاه باعث آشفتگی روحی و روانی و ذهنی و اختلال در امور عادی و جاری و شخصی موکل را موجب شده است. مضافاً ورود به حریم خصوصی مستلزم اذن است. لذا اظهارات خوانده ردیف اول بشرح اظهار نامه شماره …… مورخ …… متضمن این که اگر مایل نیستید می‌توانید از طریق تماس به مرکز سامانه پاسخگویی به مشترکین شرکت نسبت به حذف شماره …… خود از فهرست پیامک‌های تبلیغاتی اقدام نمائید …… استدلالی مخالف و منعکس با اصل حق است، و بر خواندگان فرض و تکلیف بوده بدواً با دعوت از مخاطب خود موافق یا عدم موافقت او را تحصیل و در صورت توافق مبادرت بـــه ارسال پیامک نمایند و در نتیجه رابطه سببیت بین فعل زیان بار و ورود زیان از ناحیه خواندگان با عنایت به پاسخ اظهار نامه شماره …… محرز و ثابت است، و جبران خسارت‌‌های مادی و معنوی بعنوان قسیم زیان مادی و صدمه به منافع عاطفی و غیر مالی و تفویت سلامتی بر عهده أنها مستقر شده است.

بنائاً به مراتب و معنونه در فوق:

و استناداً به مواد یکم و دوم از قانون مسئولیت مدنی مصوب ۱۳۳۹ و و مواد ۱۹۸ و ۵۱۵ و ۵۱۹ ق.آ.د.م.

رسیدگی و استماع خواسته و در مانحن فیه صدور حکم بشرح ستون خواسته از محضر دادگاه تحت استدعاست.

مزید امتنان خواهد بود آن دادگاه محترم به منظور اینکه حقی از «‌‌من له الحق‌‌« تضییع نشود و قدر متیقنی در موضوع حاصل شود و با توجه به طبع پرونده با اجرای ماده ۱۹۹ ق.آ.د.م. و از باب حکمت و سبیل معرفت در راستای کشف حقیقت قیام نمایند.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل ……

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *